• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Franciaország

Franciaország
  1. L'ECHOPPE D'OR

    Franciaország

    Verified by europages badge

    L'ECHOPPE D'OR founded in 1976 is an online jeweller and sells Armenian jewellery. Our team of jewellers and setters all have jewellery diplomas. So we are experts in watch-making, jewellery and goldsmithing. We put all our expertise at your service for any jewellery requests. Our latest creations are visible on our site and in our shop at 47 rue d'Endoume, 13007 Marseilles. We specialize in Armenian crucifixes and Armenian alphabet nameplates in 18-carat yellow, white and pink gold and silver. We are also the official creators of the medallion collection dedicated to Aznavour's songs in partnership with the Aznavour Foundation. What is more, 15% of the sales price is paid over to the Aznavour Foundation. All our products are made in 18-carat gold or 925 silver, and are manufactured in our workshop using bench pins. Thus we can supply you with fabulous jewellery on the strength of over 40 years of experience. Delivery is free for orders worth over € 100 for France only and costs € 30 for destinations abroad. You can always reach us for any additional information you may require on +33-4-91-52-00-32 from 9 am to 12 noon and from 2 to 6 pm.

  2. LAVAL EUROPE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A LAVAL EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Ékszertartók, Javítószerszámok, órajavító -, Skatulyák és ládák - különleges csomagolások, clock-making accessories, Óratartozékok, és Jewellery cases. Székhelye Chédigny, Franciaország.

  3. MA FABRIQUE DE BIJOUX

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A MA FABRIQUE DE BIJOUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Divatékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Saint-Just-D'ardeche, Franciaország.

  4. SAS GRANDIDIER

    Franciaország

    A SAS GRANDIDIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Óratartozékok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, és Óratartozékok. Székhelye Grand'combe-Châteleu, Franciaország.

  5. LERRAC OUTILLAGE

    Franciaország

    A LERRAC OUTILLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Óratartozékok, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Óratartozékok. Székhelye Les Fins, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SURFACES SYNERGIE GROUPE

    Franciaország

    A SURFACES SYNERGIE GROUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious metal alloys for fine and costume jewellery. Székhelye Maiche, Franciaország.

  2. THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE

    Franciaország

    A THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cuff links, silverware items, lapis-lazuli jewellery, és wooden objects. Székhelye Paris, Franciaország.

  3. VENTE FLASH BIJOUX

    Franciaország

    A VENTE FLASH BIJOUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clock-making accessories, és fashion accessories. Székhelye Camaret Sur Aigues, Franciaország.

  4. BIJOUTERIE JUNGO

    Franciaország

    A BIJOUTERIE JUNGO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Chalon Sur Saône, Franciaország.

  5. TOUTOY ET BERTHOLON

    Franciaország

    A TOUTOY ET BERTHOLON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Javítószerszámok, órajavító -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és diamond-tipped tools for watchmakers and watchmaking. Székhelye Pirey, Franciaország.

  1. ROMANE BIJOUX

    Franciaország

    A ROMANE BIJOUX, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery, accessories for jewellery-making, és Handcrafted jewellery. Székhelye Marseille, Franciaország.

  2. CHAUMET INTERNATIONAL SA

    Franciaország

    A CHAUMET INTERNATIONAL SA, tevékenységi ágazata Drágakő és ékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ékszerészet, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Ékszerészet. Székhelye Paris, Franciaország.

  1. EUROPA GOLD

    Franciaország

    A EUROPA GOLD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Paris, Franciaország.

  2. SUBLIME BY BS

    Franciaország

    A SUBLIME BY BS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery, modern jewellery, és earrings. Székhelye Velizy-Villacoublay, Franciaország.

  3. STE NLLE UNION BISONTINE MONTEURS BOITES

    Franciaország

    A STE NLLE UNION BISONTINE MONTEURS BOITES, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, és Ékszerészet - gépek és anyagok. Székhelye Thise, Franciaország.

  4. COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX

    Franciaország

    A COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, és Ékszerészet - gépek és anyagok. Székhelye Aix En Provence, Franciaország.

  5. MODULHOR

    Franciaország

    A MODULHOR, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Josselin, Franciaország.

  6. MIKAEL

    Franciaország

    A MIKAEL, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Paris, Franciaország.

  7. SARL BIJOUX HOHL

    Franciaország

  8. LA CHAUSSEE D'OR

    Franciaország

  1. CASTIELLA SA

    Franciaország

  2. ATELIER ASSISTANCE INDUSTRIEL

    Franciaország