• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sós sütemények és aperitifek

A keresés eredménye

Sós sütemények és aperitifek - Import export

 1. L'ÉTUVERIE

  Franciaország

  Verified by europages badge
 2. FLAVIE'S & CO

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FLAVIE'S & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Keksz és teasütemény, Import / export - élelmiszertermékek, Kekszgyár, Sós sütemények és aperitifek, Keksz és teasütemény, Import / export - élelmiszertermékek, és Kekszgyár. Székhelye Plérin, Franciaország.

 3. PUMPIDUP

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PUMPIDUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anyacsavar, Minőségi táplálkozás, Karamellás cukorkák, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, és crackers. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 4. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukorkák, Alkoholmentes italok, Szénsavas italok, Alkoholmentes előitalok, Vegyipar - Import/Export, Italok, chocolate bars, chocolate, és confectioner's products. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 5. LA CHIPS FRANÇAISE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA CHIPS FRANÇAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, Sós sütemények és aperitifek, Burgonyatermékek, Import / export - élelmiszertermékek, Sós sütemények és aperitifek, és Burgonyatermékek. Székhelye Saint-Aubin, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA MAISON DE L'AIL NOIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Gasztronómia - különlegességek, Sós sütemények és aperitifek, Organic black garlic, Black garlic powder, Black garlic, black garlic clove, black garlic paste, és powdered black garlic. Székhelye Sendets, Franciaország.

 2. SMAKULI

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A SMAKULI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Kekszgyár, Sós sütemények és aperitifek, Kekszek, biscuit production, biscuit factory, Kekszgyár, biscuit, és gluten-free product. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 3. XOX GEBÄCK GMBH

  Németország

  A XOX GEBÄCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Hameln, Németország.

 4. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Görögország

  A TOTTIS - BINGO A.E.B.E., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate. Székhelye Gerakas, Görögország.

 5. SKINNI SNAX

  Egyesült Királyság

  A SKINNI SNAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bar snacks, chick-peas, Sales and stock clearance by discount trading pallets, és Snack Foods. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. VSMAK LLC

  Ukrajna

  A VSMAK LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged sunflower seeds, és sunflower seed. Székhelye Ivano-Frankivsk, Ukrajna.

 2. PROTERMARS LTD

  Egyesült Királyság

  A PROTERMARS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soups, wholesale fresh meats, és freeze-dried meats. Székhelye Widdington, Egyesült Királyság.

 1. SNACK CREATIONS

  Egyesült Királyság

  A SNACK CREATIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Great Yarmouth, Egyesült Királyság.

 2. AZAR

  Szerbia

  A AZAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Panchevo, Szerbia.

 3. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spanyolország

  A APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, snacks, Snack Foods, gluten-free product, és BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Székhelye Muro-Soria, Spanyolország.

 4. REAL TRADE

  Ukrajna

  A REAL TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snacks, rusks, peanuts, és potato flakes. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 5. BIOFOODLAB LLC

  Oroszország

  A BIOFOODLAB LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csecsemőtáplálék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Diétás- és biotáplálékok, Diétás táplálék, Biológiai - élelmiszerek, Sós sütemények és aperitifek, Diétás- és biotáplálékok, Diétás táplálék, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Moscow, Oroszország.

 6. KOESTLIN D.D.

  Horvátország

  A KOESTLIN D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, wafers, salted crackers, biscuit production, és Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Bjelovar, Horvátország.

 7. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Törökország

  A SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sauces and seasonings, és roasted seeds. Székhelye Mersin, Törökország.

 8. BAKETIME LTD

  Egyesült Királyság

  A BAKETIME LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Kekszek, Sós sütemények és aperitifek, sweet crackers, Kekszek, és biscuit factory. Székhelye Middlesbrough, Egyesült Királyság.

 1. TERRABISCO S.A.

  Románia

  A TERRABISCO S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, és Kekszgyár. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. SNACK GARDEN KFT.

  Magyarország

  A SNACK GARDEN KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás táplálék, gluten-free product, freeze-dried fruit, Diétás táplálék, és bar snacks. Székhelye Budapest, Magyarország.

 3. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Törökország

  A LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fruit. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

  A HAPPY PEOPLE PLANET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Sós sütemények és aperitifek, Csokoládés édesség (töltött), Diétás- és biotáplálékok, Sós sütemények és aperitifek, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Kopstal, Luxemburg.

 5. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spanyolország

  A FORTUNE FACTORY SPAIN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Benissa, Spanyolország.

 6. FAB FOODS

  Egyesült Királyság

  A FAB FOODS, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Leatherhead, Egyesült Királyság.

 7. ROGER & ROGER

  Belgium

  A ROGER & ROGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Potato Chips, és Potato crisps and potato-based snacks. Székhelye Mouscron, Belgium.

 8. DELIZIE BAKERY SRL

  Olaszország

  A DELIZIE BAKERY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery products, therapeutic hose, és rusks. Székhelye Alba, Olaszország.

 9. CINESNACK

  Olaszország

  A CINESNACK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Milano, Olaszország.

 10. MSA GLOBAL TRADE

  Törökország

  A MSA GLOBAL TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szószok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Tésztaáruk, Import / export - élelmiszertermékek, wholesale beverages, Sós sütemények és aperitifek, Tésztaáruk, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye İzmi̇r, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes