• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szűrők- járművekhez és építőipari gépekhez

A keresés eredménye

Szűrők- járművekhez és építőipari gépekhez - Import export

 1. OXYHTECH

  Spanyolország

  Verified by europages badge
 2. VIRGIS FILTER SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 3. GEO-NEGOCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GEO-NEGOCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, és spare parts Perkins. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 4. AIXFILTER

  Németország

  Verified by europages badge

  A AIXFILTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Aachen, Németország.

 5. SOFIN - PRODUZIONE FILTRI INDUSTRIALI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SOFIN - PRODUZIONE FILTRI INDUSTRIALI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye San Mauro Torinese, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SOFF -TECHNISCHE SIEBE DICHTUNGEN WERKZEUGBAU - INHABER LARS EBERT

  Németország

  Verified by europages badge

  A SOFF -TECHNISCHE SIEBE DICHTUNGEN WERKZEUGBAU - INHABER LARS EBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Kaulsdorf Ot Eichicht, Németország.

 2. DIMEXCO GROUP

  Belgium

  Verified by europages badge

  A DIMEXCO GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Abroncsok, Kompresszorok, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, large stock skf bearings, Alternators, motor vehicle starter motors, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, és Abroncsok. Székhelye Rixensart, Belgium.

 3. FRAD FILTERI

  Szerbia

  A FRAD FILTERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajszűrők, Gázszűrők, Olajszűrők, Gázszűrők, air filters, és fuel filters. Székhelye Aleksinac, Szerbia.

 4. ING.-BÜRO PETER LEYENDECKER VDI

  Németország

  A ING.-BÜRO PETER LEYENDECKER VDI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Kerpen, Németország.

 5. TECNOLOMBARDA SRL

  Olaszország

  A TECNOLOMBARDA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, filtering cartridges, gas cartridges, Szűrés - berendezések és tartozékok, és filters for air purification systems. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 1. BOSFILTER

  Szerbia

  A BOSFILTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel filters, oil filters, vehicle oil filters, és air filters. Székhelye Kosjerić, Szerbia.

 2. BALTIC FILTER JSC

  Litvánia

  A BALTIC FILTER JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air filters. Székhelye Sirvintu Raj., Litvánia.

 1. SEGA FILTRE

  Törökország

  A SEGA FILTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air filters, oil filters, és fuel filters. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. SEYDA OTOMOTIV SANAYI TRICARET LTD. STI. - GOLD FILTER

  Törökország

  A SEYDA OTOMOTIV SANAYI TRICARET LTD. STI. - GOLD FILTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. FILTECH GMBH

  Németország

  A FILTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Eschwege, Németország.

 4. EGE AKTIF OTOMOTIV

  Törökország

  A EGE AKTIF OTOMOTIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD.

  Törökország

  A EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, és Légfékek. Székhelye Hatay, Törökország.

 6. WINKEL FILTER LTD.

  Törökország

  A WINKEL FILTER LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. WUNDER FILTRE A.S.

  Törökország

  A WUNDER FILTRE A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - járművek és szállítóeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Car filters, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Atasehir/istanbul, Törökország.

 8. AQUAFIGHTER DEUTSCHLAND

  Németország

  A AQUAFIGHTER DEUTSCHLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel filters, és tank cleaning. Székhelye Kevelaer, Németország.

 1. FAI FILTRI SRL

  Olaszország

  A FAI FILTRI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, industrial filters, water filters, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, és deoiler. Székhelye Pontirolo Nuovo, Olaszország.

 2. HUTTER & SCHRANTZ TECHNISCHE GEWEBE GES.M.B.H.

  Ausztria

  A HUTTER & SCHRANTZ TECHNISCHE GEWEBE GES.M.B.H., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. DINAMIK FILTRE

  Törökország

  A DINAMIK FILTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is activated carbon filter, Car filters, air filters, és hydraulic filters. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, injection pumps for motorvehicles, injection pumps for engines, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Mrągowo, Lengyelország.

 5. ZWM CZAJA PRODUCENT FILTRÓW I AKCESORII DO LPG & CNG

  Lengyelország

  A ZWM CZAJA PRODUCENT FILTRÓW I AKCESORII DO LPG & CNG, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Radlin, Lengyelország.

 6. SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL

  Románia

  A SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Tulca, Románia.

 7. IKILER OTOMOTIV FILTRE USTUBU DETERJAN SAN. VE TIC. LTD. STI

  Törökország

  A IKILER OTOMOTIV FILTRE USTUBU DETERJAN SAN. VE TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air filters. Székhelye DENIZLI, Törökország.

 8. BROLUBE B.V.

  Hollandia

  A BROLUBE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Roosendaal, Hollandia.

 9. CLEVERFILTER GMBH

  Németország

  A CLEVERFILTER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Folyadékszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, filters and filter elements, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, filtering membranes, és liquid chemical filters. Székhelye Eppstein, Németország.

 10. MARKA FILTRE

  Törökország

  A MARKA FILTRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, filtration equipment, Chocolate pots, Légszűrők, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szűrők- járművekhez és építőipari gépekhez - Import export

Találatok száma

192 Vállalat