• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kenyér és pékáru- édességek - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Kenyér és pékáru- édességek - gépek és eszközök - Import export

 1. MACH SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 2. ROVACOS

  Belgium

  Verified by europages badge

  ROVACOS has been working in the bakery, pastry, confectionery and chocolate-making decoration market for over 50 years. Manufacturer of non-edible, and marzipan, sugar, chocolate and fruit paste decorations. Cake and ice cream decorations. Our range covers all celebrations and common events. We target our clients among wholesalers - resellers and industrial manufacturers in Europe, America and the Middle East.

 3. ACEMAL NV

  Belgium

  Verified by europages badge

  ACEMAL NV - Thanks to its versatile and qualified team, ACEMAL can provide a made-to-measure solution for all your waffle-making needs. Industrial installations for waffles, biscuits, crepes, blinis, hotcakes, etc. Please contact us if you would like to know more about other types of products. Our extensive experience means that we are able to tailor the production lines to suit each client's particular needs.

 4. LEHRMANN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LEHRMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, equipment for pizzerias, PURIFIER, ovens for pizzerias, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, 2-door rotary oven, wood oven, gas ovens for pizzerias, és auxiliary ovens. Székhelye Modena, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DAUB MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DAUB MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Birkenfeld, Németország.

 2. ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Muggensturm, Németország.

 3. PITEC AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A PITEC AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Oberriet, Svájc.

 4. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

 5. PKO-SURA COMPANY

  Oroszország

  A PKO-SURA COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Penza, Oroszország.

 1. DAMS MACHINE

  Törökország

  A DAMS MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, conveyors, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. HAZ MAKINA

  Törökország

  A HAZ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, mould making and design, forms for biscuits, és steel for dies. Székhelye Karaman, Törökország.

 1. PANEM INTERNATIONAL

  Franciaország

  A PANEM INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye La Crèche, Franciaország.

 2. MATAŞ MAKINA

  Törökország

  A MATAŞ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, pékség - Gép és berendezés, Sütőkemencék, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. FRITSCH GMBH

  Németország

  A FRITSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök tésztagyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, baking systems and equipment, pasta makers, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye MARKT EINERSHEIM, Németország.

 4. UYGURLAR MAKINA

  Törökország

  A UYGURLAR MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszerek - ipari csomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, packaging for foods, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és packaging machines for packing. Székhelye Kirsehir, Törökország.

 5. MYRTLE INDUSTRIES

  Pakisztán

  A MYRTLE INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen aprons, chef jackets, kitchen towels, és Industrial baking ovens. Székhelye Sialkot, Pakisztán.

 6. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanyolország

  A INDUSTRIAL FUERPLA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervipar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Benetusser, Spanyolország.

 7. VERHOEST MACHINERY

  Belgium

  A VERHOEST MACHINERY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, bakery ovens, mixers, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Izegem, Belgium.

 8. DIRMAK MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A DIRMAK MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kneaders and mixers for confectionery, blades for bakery machines, potato-peelers, és kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. BASSANINA.FORMA S.R.L.

  Olaszország

  A BASSANINA.FORMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, és Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Székhelye Mason Vicentino, Olaszország.

 2. BÖCKMANN MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A BÖCKMANN MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Holdorf, Németország.

 3. REBEL REINIGUNG UND SANIERUNG VON BÄCKEREIBETRIEBSMITTEL, INHABER BERND HENNING E.K.

  Németország

  A REBEL REINIGUNG UND SANIERUNG VON BÄCKEREIBETRIEBSMITTEL, INHABER BERND HENNING E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Krauthausen-Ütteroda, Németország.

 4. PETRAPLAST S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PETRAPLAST S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládák, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gumi és műanyag - feldolgozás, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Műanyag csomagolások, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gumi és műanyag - feldolgozás, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Műanyag csomagolások. Székhelye Jiřice, Cseh Köztársaság.

 5. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Görögország

  A TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, refrigerated display cabinets for restaurants, refrigerated display cabinets for bars, refrigerated pastry counter, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Langada, Görögország.

 6. NBS - NEUE BACKTECHNIK SCHUMANN

  Németország

  A NBS - NEUE BACKTECHNIK SCHUMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Heuchelheim, Németország.

 7. BRIATTE - COELEN SPRL

  Belgium

  A BRIATTE - COELEN SPRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtgépek és -berendezések, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, slicing machine repair, Használtgépek és -berendezések, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és machines for bakeries. Székhelye Herstal, Belgium.

 8. TIENDA COBAMAQ, S.L.

  Spanyolország

  A TIENDA COBAMAQ, S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Illescas, Spanyolország.

 9. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Franciaország

  A MAP FOURS DE BOULANGERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, bakery ovens, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Valence, Franciaország.

 10. DIMOBA

  Spanyolország

  A DIMOBA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, pékség - Gép és berendezés, Sütemény- és pékárugyárak, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Almería, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kenyér és pékáru- édességek - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

2 104 Vállalat