• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- nagykonyhai

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- nagykonyhai - Import export

 1. BSN TRADING

  Belgium

  Verified by europages badge

  BSN TRADING is a company that specializes in wholesale sales of electrical appliances, tooling, children's toys and kitchen items. Since it was set up, BSN TRADING has committed to supply its customers with high quality products at keen prices. It has a full product catalogue, ranging from small electrical goods to major appliances, as well as DIY tools, children’s toys and kitchen accessories. The breadth of this range ensures that customers can find everything they need in one spot, offering a practical solution for their procurement needs. For further details, don't hesitate to contact us!

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. KID CATERING EQUIPMENT

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A KID CATERING EQUIPMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Italautomaták, Mikrohullámú sütők, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Italautomaták, és Mikrohullámú sütők. Székhelye Ness, Egyesült Királyság.

 4. HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Eutin Ot Neudorf, Németország.

 5. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Paris, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Emmerich, Németország.

 2. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Figline E Incisa Valdarno, Olaszország.

 3. SAT GRANDI CUCINE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SAT GRANDI CUCINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konyhai tűzhelyek, és Konyhai tűzhelyek. Székhelye Perugia, Olaszország.

 4. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A A.Z HORECA EQUIPEMENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Lodelinsart (charleroi), Belgium.

 5. ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Breitenfurt Bei Wien, Ausztria.

 1. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

  Minden termék "gépek és eszközök- nagykonyhai"

 2. GASZTROMEGA KFT

  Magyarország

  Kínálataink között szerepelnek dagasztógépek, kombi párolók, konyhai felszerelések, ipari mosogatók, gázzsámolyok, burgonyakoptatók, ipari gáztűzhelyek, nagykonyhai gépek és berendezések, egyetemes konyhagépek, ipari húsdarálók, melegentartók, rozsdamentes asztalok, badellák, rostlapok és még sok minden más. Foglalkozunk ezen felül még felvásárlással, szervizeléssel, bérléssel, kölcsönzéssel, használt eszközök értékesítésével és szaktanácsadással is. Cégünk 15 éve foglalkozik üzemi konyhák, éttermek illetve részben cukrászipari gépek, berendezések kereskedelmével.Az eladás mellett cégünk kiemelten foglalkozik a használt eszközök felvásárlásával is (akár vendéglátóipari egységek teljes berendezésének megvétele). Tapasztalt, nagy szakértelmű munkatársaink igyekeznek hogy felvásárlás esetén az önnek legkedvezőbb árat tudjuk kialakítani és azonnal készpénzben ki is fizetjük. Természetesen bizományba is módunk van át venni az ön eszközeit, gépeit ez esetben a jutalékunk 20% az eladáskor.Emellett foglalkozunk még bérbeadással illetve egyedi méretre gyártásával (RM bútorok, asztalok, melegen tartók, egyedi berendezések) is rövid határidővel. Budapesten és környékén ingyenes felmérést végzünk, szaktanácsadással, kiszállási díjat sem számolunk fel.

 1. KONYHATECHNIKA CENTER

  Magyarország

  Sütő, főzőlap, tűzhely, mosogatógép, hűtőgép, páraelszívó, konyhatechnikai termékekkel kapcsolatos kérdésekkel keresse kollégáinkat. Népszerű konyhatechnikai márkák forgalmazása: Elica, Faber, Franke, stb.

 2. FRANKELIA SRL

  Olaszország

  A FRANKELIA SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, industrial refrigerators, industrial refrigeration plant and equipment, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és shop furnishings. Székhelye San Giuseppe Vesuviano, Olaszország.

 3. MCR EQUIPEMENTS

  Franciaország

  A MCR EQUIPEMENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional kitchens, supplies for bread manufacturers, equipment for bakeries, és machines for bakeries. Székhelye Saint Lambert De La Potherie, Franciaország.

 4. YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Törökország

  A YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, grill ovens, burner, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Konya, Törökország.

 5. DC PRODUCTS

  Egyesült Királyság

  A DC PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial dishwashers. Székhelye Wells, Egyesült Királyság.

 6. SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS

  Törökország

  A SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keverőgépek, háztartási, gas burners for bakers' ovens, Keverőgépek, háztartási, és pasta makers. Székhelye Konya, Törökország.

 7. PANEM INTERNATIONAL

  Franciaország

  A PANEM INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye La Crèche, Franciaország.

 8. ETS ROUSSEL

  Franciaország

  A ETS ROUSSEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Argenteuil, Franciaország.

 1. CLERINOX

  Belgium

  A CLERINOX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhai füst- és szagelszívók, Nagykonyhai bútorok, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhai füst- és szagelszívók, installation of professional kitchens, és Nagykonyhai bútorok. Székhelye Beauraing, Belgium.

 2. MATORECA

  Belgium

  A MATORECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, refrigerated cabinet, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Namur, Belgium.

 3. CAFE RESTAURANT DISPLAYCASE INDUSTRIAL KITCHEN SHOWCASES

  Törökország

  A CAFE RESTAURANT DISPLAYCASE INDUSTRIAL KITCHEN SHOWCASES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen utensils for institutions, industrial freezing equipment, és display windows. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. PAELLERAS EL CID

  Spanyolország

  A PAELLERAS EL CID, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is braziers, és household items. Székhelye Torrent-Valencia, Spanyolország.

 5. PINHA, LDA

  Portugália

  A PINHA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérpirítók, háztartási, electric fryers, és Kenyérpirítók, háztartási. Székhelye Águeda, Portugália.

 6. M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS

  Görögország

  A M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, nagykonyhai, small electrical appliances, és wholesale electrical appliances. Székhelye Stavroupoli, Görögország.

 7. TELFER

  Spanyolország

  A TELFER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen hoods for communities, és wok cookers. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 8. HOTELIS - HENRIQUES & CAMPELO, LDA.

  Portugália

  A HOTELIS - HENRIQUES & CAMPELO, LDA., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial kitchens, industrial laundries, és food sector distribution. Székhelye Braga, Portugália.

 9. SOMEPRODUCTS

  Belgium

  A SOMEPRODUCTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Cleansing products - industrial, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 10. ERSOZ MUTFAK

  Törökország

  A ERSOZ MUTFAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen utensils for institutions. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- nagykonyhai - Import export

Találatok száma

28 448 Vállalat