• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • viváriumi halak

A keresés eredménye

Viváriumi halak - Import export

 1. SEAPRO AQUACULTURE

  Törökország

  Verified by europages badge

  A SEAPRO AQUACULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, salmon, frozen fish, Turkish Salmon Trout, Frozen Salmon, packaged salmon, wholesale frozen trout, Turkish salmon trout, és salmon aquaculture. Székhelye Samsun, Törökország.

 2. KOI-DISCOUNT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KOI-DISCOUNT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Székhelye Langenselbold, Németország.

 3. FISHING ADVENTURE

  Hollandia

  A FISHING ADVENTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carp, articles for fish, és fish. Székhelye Enschede, Hollandia.

 4. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgium

  A VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Viváriumi halak, Akvakultúra és haltenyésztés, pisciculture, Viváriumi halak, és Carp fishery. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 5. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgium

  A VISKWEKERIJ CORTEN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Viváriumi halak, Akvakultúra és haltenyésztés, és Viváriumi halak. Székhelye Lommel, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DELTA PET CARE

  Belgium

  A DELTA PET CARE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, Kisállattartási szükségletek, Viváriumi halak, Díszhalak, Kisállattartási szükségletek, foodstuffs for pets, és Viváriumi halak. Székhelye Brecht, Belgium.

 2. HIQUASO KOIFUTTER

  Németország

  A HIQUASO KOIFUTTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Székhelye Mengen, Németország.

 3. KYRIAKOU FRESH FISH & SEAFOOD

  Görögország

  A KYRIAKOU FRESH FISH & SEAFOOD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish product, és fresh fish. Székhelye Patra, Görögország.

 4. ZETMAR FOOD & INTERNATIONAL TRADING CO. LTD.

  Törökország

  A ZETMAR FOOD & INTERNATIONAL TRADING CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, Viváriumi halak, Import / export - élelmiszertermékek, honey, és Viváriumi halak. Székhelye Seydikemer, Törökország.

 5. AQUARIA ANTWERP

  Belgium

  A AQUARIA ANTWERP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, Viváriumi halak, Édesvízi halak, tropical fish, Viváriumi halak, és aquarium accessories. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 1. WEITZ WASSERWELT / WEITZ GMBH

  Németország

  A WEITZ WASSERWELT / WEITZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Székhelye Kleinwallstadt, Németország.

 2. KOI CARE HOEKSCHEWAARD

  Hollandia

  A KOI CARE HOEKSCHEWAARD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Székhelye 'S-Gravendeel, Hollandia.

 1. KOICENTRUM STEENWIJK

  Hollandia

  A KOICENTRUM STEENWIJK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of artificial ponds, circulation pumps, és pond pumps. Székhelye Steenwijk, Hollandia.

 2. TEICH BERATUNG SEELE

  Németország

  A TEICH BERATUNG SEELE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of artificial ponds, és construction of artificial ponds. Székhelye Volkmarsen, Németország.

 3. AQUA KOI

  Belgium

  A AQUA KOI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Viváriumi halak, Vízinövények, Viváriumi halak, és Vízinövények. Székhelye Balen, Belgium.

 4. INTER FLOWER

  Belgium

  A INTER FLOWER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Viváriumi halak, ornamental plants, és Viváriumi halak. Székhelye Lokeren, Belgium.

 5. KOICENTRUM SNEEK

  Hollandia

  A KOICENTRUM SNEEK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal food. Székhelye Jutrijp, Hollandia.

 6. SPORT & LEISURE FISHERIES

  Egyesült Királyság

  A SPORT & LEISURE FISHERIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Székhelye Shifnal, Egyesült Királyság.

 7. DER-KOI-SHOP GMBH & CO. KG

  Németország

  A DER-KOI-SHOP GMBH & CO. KG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish. Székhelye Wietze, Németország.

 8. ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

  Törökország

  A ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, wholesale fish sales, és Halak - import / export. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. VENETO MED

  Ukrajna

  A VENETO MED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Viváriumi halak. Székhelye Cherkasy, Ukrajna.