CDI VALLÈS S.L. - Fabricación de Productos Químicos

Spanyolország

Factory icon Gyártó/ Termelő

CDI VALLÈS S.L.
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Spanyolország

A Europages által hitelesítve

Koncentrált klórozott mosószer a mezőgazdasági és állattenyésztési ipar számára PC35 Mosó- és tisztítószerek (beleértve az oldószereket tartalmazó termékeket is) Erőteljes mosószer, egy lépésben tisztít és szagtalanít. Speciális habképző formulája megkönnyíti a nedvesedést és ezáltal a mosószertisztító folyamatot. Nem támadja meg az acélt, rozsdamentes acélt, zománcozott kerámiát vagy műanyagot, de alumínium felületeken alacsony hőmérsékleten és rövid érintkezési idővel kell használni. Lúgos zsírtalanítókat és felületaktív anyagokat, komplexképző anyagokat és aktív klórt tartalmaz, így különösen alkalmas a minden típusú felületen megtapadt szerves maradványok, például zsír, fehérjék és vér eltávolítására. Ezen tulajdonságai miatt ajánlott a habos vetülettisztításhoz.

Árajánlat kérése

Spanyolország

A Europages által hitelesítve

Mezőgazdasági padló zsírtalanító PC35 Mosó- és tisztítószerek (beleértve az oldószereket tartalmazó termékeket is) Erőteljes zsírtalanító a kemény padlók mélytisztításához. Kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy egyesítse a maximális tisztítóerőt a habzásgátló és korróziógátló tulajdonságokkal, amelyek a nagy igénybevételű padlókon, például mezőgazdasági és állattartási környezetben való használathoz szükségesek. Alkalmas minden típusú zsír és egyéb szerves szennyeződés eltávolítására. A kemény padlók tisztítása és zsírtalanítása minden típusú padlón sertéstelepeken, baromfitelepeken stb. súrológéppel vagy kézzel is alkalmazható.

Árajánlat kérése

Spanyolország

A Europages által hitelesítve

Az URINE CLEANER két fő hatóanyagot tartalmaz. Az első, szójából származó növényi eredetű, lehetővé teszi a rossz szagot okozó vegyületek gyors megkötését, a második, egy speciálisan kiválasztott NON-PATHOGÉN mikroorganizmusok sorozatán alapuló hatóanyag pedig lebontja a rossz szagot okozó molekulákat, például a háziállatok vizeletéből származó karbamidot. Így sikerül a szagot tartósan megszüntetni. Közvetlen használat az olyan területeken, ahol a vizelet általában lerakódik, mint például az épületek sarkai, járdák, parkok, bevásárlóközpontok környékén, stb.

Árajánlat kérése

Spanyolország

A Europages által hitelesítve

Aloe Verával dúsított hidroalkoholos spray. Lehetővé teszi háziállataink mancsainak hatékony tisztítását anélkül, hogy irritációt okozna. A PET CLEAN egy állategészségügyileg bejegyzett termék. Kifejezetten arra kifejlesztett termék, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket háziállataink (macskák és kutyák) mancsairól és bőréről anélkül, hogy irritációt okozna, lehetővé téve számunkra, hogy otthonunkat, autónk ülését és hordozóját tökéletes állapotban tartsuk egy séta vagy egy hegyekben töltött nap után.

Árajánlat kérése
Español Lásd a 19 teméket English Lásd a 16 teméket Deutsch Lásd a 16 teméket Български Lásd a 16 teméket Čeština Lásd a 16 teméket Dansk Lásd a 16 teméket Suomi Lásd a 16 teméket Français Lásd a 16 teméket Eλληνική Lásd a 16 teméket Italiano Lásd a 16 teméket Lietuvių Lásd a 16 teméket Nederlands Lásd a 16 teméket Polski Lásd a 16 teméket Português Lásd a 16 teméket Română Lásd a 16 teméket Svenska Lásd a 16 teméket Slovenščina Lásd a 16 teméket Türkçe Lásd a 16 teméket

CDI Vallès has been present on the market for 30 years and is specialised in the design, manufacture and packing of household products, detergents and industrial insecticides. we are registered with the ROESB and provide a wide range of detergents and disinfectants for the food industry, approved with HA registration, and cleaning products for cars and buildings. We are registered with MAPAMA to manufacture and pack health and agricultural products. ISO 9001: 2015 certification.

Dokumentumok

Domain icon Gyártó/ Termelő

CDI VALLÈS S.L.

Avenida Principal, 1

Pol. Ind. Can Clapés

08181 Sentmenat - Spanyolország

Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    11 – 50
  • Ügynökök
    1 – 10
  • % export
    25%

Szervezeti felépítés

  • Alapítási év
    1990
  • Vállalat természete
    Társaság székhelye
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

  • Check Circle Outline icon Nemzetközi

Szállítási területek

A CDI VALLÈS S.L. tevékenységei

  • Tisztítószerek, ipari és kisipari
  • Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra
  • production of detergents
  • Disinfectants
  • Cosmetics
  • Insecticide manufacturer
  • Manufacturer of chemical products
  • treatment of water
  • manufacture and packing for third parties
  • agrochemicals