• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök - Import export

 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 2. R&R ROASTER AND ROASTER

  Törökország

  Verified by europages badge

  A R&R ROASTER AND ROASTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Grillsütők, vendéglátóipari, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Pörkölőgépek - berendezések, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Stuttgart, Németország.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. RIEBER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RIEBER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Reutlingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Dresden, Németország.

 2. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A EUROTEC RIGA INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kemencék, professional kitchens, induction plates, items for bars, restaurants, hotels, Ipari kemencék, pizza ovens, refrigeration equipment, Dough mixers, és professional barbecues. Székhelye Lana, Olaszország.

 3. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A A.Z HORECA EQUIPEMENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Lodelinsart (charleroi), Belgium.

 4. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Service robots, Serving and reception robots, Serving and reception robots with advertising screen, Collection robots, Robot applications, és Process optimisation. Székhelye Grömitz, Németország.

 5. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

 1. EVEREST S.R.L.

  Olaszország

  A EVEREST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, catering supplies, Kitchen design, butcher shop supplies, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Rimini, Olaszország.

 2. LOGICASH

  Belgium

  A LOGICASH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cash registers for bakeries and pastry shops, és Cash registers for the retail trade. Székhelye Braine-L'alleud, Belgium.

 1. LEANKO MMCALL GREECE

  Görögország

  A LEANKO MMCALL GREECE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hívóberendezések, Wireless technologies, Wireless technologies (points of access, wireless routers), waiter service, és Hívóberendezések. Székhelye Peristeri, Görögország.

 2. COCINAHORECA.COM

  Spanyolország

  A COCINAHORECA.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, machines for the hotel trade, machines and equipment for hotels, catering and public premises, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, és industrial kitchens. Székhelye Cáceres, Spanyolország.

 3. CLERINOX

  Belgium

  A CLERINOX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhai füst- és szagelszívók, Nagykonyhai bútorok, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhai füst- és szagelszívók, installation of professional kitchens, és Nagykonyhai bútorok. Székhelye Beauraing, Belgium.

 4. AK MULLER FRANCE

  Franciaország

  A AK MULLER FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Bussy Saint Martin, Franciaország.

 5. SERVIWET

  Dánia

  A SERVIWET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Vejen, Dánia.

 6. MP FORNI SRL

  Olaszország

  A MP FORNI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Mirabello Sannitico, Olaszország.

 7. ORVED SPA

  Olaszország

  A ORVED SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum packaging machines, és vacuum sealing machines. Székhelye Musile Di Piave, Olaszország.

 8. KARACASAN

  Törökország

  A KARACASAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. MATORECA

  Belgium

  A MATORECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, refrigerated cabinet, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Namur, Belgium.

 2. JRODRIGUES

  Portugália

  A JRODRIGUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for the hotel trade, grills for industrial rotisserie, coal, és grill. Székhelye Zona Industrial-Albergaria-A-Velha, Portugália.

 3. TUTTOGHIACCIO

  Olaszország

  A TUTTOGHIACCIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Hollandia

  A MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, machines for the hotel trade, professional kitchens, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Mijdrecht, Hollandia.

 5. BETEC GMBH

  Németország

  A BETEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Dortmund, Németország.

 6. PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH

  Németország

  A PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Jena, Németország.

 7. ARTINOX SPA

  Olaszország

  A ARTINOX SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodai berendezések, poster frames, stainless steel sheet work, Irodai berendezések, és stainless steel machining. Székhelye Conegliano, Olaszország.

 8. AIRMAID - INTERZON GMBH

  Németország

  A AIRMAID - INTERZON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. INOXAIR

  Görögország

  A INOXAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Tayros, Görögország.

 10. ELEMENTURA GMBH

  Németország

  A ELEMENTURA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for the hotel industry, Green tourism - amenities, és hotel amenities. Székhelye Ratingen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

5 165 Vállalat