• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Import export

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  L'ECHOPPE D'OR founded in 1976 is an online jeweller and sells Armenian jewellery. Our team of jewellers and setters all have jewellery diplomas. So we are experts in watch-making, jewellery and goldsmithing. We put all our expertise at your service for any jewellery requests. Our latest creations are visible on our site and in our shop at 47 rue d'Endoume, 13007 Marseilles. We specialize in Armenian crucifixes and Armenian alphabet nameplates in 18-carat yellow, white and pink gold and silver. We are also the official creators of the medallion collection dedicated to Aznavour's songs in partnership with the Aznavour Foundation. What is more, 15% of the sales price is paid over to the Aznavour Foundation. All our products are made in 18-carat gold or 925 silver, and are manufactured in our workshop using bench pins. Thus we can supply you with fabulous jewellery on the strength of over 40 years of experience. Delivery is free for orders worth over € 100 for France only and costs € 30 for destinations abroad. You can always reach us for any additional information you may require on +33-4-91-52-00-32 from 9 am to 12 noon and from 2 to 6 pm.

 2. LAVAL EUROPE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LAVAL EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Ékszertartók, Javítószerszámok, órajavító -, Skatulyák és ládák - különleges csomagolások, clock-making accessories, Óratartozékok, és Jewellery cases. Székhelye Chédigny, Franciaország.

 3. DRECHSLEREI GARTNER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DRECHSLEREI GARTNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Sinzheim, Németország.

 4. PRINT 3D CAST

  Belgium

  Verified by europages badge

  A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

 5. MA FABRIQUE DE BIJOUX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MA FABRIQUE DE BIJOUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Divatékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Saint-Just-D'ardeche, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WMARK INTERNATIONAL KFT.

  Magyarország

  Elsősorban svájci óragyártók regionális márkaképviseletével, illetve divatékszerek és kiegészítők nagykereskedelmével foglakozunk. Ezen a területen már 2010-óta vagyunk folyamatosan jelen és a szakmai tapasztalatunk megosztását a saját hosszútávú sikereink kulcsának tekintjük, ezért a szelektív disztribúciós stratégiánk fontos elemeként szakmai tréningeket, illetve órás és sales képzéseket is szervezünk a partnerhálózatunk részére. Fontos számunkra a minőség, ezért kizárólag tradicionális gyártók termékeit forgalmazzuk. Nagykereskedelmi tevékenységünket leginkább a közép-európai régióban látjuk el, de a hangsúlyt a magyar piacra fordítjuk, ahol az óra-ékszer szegmens egyik legnagyobb aktív partnerhálózatával rendelkezünk. A forgalmazott termékeink kifejezetten alkalmasak B2B értékesítésre is, akár nagyobb volumenben is, személyre szabva a legnagyobb rugalmassággal kezelve. WMARK International - excellence in distribution - www.wmark.hu

 2. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

  Törökország

  A EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, drawing and stringing machines for jewellers and silversmiths, systems and machinery for polishing metals, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és supplies for systems and equipment for foundries. Székhelye Bahçelievler / Istanbul, Törökország.

 3. OLVIOS

  Görögország

  A OLVIOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewel, 14 ct gold jewellery, és silver alloy jewellery. Székhelye Athens, Görögország.

 4. RAMBAKA

  Németország

  A RAMBAKA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fashion accessories, gift items, és african craftwork. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. EFCO CREATIVE GMBH

  Németország

  A EFCO CREATIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Rohrbach, Németország.

 1. SAS GRANDIDIER

  Franciaország

  A SAS GRANDIDIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Óratartozékok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, és Óratartozékok. Székhelye Grand'combe-Châteleu, Franciaország.

 2. LERRAC OUTILLAGE

  Franciaország

  A LERRAC OUTILLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Óratartozékok, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Óratartozékok. Székhelye Les Fins, Franciaország.

 1. VENTE FLASH BIJOUX

  Franciaország

  A VENTE FLASH BIJOUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, és fashion accessories. Székhelye Camaret Sur Aigues, Franciaország.

 2. GIOIELLO SICURO

  Olaszország

  A GIOIELLO SICURO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery with diamonds, yellow gold jewellery, jewellery purchased, és white gold jewellery. Székhelye Desio, Olaszország.

 3. MAARTEN CROUSEN HORLOGEMAKER

  Hollandia

  A MAARTEN CROUSEN HORLOGEMAKER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Ransdaal, Hollandia.

 4. ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH

  Németország

  A ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver jewellery. Székhelye Velden, Németország.

 5. VENDER-RELOJ.ES

  Spanyolország

  A VENDER-RELOJ.ES, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Vinaroz, Spanyolország.

 6. AMAZONIA GMBH

  Németország

  A AMAZONIA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Buxtehude, Németország.

 7. THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE

  Franciaország

  A THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cuff links, silverware items, lapis-lazuli jewellery, és wooden objects. Székhelye Paris, Franciaország.

 8. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

  Németország

  A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 1. ARTSUPPORT GMBH

  Svájc

  A ARTSUPPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 3D nyomtatók, és 3D nyomtatók. Székhelye Rümlang, Svájc.

 2. UNITECH MAKINA LTD.

  Törökország

  A UNITECH MAKINA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Bahcelievler, Istanbul, Törökország.

 3. PRECIOVS

  Belgium

  A PRECIOVS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Tournai, Belgium.

 4. E-JEWELTOOLS.GR OE

  Görögország

  A E-JEWELTOOLS.GR OE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond-tipped tools for watchmakers and watchmaking. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 5. HELIOS JEWELRIES

  Törökország

  A HELIOS JEWELRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gold chains, és jewellery. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ITTER UG

  Németország

  A ITTER UG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding bands, és wedding rings. Székhelye Duisburg, Németország.

 7. VIP-WATCHES.NET

  Bulgária

  A VIP-WATCHES.NET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Sofia, Bulgária.

 8. AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER

  Németország

  A AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Braunschweig, Németország.

 9. JONATAN EXPOSITO S.L.

  Spanyolország

  A JONATAN EXPOSITO S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, parures, és precious object buying. Székhelye Molins De Rei, Barcelona, Spanyolország.

 10. SURFACES SYNERGIE GROUPE

  Franciaország

  A SURFACES SYNERGIE GROUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious metal alloys for fine and costume jewellery. Székhelye Maiche, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes