• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz

A keresés eredménye

Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz - Import export

 1. SACAR FORNI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EBBO FOOD CONSULTANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, és Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Székhelye Montauroux, Franciaország.

 3. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

  Minden termék "gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz"

 4. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

  Minden termék "gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz"

 5. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Törökország

  A VALENT BAKERY EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, equipment for bakeries, machines for bakeries, bakery, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Konya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD

  Kína

  A ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Anyang, Kína.

 2. ALFA BREAD

  Törökország

  A ALFA BREAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pita bread. Székhelye Kilis, Törökország.

 3. MEMAK BAKERY MACHINES

  Törökország

  A MEMAK BAKERY MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feeds for rabbits. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Törökország

  A TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, bakery products, Sütőkemencék, és bakery supplies. Székhelye Konya, Törökország.

 5. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Törökország

  A MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food mixers for institutions', dough fermentation cabinets and chambers for bakeries, biscuit factories and patisseries, és food mixers. Székhelye Konya, Törökország.

 1. LP CONSULTING

  Olaszország

  A LP CONSULTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök tésztagyártásra, Sütőkemencék, pékség - Gép és berendezés, és Gépek és eszközök tésztagyártásra. Székhelye Verona, Olaszország.

 2. SAMI KAMMAZ OVENS

  Törökország

  A SAMI KAMMAZ OVENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Sütőkemencék, és bread. Székhelye Kilis, Törökország.

 1. KUDRET MAKINE

  Törökország

  A KUDRET MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Élelmezés - gépek és berendezések, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Olaszország

  A ALBA & TEKNOSERVICE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök tésztagyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök tésztagyártásra. Székhelye Villafranca Padovana, Olaszország.

 3. GOURMETBACK

  Ukrajna

  A GOURMETBACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, ovens for patisseries, dosage systems and systems, shaping machines for the food industry, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Bucha, Ukrajna.

 4. OMAB DI RUDARI SRL

  Olaszország

  A OMAB DI RUDARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Lugagnano Verona, Olaszország.

 5. RADEMAKER

  Hollandia

  A RADEMAKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, baking systems and equipment, food industry refrigerators, pizzasütő, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Culemborg, Hollandia.

 6. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Törökország

  A EKMAK BAKERY MACHINES CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Umraniye Istanbul, Törökország.

 7. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A BAKERY SOLUTIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 8. VIKING IP, SIA

  Lettország

  A VIKING IP, SIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök húsárugyártásra, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, installation of professional kitchens, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Riga, Lettország.

 1. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Törökország

  A ARHAS FOOD MACHINES COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Kekszek, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Rotary ovens, Food machine, és Kekszek. Székhelye Konya, Törökország.

 2. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Franciaország

  A TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, pastry-making machinery, és french baking machinery. Székhelye Sennecey-Lès-Dijon, Franciaország.

 3. KEIBLINGER GMBH

  Ausztria

  A KEIBLINGER GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Sitzenberg-Reidling, Ausztria.

 4. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Törökország

  A KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. NEUBING S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A NEUBING S.R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Villamos háztartási gépek - import-export, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, és Villamos háztartási gépek - import-export. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 6. DADEX D.O.O.

  Szerbia

  A DADEX D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Villanytűzhelyek, bakery ovens, customized manufacture of electric ovens, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Villanytűzhelyek. Székhelye Salas Nocajski, Szerbia.

 7. HUBERT CLOIX

  Franciaország

  A HUBERT CLOIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye St Maur Des Fosses, Franciaország.

 8. CHEF-ESSENTIALS LTD

  Hong Kong

  A CHEF-ESSENTIALS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bar equipment, és manufacture of espresso coffee machines. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 9. SAMI KAMMAZ

  Törökország

  A SAMI KAMMAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is arab oatmeal bread. Székhelye Kilis, Törökország.

 10. MINOSI SRL

  Olaszország

  A MINOSI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bar furniture. Székhelye Melpignano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz - Import export

Találatok száma

57 Vállalat