• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Gyártó Termelő - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Gyártó/termelő
  1. DRECHSLEREI GARTNER GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A DRECHSLEREI GARTNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Sinzheim, Németország.

  2. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  3. MA FABRIQUE DE BIJOUX

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A MA FABRIQUE DE BIJOUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Divatékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Saint-Just-D'ardeche, Franciaország.

  4. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

    Törökország

    A EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, drawing and stringing machines for jewellers and silversmiths, systems and machinery for polishing metals, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és supplies for systems and equipment for foundries. Székhelye Bahçelievler / Istanbul, Törökország.

  5. EFCO CREATIVE GMBH

    Németország

    A EFCO CREATIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Rohrbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SAS GRANDIDIER

    Franciaország

    A SAS GRANDIDIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Óratartozékok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, és Óratartozékok. Székhelye Grand'combe-Châteleu, Franciaország.

  2. LERRAC OUTILLAGE

    Franciaország

    A LERRAC OUTILLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Óratartozékok, Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök óragyártáshoz, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Óratartozékok. Székhelye Les Fins, Franciaország.

  3. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  4. UNITECH MAKINA LTD.

    Törökország

    A UNITECH MAKINA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Bahcelievler, Istanbul, Törökország.

  5. HELIOS JEWELRIES

    Törökország

    A HELIOS JEWELRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gold chains, és jewellery. Székhelye Istanbul, Törökország.

  1. ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH

    Németország

    A ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver jewellery. Székhelye Velden, Németország.

  2. COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH

    Németország

    A COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Stuttgart, Németország.

  1. APERO SWITZERLAND TM SA

    Svájc

    A APERO SWITZERLAND TM SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Luzern, Svájc.

  2. BELA & CHRIS GOLD- UND SILBERSCHMUCK-ERZEUGUNG GESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A BELA & CHRIS GOLD- UND SILBERSCHMUCK-ERZEUGUNG GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. EDELSTEINSCHMUCK ARTE - MARTINA BÖSE

    Ausztria

    A EDELSTEINSCHMUCK ARTE - MARTINA BÖSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Maria Enzersdorf, Ausztria.

  4. GUNTHER GRAF

    Németország

    A GUNTHER GRAF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Halle, Németország.

  5. K.C.S. UHREN GMBH

    Németország

    A K.C.S. UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Barntrup, Németország.

  6. BRALOBA SA

    Svájc

    A BRALOBA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Lengnau, Svájc.

  7. GOTTLIEBS GOLDSCHMIEDE INH. GOTTLIEB VACEK

    Ausztria

    A GOTTLIEBS GOLDSCHMIEDE INH. GOTTLIEB VACEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Werndorf, Ausztria.

  8. DIE SCHATZTRUHE - INTERMIN GMBH

    Németország

    A DIE SCHATZTRUHE - INTERMIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye München, Németország.

  1. EDWIN ZALOHA

    Ausztria

    A EDWIN ZALOHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. LANGER GMBH

    Ausztria

    A LANGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Enns, Ausztria.

  3. KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH

    Németország

    A KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  4. WEISSMANN GMBH

    Németország

    A WEISSMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Kontaktlencsék, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Kontaktlencsék, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Oberaudorf, Németország.

  5. MARE SCHMUCK OHG

    Németország

    A MARE SCHMUCK OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Lübeck, Németország.

  6. MARTIN LERCH

    Ausztria

    A MARTIN LERCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Salzburg, Ausztria.

  7. SCHIFFERLE & SCHIFFERLE GMBH

    Svájc

    A SCHIFFERLE & SCHIFFERLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ehrendingen, Svájc.

  8. HERBERT GNADLINGER

    Ausztria

    A HERBERT GNADLINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Leonding, Ausztria.

  9. SCHMUCKBEWUSST

    Németország

    A SCHMUCKBEWUSST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Leipzig, Németország.

  10. JÖRG HEINZ GMBH

    Németország

    A JÖRG HEINZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Neulingen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes