• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • víztisztító szerek

A keresés eredménye

Víztisztító szerek - Import export

 1. CDI VALLÈS S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge
 2. ATMOSFER MACHINERY

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ATMOSFER MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízsótalanító felszerelések és berendezések, Vegyipar - Import/Export, Vegyi trágyázószerek, Vegyészet - alaptermékek és származékok, Kenőzsírok, Víztisztító szerek, Sea water desalinators, Vízsótalanító felszerelések és berendezések, és homogenizers. Székhelye Etimesgut/ankara, Törökország.

 3. SCIOSPEC SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCIOSPEC SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Wurzen, Németország.

 4. HARKE PACKSERV GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HARKE PACKSERV GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Mülheim, Németország.

 5. WOLFENER ANALYTIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WOLFENER ANALYTIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Bitterfeld-Wolfen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SATI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SATI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztítás - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Víztisztító szerek, Folyadékszűrők, water clarification plants and equipment, purification filters, Vízelőkészítő szerek, drinking water filters, Víztisztító szerek, és activated carbons for water filtering plants. Székhelye Cesena, Olaszország.

 2. LABOR DR. MELZER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LABOR DR. MELZER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Bremen, Németország.

 3. BIMAKS KIMYA VE GIDA DIS TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A BIMAKS KIMYA VE GIDA DIS TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Boiler water treatment, Cooling water treatment, Biocides, és Reverse Osmosis Chemicals. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SCHAMBECK SFD GMBH

  Németország

  A SCHAMBECK SFD GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Bad Honnef, Németország.

 5. IOTRONIC ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Németország

  A IOTRONIC ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Springe, Németország.

 1. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Olaszország

  A RG ITALIA PRODUCTION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító eszközök és berendezések, water purification installations, Water pollution control, Vízlágyító eszközök és berendezések, és household water purifiers. Székhelye Casorate Sempione, Olaszország.

 2. APS TECH CO., LTD

  Dél-Korea

  A APS TECH CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Yongin City, Dél-Korea.

 1. HUB NANOTECH SRLS

  Olaszország

  A HUB NANOTECH SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sanitizing products, ionisers, és antibacterial products. Székhelye Verona, Olaszország.

 2. ELECTOR GMBH

  Németország

  A ELECTOR GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 3. SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH

  Németország

  A SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Taunusstein, Németország.

 4. TAGA

  Spanyolország

  A TAGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is complete plants for the treatment of industrial waste waters, complete water purification plants, waste water purification, és industrial run-off water treatment. Székhelye Negreira, Spanyolország.

 5. ECOZONAIBERIAN SL

  Spanyolország

  A ECOZONAIBERIAN SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water cooler fountains for institutions. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 6. UMWELTLABOR RHÖN-RENNSTEIG GMBH

  Németország

  A UMWELTLABOR RHÖN-RENNSTEIG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Meiningen, Németország.

 7. AIRDOT ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES LTD

  Kína

  A AIRDOT ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air filters. Székhelye Shanghai, Kína.

 8. ISOFAQ

  Belgium

  A ISOFAQ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hőszigetelés - anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hangvédő anyagok, Csőfektetési munkák, Víztisztító szerek, Hangvédő anyagok, Csőfektetési munkák, filters and filter elements, és Víztisztító szerek. Székhelye Izegem, Belgium.

 1. ABS WATER TREATMENT TECHNOLOGIES

  Törökország

  A ABS WATER TREATMENT TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reverse osmosis unit. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. FONTDEPUR

  Spanyolország

  A FONTDEPUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is decalcifiers, és inverse osmosis. Székhelye Buñol, Spanyolország.

 3. KODSAN

  Törökország

  A KODSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boilers, electric water heater, és Water heater. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. UMWELTBUNDESAMT GMBH

  Ausztria

  A UMWELTBUNDESAMT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. LSD (SHANGHAI) INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kína

  A LSD (SHANGHAI) INDUSTRIAL CO., LTD., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is membrane filters. Székhelye Shanghai, Kína.

 6. PHYSIS SRL IMPRESA & AMBIENTE

  Olaszország

  A PHYSIS SRL IMPRESA & AMBIENTE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Atena Lucana, Olaszország.

 7. DEQUACHIM

  Belgium

  A DEQUACHIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztító szerek, Vízelőkészítő szerek, Víztisztító szerek, Vízelőkészítő szerek, flocculating agents for water treatment, és flocculants. Székhelye Mons, Belgium.

 8. ABS WATER TREATMENT

  Törökország

  A ABS WATER TREATMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Stambul, Törökország.

 9. PCA

  Belgium

  A PCA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztító szerek, Vízelőkészítő szerek, Víztisztító szerek, rain water treatment, process water treatment and recycling, és Vízelőkészítő szerek. Székhelye Aalst, Belgium.

 10. SCANDRILL S.C. - KOAGULANTY I FLOKULANTY

  Lengyelország

  A SCANDRILL S.C. - KOAGULANTY I FLOKULANTY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztisztító szerek. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes