• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • salted meats

A keresés eredménye

Salted meats - Import export

  1. HOUSE OF TASTE

    Hollandia

    A HOUSE OF TASTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Készételek és csemege, és Delicatessen products. Székhelye Leeuwarden, Hollandia.

  2. ANTARTIC II INGREDIENTS

    Franciaország

    A ANTARTIC II INGREDIENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food ingredients, food ingredients for precooked meals, és food ingredients for salted meats. Székhelye Charmes-Sur-Rhône, Franciaország.

  3. OZSTARMAKINA

    Törökország

    A OZSTARMAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food ingredients for salted meats, és treadmills. Székhelye Dznizli, Törökország.

  4. MAISON MILHAU

    Franciaország

    A MAISON MILHAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, Húspástétomok, és food ingredients for salted meats. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  5. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.