• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tömítőanyagok

A keresés eredménye

Tömítőanyagok - Import export

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Svájc

  Verified by europages badge

  Your specialist for high-temperature sealing laminate and rubber-coated sheets Klinger AG Egliswil, founded in 1980, is a company in the globally active KLINGER Group. It is the Group's centre of expertise for high-temperature gasket sheets made of flexible graphite and mica and for rubber-coated sheets. Test instruments for measuring the deformation behaviour of sealing materials, gaskets, graphite, mica, milam, polystrate.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Manufacture and sale of cellular elastomers in the form of stamped parts, cut-outs, self-adhesive rolls, etc. We are a medium-sized family business manufacturing all products from cellular rubber, foam rubber, plastic foam and cellular polythene. The standard shapes provided are strips, rolls, structural shapes, sheets and rough blocks. Punched parts and laser-cut parts also available. We are also your experts for all products created from self-adhesive sheets. Contact us by telephone or e-mail if you have any further questions.

 3. SATI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SATI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, Csúszógyűrűs tömítés, o-rings, ptfe sealing gaskets, Tömítőanyagok, Csúszógyűrűs tömítés, Metal ring joints, Waterproof bushes, és seals. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. RALMONT-PTW GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A RALMONT-PTW GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Székhelye Traun, Ausztria.

 5. PTFE SOLUTIONS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PTFE SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Székhelye Maintal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. D´ANTONI GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A D´ANTONI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Székhelye Gelnhausen, Németország.

 2. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompenzátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, Műszaki textíliák, Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz, Műszaki szövetek, Flame-retardant equipment, Fabric seals, Fabric compensators, Soft material compensators, és Hose compensators. Székhelye Hummeltal, Németország.

 3. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyúgyűrű, Waterproof bushes, seal elements, scrapers, Dugattyúgyűrű, way wipers, o-rings for revolving shafts, design of mechanical seals, és motor seal rings for motor vehicles. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. SICIL CARBONGRAFITE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICIL CARBONGRAFITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések és tömítőanyagok, Csúszógyűrűs tömítés, Waterproof bushes, segments, graphite rings, Tömítések és tömítőanyagok, rings for steam turbines, carbon rings, és Csúszógyűrűs tömítés. Székhelye San Michele Di Ganzaria, Olaszország.

 5. RISIUS GMBH

  Németország

  A RISIUS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések és tömítőanyagok, Tömítőanyagok, bands for technical uses, Tömítések és tömítőanyagok, Tömítőanyagok, és fibreglass fabrics. Székhelye Pulheim, Németország.

 1. ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH

  Németország

  A ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Székhelye Obersülzen, Németország.

 2. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Németország

  A DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hidraulikus tömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések, Tömítőanyagok, Tömítések, air filters, o-rings, és Tömítőanyagok. Székhelye Kriftel, Németország.

 1. AKS COATINGS GMBH

  Németország

  A AKS COATINGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bevonatok műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, sealants, Tömítőanyagok, sealants for construction work, és Anti-corrosion. Székhelye Altlußheim, Németország.

 2. BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Németország

  A BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is company security, Safety systems, gasket padding, és joints. Székhelye Groß-Zimmern, Németország.

 3. BAYER VITROTECHNIC GMBH

  Németország

  A BAYER VITROTECHNIC GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is connector systems. Székhelye Hanstedt, Németország.

 4. KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, Gumitömítések, Tömítőanyagok, és Gumitömítések. Székhelye Schechen, Németország.

 5. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Németország

  A KLIETSCH TECHNIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítószalagok, Hidraulikus tömítések, Tömítések és tömítőanyagok, Tömítőanyagok, Szállítószalagok, Hidraulikus tömítések, Tömítések és tömítőanyagok, és Tömítőanyagok. Székhelye Barsbüttel, Németország.

 6. POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE

  Lengyelország

  A POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is special tubular sections, plumbing pipes, és industrial technical gaskets. Székhelye Częstochowa, Lengyelország.

 7. KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Németország

  A KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus tömítések, Tömítések és tömítőanyagok, Tömítőanyagok, Gumitömítések, Hidraulikus tömítések, Tömítések és tömítőanyagok, Tömítőanyagok, és Gumitömítések. Székhelye Quickborn, Németország.

 8. VIESSE DI VICINI GIULIA SRL

  Olaszország

  A VIESSE DI VICINI GIULIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műszaki gumiáruk, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, Gumitömítések, Tömítőanyagok, Gumitömítések, és neoprene. Székhelye Adrara S. Martino, Olaszország.

 1. SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  A SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Székhelye Heinsberg, Németország.

 2. SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH

  Ausztria

  A SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Székhelye Traun, Ausztria.

 3. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Németország

  A VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, Tömítőgyűrűk, Gumi és származékok, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, Tömítőanyagok, Tömítőgyűrűk, Gumi és származékok, és Műszaki gumiáruk, ipari használatra. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH

  Németország

  A GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, Szilikonok, Gumi és származékok, Tömlők, Tömítőanyagok, Szilikonok, Gumi és származékok, és Tömlők. Székhelye Marxen, Németország.

 5. SORATON SA

  Svájc

  A SORATON SA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cartridge guns, heated, Building chemicals, chemical adhesives, és glue gun. Székhelye Hinterforst, Svájc.

 6. BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE

  Németország

  A BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek, Fordulatszámcsökkentők, Tömítések és tömítőanyagok, Tömítőanyagok, Mechanikus hajtóművek, Fordulatszámcsökkentők, Tömítések és tömítőanyagok, és Tömítőanyagok. Székhelye Bremen, Németország.

 7. JAMES WALKER BENELUX

  Belgium

  A JAMES WALKER BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, machine building, Tömítőanyagok, straps, és insulation systems. Székhelye Wilrijk, Belgium.

 8. ALTUG IZOLASYON

  Törökország

  A ALTUG IZOLASYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vakolat, kitt és szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítőanyagok, és Tömítőanyagok. Székhelye Ankara, Törökország.

 9. DSA SPRL

  Belgium

  A DSA SPRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületszigetelés, vízszigetelés - vállalkozók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Tömítőanyagok, Tömítések, Gumitermékek, Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Tömítőanyagok, Tömítések, és Gumitermékek. Székhelye Le Roeulx, Belgium.

 10. PROPHYSIK AG

  Liechtensteini Nagyhercegség

  A PROPHYSIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések, Tömítőanyagok, Gumitermékek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Tömítések, Tömítőanyagok, Gumitermékek, és Csövek és tömlők gumiból és műanyagból. Székhelye Vaduz, Liechtensteini Nagyhercegség.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes