• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyílt tengeri szolgáltatások

A keresés eredménye

Nyílt tengeri szolgáltatások - Import export

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A MAINTENANCE PARTNERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbantartó vállalatok, ipari, Rewinding of electric motors, Steam turbine repairs, Reciprocating compressor overhaul, Rotor repairs, Wind turbine maintenance, Vacuum blower repairs, Cintrifugal compressor repairs, és reverse engineering of spare parts. Székhelye Zwijndrecht, Belgium.

 2. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Dánia

  A A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumiáruk, építőipari, Nyílt tengeri szolgáltatások, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumiáruk, építőipari, Nyílt tengeri szolgáltatások, és rubber articles for the mining industry. Székhelye Nørresundby, Dánia.

 3. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Kamerun

  A CAMEROON DIVING SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is submarines, underwater arc welding, és Underwater works. Székhelye Douala, Kamerun.

 4. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Hollandia

  A TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wind power. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 5. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Amerikai Egyesült Államok

  A OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Schaumburg Il, Amerikai Egyesült Államok.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GWS OFFSHORE

  Liechtensteini Nagyhercegség

  A GWS OFFSHORE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Balzers, Liechtensteini Nagyhercegség.

 2. OUTSOURCING UKRAINE

  Ukrajna

  A OUTSOURCING UKRAINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szoftverkészítés és -fejlesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Webfejlesztés, Informatikai adatkezelés, Nyílt tengeri szolgáltatások, Adatok értékelése, Webfejlesztés, Informatikai adatkezelés, Nyílt tengeri szolgáltatások, és Adatok értékelése. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 3. OEG OFFSHORE LTD

  Egyesült Királyság

  A OEG OFFSHORE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is engineering projects for offshore platforms and systems, és logistics services. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 4. EASTVANTAGE

  Fülöp-szigetek

  A EASTVANTAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Metro Manila, Fülöp-szigetek.

 5. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litvánia

  A UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is payroll processing, Human resources management, és maritime services. Székhelye Klaipeda, Litvánia.

 1. VIDURTA

  Franciaország

  A VIDURTA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronikus adatfeldolgozást végző személyzet (kiválasztás és közvetítés), Informatikai szolgáltatások, Webfejlesztés, indian, Elektronikus adatfeldolgozást végző személyzet (kiválasztás és közvetítés), Informatikai szolgáltatások, és Webfejlesztés. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. SIMEX AS

  Norvégia

  A SIMEX AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, boilers, Pipelines, oil and gas - installations, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Stavanger, Norvégia.

 1. EASTVANTAGE

  Belgium

  A EASTVANTAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Brussels, Belgium.

 2. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgium

  A SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, Offshore - építéstechnika, és offshore works. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. NORSEA GROUP DENMARK

  Dánia

  A NORSEA GROUP DENMARK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Esbjerg, Dánia.

 4. APS S.P.A.

  Olaszország

  A APS S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Mérnöki munka - ipari berendezések, és systems and equipment for oil refineries. Székhelye Roma, Olaszország.

 5. 1VU

  Tunézia

  A 1VU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyílt tengeri szolgáltatások, offshore platforms and installations, és Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Tunis, Tunézia.

 6. PROSPECTACY LIMITED

  Ciprus

  A PROSPECTACY LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is international tax planning. Székhelye Nicosia, Ciprus.

 7. PROSPEZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A PROSPEZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Montalto Uffugo, Olaszország.

 8. AVENTA GROUP

  Franciaország

  A AVENTA GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Paris, Franciaország.

 1. PERGEMINE S.P.A.

  Olaszország

  A PERGEMINE S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyílt tengeri szolgáltatások, Magfúrók, Nyílt tengeri szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Parma, Olaszország.

 2. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Olaszország

  A AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Sant'andrea Frius, Olaszország.

 3. MEA GLOBAL SERVICES

  Tunézia

  A MEA GLOBAL SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Tunis, Tunézia.

 4. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Brazília

  A SQUARTZ TECHNOLOGIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is software, és information systems. Székhelye CURITIBA, Brazília.

 5. GOLD IT INTERACTIVE

  Amerikai Egyesült Államok

  A GOLD IT INTERACTIVE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Princeton, Amerikai Egyesült Államok.

 6. SAM SOLUTIONS GMBH

  Németország

  A SAM SOLUTIONS GMBH, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Computer security consulting service. Székhelye Gilching, Németország.

 7. VINCIGUERRA SRLS

  Olaszország

 8. GEOTER S.R.L.

  Olaszország

 9. CARUSO MARIO

  Olaszország

 10. TRIVELLAZIONI CUPO DI CUPO GERARDO

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Nyílt tengeri szolgáltatások - Import export

Találatok száma

104 Vállalat