• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök - Import export

 1. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GERECLERI A.S

  Törökország

  Verified by europages badge

  Welcome to Öksüzoğulları HoReCa, your trusted wholesaler of Turkish tableware solutions since 1968. Specializing in distributing and wholesaling porcelain, glass, crystal glass, steel, wood, and related products for hotels, cafés, and restaurants, we're committed to quality, reliability, and swift service. As industry pioneers, we ensure the brands we represent gain significant market presence. Partnering with renowned brands like JUMBO, PAŞABAHÇE, BONNA, KAPP, PORLAND, and others, we provide a comprehensive selection tailored to your needs. Our dedicated team, known for reliability and dynamism, coupled with an expansive network, positions us as leaders in distribution for both import and export markets. Explore our extensive range of kitchen, cafe, and bar equipment, as well as pastry tools, all crafted to the highest Turkish standards. With nearly 100 reputable companies in our network, we curate diverse products to enhance your offerings while optimizing profitability and minimizing costs. Our clientele includes glassware retailers, local markets, businesses specializing in glass decorations, hotels, restaurants, and cafes. Leveraging over 56 years of expertise, we continue to dominate the distribution market in 2024. Backed by a youthful and proactive workforce, we reach customers through retail outlets, online platforms, and wholesale distribution channels. Partner with Öksüzoğulları HoReCa today for excellence in Turkish hospitality solutions.

 2. ARI METAL

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 1980, ARI METAL specializes in manufacturing Stainless Steel and Galvanized Hotel and Restaurant Cleaning Equipments from Turkey. Our mission is to anticipate and meet the evolving needs of our customers in the metal goods and hotel equipment sector. Aligned with our mission, we pursue excellence, aiming for sustainable quality, prestige, and leadership. Our primary strategy is to provide reliable, cost-effective, and high-quality products and services that consistently exceed customer expectations. We focus on quality, affordability, and sustainability, working closely with our dedicated team to enhance our products and services and strive for industry leadership. Our product portfolio includes: •Wooden Benches •Mirrors •Bathroom Accessories •Crowd Control Barriers •Garbage Containers •Waste Bins •Disinfectant Dispensers •Handle Bars •Automatic Sensor Paper Dispensers & Hand Dryers •Sensor Products •Recycle Sets •Gallosh Dispensers and Hygiene Equipment •Paper Dispensers and WC Paper Holders •Ashtrays •WC Brushes •Hotel and Restaurant Equipment •Stainless Steel Bathroom Equipment •Plastic Waste Bins •Brass Bathroom Products •Hair Dryers •Soap and Foam Dispensers •Fly Killers •Umbrella And Coat Hangers •Carrying & Cleaning Carts We proudly export to over 25 countries worldwide, earning a solid reputation and trust within Turkey while adhering to international standards for all our products. Contact us for more information !

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 4. R&R ROASTER AND ROASTER

  Törökország

  Verified by europages badge

  A R&R ROASTER AND ROASTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Grillsütők, vendéglátóipari, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Pörkölőgépek - berendezések, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Stuttgart, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. RIEBER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RIEBER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Reutlingen, Németország.

 3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A EUROTEC RIGA INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kemencék, professional kitchens, induction plates, items for bars, restaurants, hotels, Ipari kemencék, pizza ovens, refrigeration equipment, Dough mixers, és professional barbecues. Székhelye Lana, Olaszország.

 4. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Dresden, Németország.

 5. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A A.Z HORECA EQUIPEMENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Lodelinsart (charleroi), Belgium.

 1. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Service robots, Serving and reception robots, Serving and reception robots with advertising screen, Collection robots, Robot applications, és Process optimisation. Székhelye Grömitz, Németország.

 2. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

 1. TUTTOGHIACCIO

  Olaszország

  A TUTTOGHIACCIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. LOGICASH

  Belgium

  A LOGICASH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cash registers for bakeries and pastry shops, és Cash registers for the retail trade. Székhelye Braine-L'alleud, Belgium.

 3. AK MULLER FRANCE

  Franciaország

  A AK MULLER FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Bussy Saint Martin, Franciaország.

 4. KARACASAN

  Törökország

  A KARACASAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MP FORNI SRL

  Olaszország

  A MP FORNI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Mirabello Sannitico, Olaszország.

 6. EVEREST S.R.L.

  Olaszország

  A EVEREST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, catering supplies, Kitchen design, butcher shop supplies, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Rimini, Olaszország.

 7. SERVIWET

  Dánia

  A SERVIWET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Vejen, Dánia.

 8. TOGETHER GMBH

  Németország

  A TOGETHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is items for bars, restaurants, hotels, food carts, és refrigerated display cabinets for restaurants. Székhelye Hof, Németország.

 1. MATORECA

  Belgium

  A MATORECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, refrigerated cabinet, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Namur, Belgium.

 2. LEANKO MMCALL GREECE

  Görögország

  A LEANKO MMCALL GREECE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hívóberendezések, Wireless technologies, Wireless technologies (points of access, wireless routers), waiter service, és Hívóberendezések. Székhelye Peristeri, Görögország.

 3. ORVED SPA

  Olaszország

  A ORVED SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum packaging machines, és vacuum sealing machines. Székhelye Musile Di Piave, Olaszország.

 4. COCINAHORECA.COM

  Spanyolország

  A COCINAHORECA.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, machines for the hotel trade, machines and equipment for hotels, catering and public premises, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, és industrial kitchens. Székhelye Cáceres, Spanyolország.

 5. CLERINOX

  Belgium

  A CLERINOX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhai füst- és szagelszívók, Nagykonyhai bútorok, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhai füst- és szagelszívók, installation of professional kitchens, és Nagykonyhai bútorok. Székhelye Beauraing, Belgium.

 6. JRODRIGUES

  Portugália

  A JRODRIGUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for the hotel trade, grills for industrial rotisserie, coal, és grill. Székhelye Zona Industrial-Albergaria-A-Velha, Portugália.

 7. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Hollandia

  A MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, machines for the hotel trade, professional kitchens, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Mijdrecht, Hollandia.

 8. SOMEPRODUCTS

  Belgium

  A SOMEPRODUCTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Cleansing products - industrial, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 9. PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH

  Németország

  A PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Jena, Németország.

 10. BETEC GMBH

  Németország

  A BETEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Dortmund, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

5146 Vállalat