MAX-BRAND KFT.

Magyarország

Warehouse icon Nagykereskedő

MAX-BRAND KFT.
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Magyarország

Több ezer csapágy termék egy helyen. Csapágyak méret, típus és anyag szerint. Rendelés online, és kiszállítás akár 24h alatt.

Árajánlat kérése

Csapágy és tartozékok Központi Raktár: Vámosújfalu, Dózsa György utca 2/1. +36303085151 https: //www.csapagy-centrum.hu Google Térkép: https: //g.co/kgs/U1kTQe Facebook oldalunk: https: //www.facebook.com/csapagy.centrum Csapágy Kis- és Nagykereskedelem ⚙⚙⚙ Ha a csapágy-centrum.hu kínálatában nem találtad meg a keresett csapágyat és/vagy egyéb termékeket, akkor keress minket bizalommal a +36-30/308-5151-s telefonszámon vagy írj az info@csapagy-centrum.hu email címre! A csapágy az ipari gépek egyik legalapvetőbb alkatrésze. De olyan mindennapi berendezések is tartalmazhatnak csapágyat, amiket mindannyian használunk, mint pl. a porszívó vagy a hűtőszekrény. A csapágyak legfőbb feladata, hogy a berendezésekben lévő tengelyek forgását és megtámasztását biztosítsa és simább forgást eredményezzen. A csapágyak első ránézésre jelentéktelennek látszó gépalkatrészeknek tűnnek, de alkalmazásuk nélkül a gépek nem tudnának megfelelően működni. Miért olyan fontosak a csapágyak? A forgó és álló alkatrészek közt súrlódás keletkezik, a csapágyakat ezen súrlódó alkatrészek között alkalmazzák, ugyanis csökkentik a súrlódási erőt és gördülékenyebb forgást tesznek lehetővé. Mivel a forgó tengelyek mozgásához nagy erőre van szükség, ezért a csapágyak töltik be azt a funkciót, ami meggátolja a forgó és álló alkatrész károsodását, valamint stabil helyzetet biztosít a forgó tengelynek. A csapágyaknak köszönhetően tudnak a gépek hosszútávon működni.

A cég legújabb hírei

6204 csapágy méret szerinti keresése az oldalon

6204 csapágy méret szerinti keresése az oldalon

Termék bevezetése ・ 2022. nov. 2. bővebben Open In New icon

Hogyan keressünk méret szerint az oldalon? A lehető legegyszerűbben: írjuk be csak egyszerűen a csapágy méretét így: 20x47x14 Az indítással megkapjuk az összes eredményt a fenti értékeknek megfelelően.

Domain icon Nagykereskedő

MAX-BRAND KFT.

Hatház utca 3.

3935 Erdőhorváti - Magyarország

HÉA-szám
Kapcsolat

Céginformációk

Szervezeti felépítés

 • Fő tevékenység
  Nagykereskedő

A MAX-BRAND KFT. tevékenységei

 • Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz
 • Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak
 • Golyóscsapágyak
 • Mezőgazdaság - szolgáltatások
 • Csapágy
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes