• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tengeri halak

A keresés eredménye

Tengeri halak - Import export

 1. FISHERIES INTL

  Mauritánia

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Halászati vállalat és fagyasztott fedélzeti, fagyasztott szárazföldi és friss halak exportőre vagyunk Mauritániából Dakhlába. Mauritániában - Nyugat-Afrikában és Németországban vagyunk. Halászunk és exportálunk a halászterületekről Európába; Afrikába; arab országokba és Ázsiába és Kanadába. Olyan cég vagyunk, amely tiszteletben tartja az Európai és az Amerikai Unió által megszavazott szankciókat. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedünk gazdasági szankciók alatt álló országokkal, mint például: Kuba, Oroszország, Venezuela......... A fedélzeten fagyasztott halaink, a halászhajók fedélzetén fagyasztott és a szárazföldön fagyasztott halaink megfelelnek a halakra ajánlott kezeléseknek, a tartályok és a hűtőberendezések megfelelnek az európai szabályozási követelményeknek. Halaink jellemzői a következők: - Fehérje: 60-70%. - Zsír: 4-10%. - Ásványi só: 2-4%. Ajánlott, hogy minden vásárló küldjön nekünk egy vásárlási szándéknyilatkozatot (LOI), amelyben meg kell adnia: - A megvásárolni kívánt teljes mennyiség - a kért halak pontos mérete - Végső rendeltetési hely - a halak tudományos neve

 2. JOMANY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JOMANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, és grouper. Székhelye Massy, Franciaország.

 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cephalopods, eels and squid, fillets of salt cod, Panga, cuttlefish and squid, Fish fillets, fresh fish, és frozen fish. Székhelye Catarroja-Valencia, Spanyolország.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish, maritime agents, fish wholesalers, frozen fish, wholesale of fresh fish, wholesale fish sales, és swordfish. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 5. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Németország

  A LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Székhelye Bremerhaven, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PACIFIC FISH

  Marokkó

  A PACIFIC FISH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, fish and processed fish products, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Tan-Tan, Marokkó.

 2. MAPESCA SA

  Spanyolország

  A MAPESCA SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seafood, frozen fish, és frozen seafood. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanyolország

  A GRUPO CENTRAL PESCA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, seafood, Tengeri halak, king shrimps, és granseole (spider crabs). Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. BLACK ALMAS

  Franciaország

  A BLACK ALMAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Farmed caviar, és Sturgeon caviar. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. SOMITALIA

  Olaszország

  A SOMITALIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fish, financing for fishing, office stationery, és fish. Székhelye San Casciano Dei Bagni(si), Olaszország.

 1. PESCADOS RIOBÓ

  Spanyolország

  A PESCADOS RIOBÓ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Székhelye Cadiz, Spanyolország.

 2. MARKMARINE S16 S.L

  Spanyolország

  A MARKMARINE S16 S.L, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marketing of frozen seafood, Marketing of preserved seafood, és Marketing of semi-transformed seafood. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanyolország

  A FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Székhelye Isla Cristina ( Huelva ), Spanyolország.

 2. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanyolország

  A PABLO IGLESIAS, S.L., tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, Hal, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, és scampi. Székhelye A Coruña, Spanyolország.

 3. ARMARA

  Franciaország

  A ARMARA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 4. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spanyolország

  A STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen seaweed, és amberjacks. Székhelye A Coruña, Spanyolország.

 5. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanyolország

  A PESCADOS ARCHIPIÉLAGO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish. Székhelye Adeje-Santa Cruz De Tenerife, Spanyolország.

 6. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Franciaország

  A ATLANTIC FRESH EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Székhelye Boulogne-Sur-Mer, Franciaország.

 7. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Oroszország

  A NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengeri gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Hal, mélyhűtött, Halak - import / export, Tengeri halak, Hal, Hal, mélyhűtött, Halak - import / export, és Tengeri halak. Székhelye Murmansk, Oroszország.

 8. ALPHA BAY

  Franciaország

  A ALPHA BAY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, frozen shellfish, és frozen shellfish. Székhelye Lorient, Franciaország.

 1. L'OCEAN

  Belgium

  A L'OCEAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, Kagylók, rákfélék, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, mélyhűtött, Tengeri halak, Kagylók, rákfélék, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Paifve, Belgium.

 2. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spanyolország

  A PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Székhelye Huelva, Spanyolország.

 3. GREENBEACHSERVICES

  Marokkó

  A GREENBEACHSERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, octopus, squid, és Hal. Székhelye Boujdour, Marokkó.

 4. VIVIERS DE PORSGUEN

  Franciaország

  A VIVIERS DE PORSGUEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homár, Hal, Tengeri halak, Edible crabs - crabs, Homár, Hal, és Tengeri halak. Székhelye Plouescat, Franciaország.

 5. FONCASAL

  Spanyolország

  A FONCASAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged octopus. Székhelye Logroño, Spanyolország.

 6. TIENDA PESCANOEX

  Spanyolország

  A TIENDA PESCANOEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, fish shops, seafood, Shops, és Tengeri halak. Székhelye Plasencia, Spanyolország.

 7. MARTINO FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A MARTINO FOODS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ready to serve lobster. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanyolország

  A MARISCOSGALLEGO.ES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lobster, sea crayfish, granseole (spider crabs), és Edible crabs - crabs. Székhelye Rua Salgadura Nº2, Spanyolország.

 9. INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA

  Chile

  A INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged salmon, cod, és caught sea mussels. Székhelye Puerto Montt, Chile.

 10. COMEX ANDINA, S.L.

  Spanyolország

  A COMEX ANDINA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is squid rings and strips. Székhelye Valencia, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes