• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szolgáltató - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Szolgáltató
  1. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  2. SURFACES SYNERGIE GROUPE

    Franciaország

    A SURFACES SYNERGIE GROUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious metal alloys for fine and costume jewellery. Székhelye Maiche, Franciaország.

  3. THOMAS & MANFRED LORENZ GBR

    Németország

    A THOMAS & MANFRED LORENZ GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Toalett kiegészítők, Írószerek és papíráruk, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Toalett kiegészítők, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hettenrodt, Németország.

  4. TEZER GMBH

    Németország

    A TEZER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Irodai szükségletek. Székhelye Frankfurt, Németország.

  5. SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES

    Svájc

    A SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Írószerek és papíráruk, Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ostermundigen, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. W & S UHRENVERTRIEBSGESMBH

    Ausztria

    A W & S UHRENVERTRIEBSGESMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Sankt Marein Bei Neumarkt, Ausztria.

  2. GLASPERLEN.DE. E. KFR

    Németország

    A GLASPERLEN.DE. E. KFR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Dortmund, Németország.

  3. MERSI UHREN & SCHMUCK INH. AHMET YURTTAS

    Németország

    A MERSI UHREN & SCHMUCK INH. AHMET YURTTAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Neuss, Németország.

  4. NORBERT KRANZELBINDER

    Ausztria

    A NORBERT KRANZELBINDER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, Írószerek és papíráruk, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ebene Reichenau, Ausztria.

  5. BERNSTEINHÜTTE BÄRBEL KRAMKOWSKI

    Németország

    A BERNSTEINHÜTTE BÄRBEL KRAMKOWSKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Fehmarn, Németország.

  1. GEORG SCHWEHR

    Németország

    A GEORG SCHWEHR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Irodai szükségletek. Székhelye Pforzheim, Németország.

  2. ATELIER CHRISTINA JENS LÜDEKE

    Németország

    A ATELIER CHRISTINA JENS LÜDEKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dresden, Németország.

  1. EVERGLAZE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Németország

    A EVERGLAZE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Hamburg, Németország.

  2. BERNHARD A. FRÜH

    Németország

    A BERNHARD A. FRÜH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, és Nyomdaipar. Székhelye Erfurt, Németország.

  3. GUBO U. SOHN GBR

    Németország

    A GUBO U. SOHN GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

  4. SCRIPT SIMONE CAHN

    Németország

    A SCRIPT SIMONE CAHN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Informatika - személyi számítógépek, Informatika - szoftverek, Informatika - perifériák, Információs rendszerek - tanácsadás, Informatika - személyi számítógépek, Informatika - szoftverek, Informatika - perifériák, és Információs rendszerek - tanácsadás. Székhelye Rodewisch, Németország.

  5. KATHRIN SÄTTELE

    Németország

    A KATHRIN SÄTTELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hildesheim, Németország.

  6. MEMBRINI KRISTALL

    Svájc

    A MEMBRINI KRISTALL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Chur, Svájc.

  7. GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG

    Ausztria

    A GÜNTHER THOMAS WRIESSNIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Graz, Ausztria.

  8. SCHIEFER-VOGEL VOGELDTP ANDREA VOGEL

    Németország

    A SCHIEFER-VOGEL VOGELDTP ANDREA VOGEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Műkertészet, faiskola és erdészet, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Steinach, Németország.

  1. SCHMUCK ATELIER BOCKSHOF YORK SCHRÖDER

    Németország

    A SCHMUCK ATELIER BOCKSHOF YORK SCHRÖDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kirchardt, Németország.

  2. MARIUSZ WROSCH - DESIGN OF CHRIST

    Németország

    A MARIUSZ WROSCH - DESIGN OF CHRIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Selmsdorf, Németország.

  3. HANS-GÜNTER MÜLLER

    Németország

    A HANS-GÜNTER MÜLLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hettenrodt, Németország.

  4. CREA-DECO HANS-PETER UND MADLEINE KRONENBERG

    Svájc

    A CREA-DECO HANS-PETER UND MADLEINE KRONENBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dagmersellen, Svájc.

  5. BARBARA URBAN- GOLDSCHMIEDE NUSSBAUMER

    Ausztria

    A BARBARA URBAN- GOLDSCHMIEDE NUSSBAUMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Gmunden, Ausztria.

  6. UNIVERSO ORO

    Olaszország

    A UNIVERSO ORO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery purchased, és clock. Székhelye Roma, Olaszország.

  7. GEMMOLOGISCHES LABOR CARAT

    Németország

    A GEMMOLOGISCHES LABOR CARAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Frankfurt, Németország.

  8. ERIKA KREISEL-NAGEL

    Németország

    A ERIKA KREISEL-NAGEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Schwäbisch Gmünd, Németország.

  9. IDEA CONCEPT SA

    Svájc

    A IDEA CONCEPT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, és Irodai szükségletek. Székhelye Les Breuleux, Svájc.

  10. BERND RIEDEL & MICHAEL RIEDEL

    Németország

    A BERND RIEDEL & MICHAEL RIEDEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grünhain-Beierfeld, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: