Az Apícola Cuartero munkájának eredménye, egy három generáció óta működő családi vállalkozás, amely a Moncayo lábainál található. Több mint 3.000 méhcsaládjával ezek a 100%-ban Spanyolországban termelt mézek a spanyol földrajz legkiválóbb virágzásaiból származnak.
Több mint húsz különböző terméküket természetes módon, vegyszerek nélkül állítják elő a virágok körül, és a hagyományos folyamatot követve, így minden méz különböző lesz, még egyazon típuson belül is. Ezzel a Mieles del Tío Juan Cruz életre kelti a méz régi ízét a paladárokban, amikor közvetlenül a méhésztől vásárolták.
Itt megtalálhatók a Mieles del Tío Juan Cruz összes terméke. Nagy (940 gr) és kis (470 gr) csomagolásban kaphatók, a méz ecet palackja pedig 250 ml kapacitású. Ezen kívül minden címke öt különböző nyelven (spanyol, angol, francia, német és klasszikus arab) van írva.
A több mint 3.000 méhcsalád, amelyet az Apícola Cuartero elosztott Spanyolország nagy részén, lehetővé teszi, hogy a Mieles del Tío Juan Cruz széles virágzási spektrumot öleljen fel a legkülönbözőbb ökoszisztémákból, hogy a méhek beporozhassák azokat.
Az aragóniai területről olyan virágokat használnak ki, mint a rozmaring és a rózsás kakukkfű, az előbbi nagyon világos színű, lágy ízű és kellemes aromás utóízzel rendelkező mézet termel; az utóbbi pedig borostyán színű, édes ízű, savanyú jegyekkel.