• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • salted meats

A keresés eredménye

Salted meats - Franciaország

Franciaország
  1. ANTARTIC II INGREDIENTS

    Franciaország

    A ANTARTIC II INGREDIENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food ingredients, food ingredients for precooked meals, és food ingredients for salted meats. Székhelye Charmes-Sur-Rhône, Franciaország.

  2. MAISON MILHAU

    Franciaország

    A MAISON MILHAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, Húspástétomok, és food ingredients for salted meats. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  3. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Szűrök

A keresés eredménye

Salted meats - Franciaország

Találatok száma

3 Vállalat

Vállalattipus