OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

Spanyolország

Factory icon Gyártó/ Termelő

OXYHTECH
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Spanyolország

Széntisztító gépeink nagy hatékonyságú elektrolízisfolyamatot alkalmaznak áramforrásokkal (aktív impulzus), amely a vízből az oxigént és a hidrogént disszociálja, oxihidrogén nevű gázzá alakítva azokat. A motorba befecskendezett oxihidrogéngáz nagy fűtőereje gyors égési hőmérséklet-növekedést idéz elő, ami egy ellenőrzött pirolitikus implosziót okoz, amely mindössze 60 perc alatt elégeti, szétbontja és eltünteti a motorban felhalmozódott összes szénlerakódást. Gépeink használata minden típusú motorhoz alkalmas, legyen szó személygépkocsiról, kisteherautóról, mezőgazdasági gépekről, hajókról, teherautókról, buszokról, generátorokról, öntözőszivattyúkról stb. Bármilyen motorban használható, függetlenül a felhasznált fosszilis üzemanyagtól: dízel, benzin, LPG, biodízel, stb. Ez a modell 1.200 lph oxihidrogéngázt termel, és 100 köbcentimétertől 6.000 köbcentiméterig terjedő hengerűrtartalmú motorokhoz tervezték, mivel a gáz mennyisége a szükségletnek megfelelően állítható.

Árajánlat kérése

Spanyolország

KONCENTRÁLT TISZTÍTÓSZER SZEMCSÉS SZEMCSÉS ÜRESZŰRNYÉKRE (1000 ML) Kifejezetten az Oxyhtech Maxi és Oxyhtech Maxi+ DPF tisztítógépeinkhez tervezett tisztítószer. A vegyületet kifejezetten úgy állították össze, hogy biztonságosan eltávolítsa a bármilyen típusú jármű dízel részecskeszűrőjében lerakódott szennyeződéseket. Ezt a kezelést a szűrő Oxyhtech gépbe történő bevezetése után végzi el. A doboz 12 palack tisztítószerrel, amely körülbelül 12-24 tisztításra alkalmas a gépeinkkel.

Árajánlat kérése

Spanyolország

ÚJ: Könnyebb működés az alkalmazással WiFi kapcsolaton keresztül. Mostantól lehetőség van a személyre szabott beállítások mentésére. Előző és utólagos teljesítményjelentések, amelyek elküldésének és PDF formátumban történő mentésének lehetőségével. Ezt a gépet bármilyen típusú jármű (teherautók, személygépkocsik, furgonok...) részecskeszűrőjének tisztítására tervezték a DPF regenerációjának elérése érdekében, a korom és a hamu 100%-os eltávolítása érdekében. Intuitív működés automatikus beállítási lehetőségekkel egy egyszerű vezérlőképernyőn keresztül. Mindenféle tartozékot tartalmaz, hogy bármilyen járműszűrő típusban fusson.

Árajánlat kérése

Spanyolország

Széntisztító gépeink nagy hatékonyságú elektrolízisfolyamatot alkalmaznak áramforrásokkal (aktív impulzus), amely a vízből az oxigént és a hidrogént disszociálja, oxihidrogén nevű gázzá alakítva azokat. A motorba befecskendezett oxihidrogéngáz nagy fűtőereje gyors égési hőmérséklet-növekedést idéz elő, ami egy ellenőrzött pirolitikus implosziót okoz, amely mindössze 60 perc alatt elégeti, szétbontja és eltávolítja a motorban felhalmozódott összes szénlerakódást. Gépeink használata minden típusú motorhoz alkalmas, legyen szó személygépkocsiról, kisteherautóról, mezőgazdasági gépekről, hajókról, teherautókról, buszokról, generátorokról, öntözőszivattyúkról stb. Bármilyen motorban használható, függetlenül a felhasznált fosszilis üzemanyagtól: dízel, benzin, LPG, biodízel, stb. Ez a modell 4.600 lph oxihidrogéngázt termel, és 100 cm3-től 60.000 cm3-ig terjedő hengerűrtartalmú motorokhoz tervezték, mivel a gáz mennyisége a szükségletnek megfelelően állítható.

Árajánlat kérése
Deutsch Lásd a 8 teméket Български Lásd a 8 teméket Čeština Lásd a 8 teméket Dansk Lásd a 8 teméket Español Lásd a 8 teméket Suomi Lásd a 8 teméket Français Lásd a 8 teméket Eλληνική Lásd a 8 teméket Italiano Lásd a 8 teméket Lietuvių Lásd a 8 teméket Nederlands Lásd a 8 teméket Norsk Lásd a 8 teméket Polski Lásd a 8 teméket Português Lásd a 8 teméket Română Lásd a 8 teméket Svenska Lásd a 8 teméket Slovenščina Lásd a 8 teméket Türkçe Lásd a 8 teméket

A OXYHTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, amelyet 2016 évben alapítottak, tevékenységi ágazata Járműkarbantartási termékek. Székhelye Esparza-Navarra, Spanyolország.

Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:

Dokumentumok

Domain icon Gyártó/ Termelő

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - Spanyolország

HÉA-szám
Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    1 – 10
  • Ügynökök
    1 – 10
  • % export
    80%

Szervezeti felépítés

  • Alapítási év
    2016
  • Vállalat természete
    Társaság székhelye – Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

  • Check Circle Outline icon Európai

A OXYHTECH tevékenységei

  • Járműkarbantartási termékek
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes