• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mezőgazdaság - szolgáltatások

A keresés eredménye

Mezőgazdaság - szolgáltatások - Import export

 1. DINASTY HARPEN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  "Our mission: to supply the world's freshest best quality vegetables at keen prices”. Since 2022, DINASTY HARPEN has been the potato and onion specialist exporter. We are available all year round to supply suitable, excellent quality products. Everyone in our company understands our mission. So, we work extremely hard to make the difference. Our young, dynamic team members will guide you to take the best decisions. The firm exports and distributes a variety of products wholesale, primarily, vegetables such as potatoes and onions. We are a sound, well-built and integrated team, whose aim is to ensure the export of potatoes and onions to West Africa. The company has a duty to supply quality products through a professional service to offer a secure environment for our customers' investments to gain their trust. Feel free to contact us for more information!

 2. EA PLUS ECOMMODITY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EA PLUS ECOMMODITY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Gabona és szemes termékek, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Trópusi gyümölcsök, foodstuffs - import/export, food industry, Import-Export foodstuffs, és seed oils. Székhelye Virsac, Franciaország.

 3. AGENCE INTERIM AGRIKA 22

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AGENCE INTERIM AGRIKA 22, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Munkaerő-közvetítő iroda, Személyzet toborzása, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vendéglátás, Munkaerő-közvetítő iroda, Személyzet toborzása, Mezőgazdaság - szolgáltatások, és Vendéglátás. Székhelye Guingamp, Franciaország.

 4. FB ARENA

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A FB ARENA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemzetközi munkaerő-közvetítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés, Személyzet toborzása, Munkaerő-közvetítő iroda, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés, Személyzet toborzása, manual labour, manpower, és specialised labour. Székhelye Varna, Bulgária.

 5. ARAMENDI

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ARAMENDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Hasparen, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARCO CIABATTI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MARCO CIABATTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Carmignano, Olaszország.

 2. ETS BOUVET NICOLAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ETS BOUVET NICOLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Állattenyésztés - szolgáltatások, Farmer, Mezőgazdasági termékek - import / export, Állattenyésztés - szolgáltatások, és agricultural products. Székhelye Livet, Franciaország.

 3. MAX-BRAND KFT.

  Magyarország

  Csapágy és tartozékok Központi Raktár: Vámosújfalu, Dózsa György utca 2/1. +36303085151 https: //www.csapagy-centrum.hu Google Térkép: https: //g.co/kgs/U1kTQe Facebook oldalunk: https: //www.facebook.com/csapagy.centrum Csapágy Kis- és Nagykereskedelem ⚙⚙⚙ Ha a csapágy-centrum.hu kínálatában nem találtad meg a keresett csapágyat és/vagy egyéb termékeket, akkor keress minket bizalommal a +36-30/308-5151-s telefonszámon vagy írj az info@csapagy-centrum.hu email címre! A csapágy az ipari gépek egyik legalapvetőbb alkatrésze. De olyan mindennapi berendezések is tartalmazhatnak csapágyat, amiket mindannyian használunk, mint pl. a porszívó vagy a hűtőszekrény. A csapágyak legfőbb feladata, hogy a berendezésekben lévő tengelyek forgását és megtámasztását biztosítsa és simább forgást eredményezzen. A csapágyak első ránézésre jelentéktelennek látszó gépalkatrészeknek tűnnek, de alkalmazásuk nélkül a gépek nem tudnának megfelelően működni. Miért olyan fontosak a csapágyak? A forgó és álló alkatrészek közt súrlódás keletkezik, a csapágyakat ezen súrlódó alkatrészek között alkalmazzák, ugyanis csökkentik a súrlódási erőt és gördülékenyebb forgást tesznek lehetővé. Mivel a forgó tengelyek mozgásához nagy erőre van szükség, ezért a csapágyak töltik be azt a funkciót, ami meggátolja a forgó és álló alkatrész károsodását, valamint stabil helyzetet biztosít a forgó tengelynek. A csapágyaknak köszönhetően tudnak a gépek hosszútávon működni.

  Minden termék "mezőgazdaság - szolgáltatások"

 4. BANTESZ SZÖVETKEZET

  Magyarország

  Magyar vidék által előállított Vágóhidunkon levágott nyúl húst kínálunk eladásra. Egészben, fagyasztva, darabolva.Vágóhidunkon 2015 harmadik negyed évében indul meg a vágás.Első évben 2-3 millió db/év .Majd fokozatosan elérjük a 10 millió db/év menyiséget.Törekedve a Bio minőség eléréséhez.Növeljük a feldolgozottsági szintet. Érdekel bennünket az Ázsiai, Afrikai, Arab piacon való részvétel.Mind a Uniós és Arab elvárásoknak megfelelő árut kínálunk.Második ütemben baromfi vágóhíd indítását tervezzük.Liba, kacsa, gyöngytyúk, galamb baromfi vágása.Rendelkezünk termelő bázissal.Folyamatos árú ellátásra törekszünk. Élő állat kivitel is lehetséges gondolunk bárányra, birkára, szarvas marhára.Kereskedelem árucsere formájában is érdekel bennünket.Magyarország egész területén érdekeltek vagyunk.Együtt működés minden formája akár befektető társ csatlakozásával is érdekel bennünket.Várjuk vásárlási szándéknyilatkozatok és más érdeklődők jelentkezését.

 5. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Bulgária

  A MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. YENİ KADIOĞLU PLASTİK

  Törökország

  A YENİ KADIOĞLU PLASTİK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Nevşehi̇r, Törökország.

 2. FARMA EXPORT

  Olaszország

  A FARMA EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, organic fertilizers, natural fertilizers, Mezőgazdaság - szolgáltatások, és organic manures. Székhelye Cerignola, Olaszország.

 1. SAM NEGOCE INTER TRANS - SNIT

  Franciaország

  A SAM NEGOCE INTER TRANS - SNIT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, soya beans, Mezőgazdaság - szolgáltatások, import and export declarations, és Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik. Székhelye Saint Denis, Franciaország.

 2. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugália

  A NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gyümölcsös növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Farming consultancy, Consulting services in vineyard creation, és vineyard. Székhelye Braga, Portugália.

 3. RUE THE RESEARCH AND PRACTICAL CENTER OF THE NAS OF BELARUS FOR ARABLE FARMING

  Belorusszia

  A RUE THE RESEARCH AND PRACTICAL CENTER OF THE NAS OF BELARUS FOR ARABLE FARMING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, és Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok. Székhelye Zhodino, Belorusszia.

 4. CONFITURE&CO

  Franciaország

  A CONFITURE&CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit chutneys. Székhelye Le Havre, Franciaország.

 5. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Olaszország

  A WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (növény), grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, és Szőlő (növény). Székhelye Roma, Olaszország.

 6. IPPOFAES AIANIS

  Görögország

  A IPPOFAES AIANIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biológiai - élelmiszerek, organic products, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Kozanh, Görögország.

 7. WORLDWIDE VINEYARDS

  Franciaország

  A WORLDWIDE VINEYARDS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is grafting work, grafts, wine-growing businesses, és Vine plants. Székhelye Carnoules, Franciaország.

 8. OMEOPATA BAGNACAVALLO DR.SSA SARA LEONCINI

  Olaszország

  A OMEOPATA BAGNACAVALLO DR.SSA SARA LEONCINI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alternatív orvoslás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Környezetvédelem, Állattenyésztés - szolgáltatások, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Környezetvédelem, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Air purification. Székhelye Bagnacavallo, Olaszország.

 1. FITOMOLINA S.L.

  Spanyolország

  A FITOMOLINA S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Molina De Segura, Spanyolország.

 2. SARL D.L.S DEVELOPPEMENT

  Franciaország

  A SARL D.L.S DEVELOPPEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is project management, technical assistance, és training. Székhelye L Union, Franciaország.

 3. SATIVA GROW SHOP

  Spanyolország

  A SATIVA GROW SHOP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Torrox Costa, Spanyolország.

 4. BIOEXIGENCE

  Franciaország

  A BIOEXIGENCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Besancon, Franciaország.

 5. TECNILAC - TECNICAS AGRO INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugália

  A TECNILAC - TECNICAS AGRO INDUSTRIAIS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biotechnologies for agriculture. Székhelye Viseu, Portugália.

 6. MACHINES AGRICOLES JP VOSMAN

  Luxemburg

  A MACHINES AGRICOLES JP VOSMAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, agricultural work, Mezőgazdaság - szolgáltatások, és farming machinery & tools. Székhelye Marienthal, Luxemburg.

 7. TRAITAGRI CENTRE

  Franciaország

  A TRAITAGRI CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Chaingy, Franciaország.

 8. ROSA CANINA C.L. PET FORMULAS

  Olaszország

  A ROSA CANINA C.L. PET FORMULAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Trecastagni, Olaszország.

 9. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugália

  A MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Vetőmagvak és azok védelme, és Wines - Portugal. Székhelye Pias Serpa, Portugália.

 10. SC ELUNOS SRL

  Románia

  A SC ELUNOS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vegyi trágyázószerek, Takarmányszéna és -szalma, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vegyi trágyázószerek, Takarmányszéna és -szalma, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Gaesti, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mezőgazdaság - szolgáltatások - Import export

Találatok száma

4 356 Vállalat