VALDAMARK LIMITED - Market leading industrial foils and films manufactured to order Verified by Europages badge

VALDAMARK LIMITED

Valdamark Ltd are UK based manufacturers and suppliers of bespoke foil packaging and heat sealers to suit a wide variety of projects and applications. Our facility is centrally based in Manchester offering a convenient location to supply both national and international orders on the shortest lead times in our niche. The name has been trading since 1977 when we started life as a tapes and adhesives converter. The improvements that followed in packaging technology allowed us to develop other areas of expertise. As our reputation for client commitment grew we expanded our time critical delivery service. As well we our own bespoke cutting service we started to cater to a large range of consumables from premium brands. Our core business is made to order foil packaging. Moisture damage and corrosion protection solutions are a specialty, focusing around the impressive range of Valstrong ® barrier packaging laminates. These ‘best in class’ products twinned with our converting and finishing services give us a flexible approach to meet and exceed client expectations. No matter how technically demanding your project we can produce protective packaging for you. All our barrier foils meet and exceed the specifications in MIL-PRF-131k USA, DEF STAN 82-75/2 UK, DIN 55 531 Germany, & NF H00 310 France. Foil flat bags, bulk bags, pouches, FIBC liners, container liners, 3D barrier bags, Gaylord Bags, rolls and sheets are to name but a few of our available formats.

A termékkatalógus áttekintése

Egyesült Királyság

Verified by Europages badge

A kézi hőszigetelők néhány különböző néven szerepelnek. Kézi tömítők, hegesztőpisztolyok, kézi tömítőfogók és krimpelő hőszigetelők, hogy csak néhányat említsünk. Különféle prémium gépek kínálatát kínáljuk, amelyeket saját termelésünkben használunk. Azoknak, akik mind a vékony, mind a vastag csomagolófólia közepes és nagy volumenű tömítésében részt vesznek, javasoljuk a választást HAWO ISZ 300 impulzusos hőtömítő vagy a HAWO WSZ 300 állandó hőtömítő fóliazsák tömítéshez. Ezek a prémium eszközök piacvezetőek és különféle állkapocs-szélességekben kaphatók. Mindkettő könnyű és könnyű manőverezni a nagy vagy kellemetlen méretű csomagolás körül. Kiváló lehetőség ezen kívül a fóliacsomagolás lezárására az alábbi országok bármelyikére. MIL-PRF-131K (USA), DEF STAN 81-147 (Egyesült Királyság), DIN 55 531 (Németország) NF H00 310 (Franciaország) További kis mennyiségű követelményekhez a 150B zsák tömítőgép kiváló költségvetési lehetőség vastag laminált csomagolás tömítéséhez.

Egyesült Királyság

Verified by Europages badge

A Cortec VPCI 126 ® (gőzfázisú korróziógátló) nagy teljesítményű filmek sorozata, amely fémtermékeinek a világ leghatékonyabb korrózióvédelmét biztosítja. A Cortec VPCI 126 legfeljebb 5 évig hatékony az összes szokásos korróziós tettes ellen, beleértve a rozsdát, a tengeri levegőt, az oxidációt és a fehér rozsdát. Miután áruit hermetikusan lezárták az egyik csomagolás formátumban, akár táskában, tasakban vagy filmben, ez egyszerű, így biztosíthatja értékes termékeinek hosszú távú védelmét! A Cortec VPCI 126® hatékonyan helyettesíti a hagyományos rozsdaelhárítási módszerek, például olajok és szárítószerek szükségességét. További megtakarítás érhető el a Cortec korróziós oldatával is, mivel a VPCI® kiküszöböli a korábban szükséges zsírtalanítás vagy bevonateltávolítási eljárások szükségességét. A Cortec VPCI 126 kék átlátszóvá teszi az alkatrészek azonosítását. Az anyag aminoktól, foszfátoktól és halogénektől mentes.

Egyesült Királyság

Verified by Europages badge

A Cortec VPCI 101 kibocsátók piacvezető eszközök, amelyeket nem szellőztetett szekrényekbe, dobozokba és tokokba zárt fém alkatrészek és alkatrészek korrózió- és rozsdavédelmének biztosítására terveztek. A VPCI 101 készülék képes 1 köbméter (28 liter) térfogatának védelmére. Ezek a szabadalmaztatott kibocsátók lassan engedik szabadon a Cortec „kategóriájában legjobb” VPCI, gőzfázisú korróziógátló formuláját. Az eszközből kibocsátott gőzök molekuláris szinten védőréteget képeznek. Ez biztosítja a kritikus, összetett és költséges berendezések és gépek részét képező fémfelületek megbízható védelmét. Ezekkel a sugárzókkal védeni lehet a berendezéseket, függetlenül attól, hogy működnek-e, vagy szállítják vagy tárolják-e valahol az ellátási láncban. Ezeket a sugárzókat úgy tervezték, hogy hosszú távú védelmet nyújtsanak a korrózió ellen, még akkor is, ha nem optimális körülmények között használják őket.

Egyesült Királyság

Verified by Europages badge

A Cortec VPCI 111 emitter kapszulák egyedülálló, szabadalmaztatott eszközök, amelyek nem szellőztetett elektromos dobozokban, vezérlőszekrényekben és szerszámos ládákban (legfeljebb 11 köbméter / 312 liter) vannak lezárva, fémrészek és alkatrészek korrózióvédelmére szolgálnak. Ezek a VCI-kibocsátók a Cortec saját VPCI®-jét (gőzfázisú korróziógátló) technológia. Ez a kifinomult VPCI képlet a körülötte lévő belső fémfelületekhez kötődik, és molekuláris réteget képez, hogy megvédje a kritikus, bonyolult vagy drága berendezéseket a korróziós károktól. A Cortec VPCI 111 kibocsátók előnyei Költséghatékony és gazdaságos a használata Működés közben és inaktív állapotban akár 24 hónapig is működik és folyamatosan véd. Különösen hatékony szennyezett és nedves környezetben. Semmilyen módon nem zavarja a berendezés mechanikai vagy elektromos teljesítményét. Többfémes, mind vas-, mind színesfémek rozsdavédelmét kínálja. Könnyű és egyszerű telepítés.

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    1 – 10

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete
    Társaság székhelye – Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő
Weboldal