VENDI-HUNGÁRIA KFT.

Magyarország

Warehouse icon Forgalmazó

VENDI-HUNGÁRIA KFT.
Web icon
Kapcsolat

A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

A termékkatalógus áttekintése

Magyarország

A hűtővitrin 4 db szinterezett állítható 380*490 mm-es huzalrács polccal rendelkezik. Reklámfelépítmény és árutároló tér világítással. Porszórt acél külsővel és belsővel. Manuális hőfokszabályozással és hőmérővel, légkeveréses palásthűtéssel + mennyezeti elpárologtatóval növelt hűtőteljesítménnyel. Ajtózárral, olvadékvíz elpárologtatóval rendelkezik, kerekeken gördíthető. 2,6 kW/24 óra elektromos fogyasztással! Hűtött tér belső mérete:520*480*1235 mm. R290 hűtőgázzal, hűtési hőmérséklet +2/+8 °C, 25-38 °C környezeti hőmérséklet és 60% levegő páratartalom esetén! Oldalak és világító frontfelület kiválóan alkalmasak reklámhordozó grafika elhelyezésére!

Magyarország

Csemegepult hajlított üveggel, beépített aggregátorral, 2035x1090mm "VIGO W-SG-w". Statikus hűtésű csemegehűtő pult, festett acél borítással, 71cm széles rozsdamentes acél árutároló felülettel,LED árumegvilágítással, plexi tolótetővel. Előre billenthető üvegezéssel. Alsó hűtött tárolóval, alumínium belső borítással. 25cm széles eladó-oldali munkafelülettel. Műanyag oldalpanelek. Digitális hőfokszabályzóval, belső hőmérővel. Hűtési tartomány: +2/+8°C (25°C körny.hőm. és 60% relatív páratartalom esetén). Állítható lábak. Automatikus leolvasztás, olvadékvíz gyűjtővel. R452a hűtőközeg. A csemegepult színe választható: Plexi előlap és dekorációs csíkok: fehér, fekete, sárga, piros, kék, zöld, narancs, arany, ezüst - Oldalpanel: sötétbarna, szürke - Alumínium profilok: szürke, arany. Felár ellenében ventilációs hűtéssel is rendelhető.

Magyarország

Habverő-dagasztó-keverő gép, asztali kivitel, 7,5 literes rozsdamentes acél üsttel és habverőkarral, alumínium krémkeverő és spirál dagasztókarral. Digitális programórával, három sebességfokozattal, vészkapcsolóval, festett acél gépházzal. Biztonsági védőtető az üst fölött elhelyezve. Dupla biztonsági kapcsoló az üst üzem közbeni mozgatása és vagy a védőtető eltávolítása esetére. Sebességfokozatok fordulatszámai 132/234/431 RPM. Mérete ellenére robosztus, nagy igénybevételre alkalmas kialakítás, biztonságos és megbízható hosszú élettartam. Versenytársaival összehasonlítva kiemelkedő minőség. Cukrászati, sütőipari, gyógyszertári felhasználásra alkalmas.

Céginformációk

Kulcsszámok

 • Dolgozói létszám
  1 – 10
 • Ügynökök
  1 – 10
 • % export
  5%

Szervezeti felépítés

 • Alapítási év
  1985
 • Vállalat természete
  Társaság székhelye
 • Fő tevékenység
  Forgalmazó

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

 • Check Circle Outline icon Európai

Szállítási területek

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

 • Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök
 • Gépek és eszközök, nagykonyhai
 • Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök
 • Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára
 • Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.