• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz

A keresés eredménye

Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz - Import export

 1. SACAR FORNI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EBBO FOOD CONSULTANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, és Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Székhelye Montauroux, Franciaország.

 3. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

 4. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

 5. MEMAK BAKERY MACHINES

  Törökország

  A MEMAK BAKERY MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feeds for rabbits. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALFA BREAD

  Törökország

  A ALFA BREAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pita bread. Székhelye Kilis, Törökország.

 2. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Törökország

  A TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, bakery products, Sütőkemencék, és bakery supplies. Székhelye Konya, Törökország.

 3. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Törökország

  A VALENT BAKERY EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, equipment for bakeries, machines for bakeries, bakery, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Konya, Törökország.

 4. DADEX D.O.O.

  Szerbia

  A DADEX D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Villanytűzhelyek, bakery ovens, customized manufacture of electric ovens, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Villanytűzhelyek. Székhelye Salas Nocajski, Szerbia.

 5. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Törökország

  A MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food mixers for institutions', dough fermentation cabinets and chambers for bakeries, biscuit factories and patisseries, és food mixers. Székhelye Konya, Törökország.

 1. SAMI KAMMAZ OVENS

  Törökország

  A SAMI KAMMAZ OVENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Sütőkemencék, és bread. Székhelye Kilis, Törökország.

 2. LP CONSULTING

  Olaszország

  A LP CONSULTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök tésztagyártásra, Sütőkemencék, pékség - Gép és berendezés, és Gépek és eszközök tésztagyártásra. Székhelye Verona, Olaszország.

 1. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Olaszország

  A ALBA & TEKNOSERVICE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök tésztagyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök tésztagyártásra. Székhelye Villafranca Padovana, Olaszország.

 2. HUBERT CLOIX

  Franciaország

  A HUBERT CLOIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye St Maur Des Fosses, Franciaország.

 3. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Törökország

  A ARHAS FOOD MACHINES COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Kekszek, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Rotary ovens, Food machine, és Kekszek. Székhelye Konya, Törökország.

 4. KEIBLINGER GMBH

  Ausztria

  A KEIBLINGER GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Sitzenberg-Reidling, Ausztria.

 5. GOURMETBACK

  Ukrajna

  A GOURMETBACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens for patisseries, dosage systems and systems, és shaping machines for the food industry. Székhelye Bucha, Ukrajna.

 6. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Franciaország

  A TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, pastry-making machinery, és french baking machinery. Székhelye Sennecey-Lès-Dijon, Franciaország.

 7. NEUBING S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A NEUBING S.R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Villamos háztartási gépek - import-export, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, és Villamos háztartási gépek - import-export. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 8. OMAB DI RUDARI SRL

  Olaszország

  A OMAB DI RUDARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Lugagnano Verona, Olaszország.

 1. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A BAKERY SOLUTIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 2. RADEMAKER

  Hollandia

  A RADEMAKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, baking systems and equipment, food industry refrigerators, pizzasütő, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Culemborg, Hollandia.

 3. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Törökország

  A KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. KUDRET MAKINE

  Törökország

  A KUDRET MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Élelmezés - gépek és berendezések, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. VIKING IP, SIA

  Lettország

  A VIKING IP, SIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök húsárugyártásra, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, installation of professional kitchens, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Riga, Lettország.

 6. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Törökország

  A EKMAK BAKERY MACHINES CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Umraniye Istanbul, Törökország.

 7. DAMAK BAKERY MACHINERY

  Törökország

  A DAMAK BAKERY MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, equipment for bakeries, machines for bakeries, food mixers, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Konya, Törökország.

 8. DEDY GMBH

  Németország

  A DEDY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Essen, Németország.

 9. DANKER

  Ukrajna

  A DANKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 10. SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA

  Olaszország

  A SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment rental for parties. Székhelye San Giorgio a Cremano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes