• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • méhészet

A keresés eredménye

Méhészet - Import export

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  The result of the work of Apícola Cuartero, three generations of a family business located on Mount Moncayo. With over 3, 000 hives, these honeys, produced one hundred percent in Spain, are obtained from the finest blossoms Spanish geography provides. Its twenty and more different products are produced naturally without pesticides used near the flowers, and following traditional processes, so each honey will be different, even within the same type. This is how Mieles del Tío Juan Cruz manages to deliver a honey that tastes like honey used to when it was purchased direct from a beekeeper. Here you will find all of Mieles del Tío Juan Cruz's products. They are available in large jars (940 g), small jars (470 g) and bottles of honey vinegar (250 ml). And every label is written in 5 languages: Spanish, English, French, German and Arabic.

 2. MAES HONEY SL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A MAES HONEY SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Diétás táplálék, Méhészet, Import / export - élelmiszertermékek, honey, Diétás- és biotáplálékok, Diétás táplálék, honey, és Méhészet. Székhelye Aldeatejada-Salamanca, Spanyolország.

 3. EUROMIEL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A EUROMIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, pollen, yellow pollen, Méz, dry pollen, fresh frozen pollen, woodland maleta honey, orange honey, és sunflower honey. Székhelye Mérida-Badajoz, Spanyolország.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Méhviasz, pollen, wax, Méz, Méhviasz, sale of honey, sale of wax, és sale of pollen. Székhelye Pinofranqueado-Cáceres, Spanyolország.

 5. COOP MELISSA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A COOP MELISSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, méhészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhészet, Méz, beehives, bee smokers, Méhészet, beehives, Méz, stainless steel containers for honey, és bee products. Székhelye Castelliri, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. APIS - MATERIALE APISTICO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A APIS - MATERIALE APISTICO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, méhészeti, queen bee rearing, hive hardware, beehives, Gépek és eszközök, méhészeti, bee smokers, products for beehives, beehive feeders, és honey mixers. Székhelye Pombia, Olaszország.

 2. BERÉNYI MÉZ

  Magyarország

  Prémium minőségű termelői fajtamézek lakossági fogyasztóknak és viszonteladó partnerek részére.

 3. PROVENCE APICULTURE

  Franciaország

  A PROVENCE APICULTURE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is smelters, és beekeeping. Székhelye Gémenos, Franciaország.

 4. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Franciaország

  A GAEC FAMILLE LASBLEIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Beaucaire, Franciaország.

 5. SAN PER

  Spanyolország

  A SAN PER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Munka- és védőruházat, Kesztyűk, smoking units, professional attire, Munka- és védőruházat, és Kesztyűk. Székhelye Villares De La Reina-Salamanca, Spanyolország.

 1. KELES BAL VE KAYISI

  Törökország

  A KELES BAL VE KAYISI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is honey, natural foods, és dried apricots. Székhelye Malatya, Törökország.

 2. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanyolország

  A LA ABEJA PRODIGIOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Landete (cuenca), Spanyolország.

 1. PCHELOMAG.COM.UA

  Ukrajna

  A PCHELOMAG.COM.UA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 2. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Görögország

  A MELOSTAGMA - HONEY DROP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhviasz, honey, Méhviasz, és chestnut honey. Székhelye Skalokhori, Lesvos, Görögország.

 3. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Németország

  A IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Méz, és millefiori honey. Székhelye Faßberg, Németország.

 4. AIMERIT S.L.

  Spanyolország

  A AIMERIT S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Soller, Spanyolország.

 5. LACOURCELLE BENOIT

  Franciaország

  A LACOURCELLE BENOIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhviasz, propolis, pollen, honey, és Méhviasz. Székhelye Chaumeil, Franciaország.

 6. EL REBOST DE L'AVI LLUÍS

  Spanyolország

  A EL REBOST DE L'AVI LLUÍS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beekeeping. Székhelye El Perelló, Spanyolország.

 7. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Olaszország

  A GAPCHEMICALITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic fertilizers, és organic manures. Székhelye Bologna, Olaszország.

 8. API-SPAIN EXPORT

  Spanyolország

  A API-SPAIN EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is honey and propolis, typical honeys, beekeeping products, és pollen. Székhelye Puertollano, Spanyolország.

 1. SUN FLOWER

  Ukrajna

  A SUN FLOWER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is honey and propolis. Székhelye Pavlograd, Ukrajna.

 2. MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA

  Olaszország

  A MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Castiglione Dei Pepoli, Olaszország.

 3. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanyolország

  A MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is honey, pollen, royal jelly, és Beeswax. Székhelye Monserrat - Valencia, Spanyolország.

 4. APICOLTURA BONETTI

  Olaszország

  A APICOLTURA BONETTI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beekeeping, honey, és royal jelly. Székhelye Torre Pallavicina, Olaszország.

 5. L'ABEILLE DE LA FONDATION

  Franciaország

  A L'ABEILLE DE LA FONDATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Paris, Franciaország.

 6. MONDO APE SRLS

  Olaszország

  A MONDO APE SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beekeeping. Székhelye Viano, Olaszország.

 7. ETS NEVIERE

  Franciaország

  A ETS NEVIERE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, méhészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Méhészet, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Kozmetikumok, Méz, Méhészet, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Kozmetikumok. Székhelye Valensole, Franciaország.

 8. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, méhészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Méhviasz, Gyertyák, Méhészet, Méz, Méhviasz, Gyertyák, és Méhészet. Székhelye Liberec, Cseh Köztársaság.

 9. STALE MATERIALE APISTICO

  Olaszország

  A STALE MATERIALE APISTICO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Luserna San Giovanni, Olaszország.

 10. MEDOVIK

  Ukrajna

  A MEDOVIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes