• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fokhagyma

A keresés eredménye

Fokhagyma - Import export

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 2. L'ÉTUVERIE

  Franciaország

  Verified by europages badge
 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GB EXPORT INTERNATIONAL BV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Mezőgazdasági termékek - import / export, Gyógynövények és gyógyfüvek, medical herbs, Fokhagyma, Mezőgazdasági termékek - import / export, Gyógynövények és gyógyfüvek, coffee beans, és cinnamon. Székhelye Nazareth, Belgium.

 4. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, onions, purple garlic, red garlic, Gyümölcs, garlic wholesaler, onion wholesaler, és garlic and onion from jaen. Székhelye Jamilena (jaén), Spanyolország.

 5. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PASTACALDI & C. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PASTACALDI & C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Signa, Olaszország.

 2. AJOS GALLARDO

  Spanyolország

  A AJOS GALLARDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, garlic, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, red garlic, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Jamilena-Jaén, Spanyolország.

 3. AMEFRUITS SL

  Spanyolország

  A AMEFRUITS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Déligyümölcsök, Fokhagyma, Déligyümölcsök, lemons, és garlic bulbs. Székhelye Bigastro-Alicante, Spanyolország.

 4. AJOS PITIRRI

  Spanyolország

  A AJOS PITIRRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Portillo-Valladolid, Spanyolország.

 5. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanyolország

  A AJOS MAJITO GOMEZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is peeled garlic, distributors of fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, és export of vegetables. Székhelye Las Pedroñeras, Spanyolország.

 1. NEROSANO BIOTEK SRL

  Olaszország

  A NEROSANO BIOTEK SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is controlled fermentation. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanyolország

  A COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garlic stripper. Székhelye Aceuchal, Badajoz, Spanyolország.

 1. FRESH & DRY GARLIC

  Spanyolország

  A FRESH & DRY GARLIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, packaged garlic, garlic, és Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Székhelye Jaén, Spanyolország.

 2. BALTIC NORD TRAIDING SIA

  Lettország

  A BALTIC NORD TRAIDING SIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Fokhagyma, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Kávé, tea, Fokhagyma, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Riga, Lettország.

 3. SYBARIS MARKET SL

  Spanyolország

  A SYBARIS MARKET SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, fruit export, garlic, és onions. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. AJOPEL

  Spanyolország

  A AJOPEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Muro De Aguas-La Rioja, Spanyolország.

 5. CERRONANDO S.C.A

  Spanyolország

  A CERRONANDO S.C.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Puente Del Obispo (jaen), Spanyolország.

 6. L'AIL DROMOIS

  Franciaország

  A L'AIL DROMOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, scallion, garlic bulbs, organic garlic, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Eurre, Franciaország.

 7. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanyolország

  A AJOS GUTIÉRREZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged garlic, red garlic, garlic bulbs, és organic garlic. Székhelye Jamilena-Jaén, Spanyolország.

 8. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanyolország

  A IBÉRICA DE PATATAS NATURALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, onions, new potatoes, Fokhagyma, és Potato supplier. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Törökország

  A MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hüvelyesek, Diétás táplálék, fruit & vegetables, Hüvelyesek, és Diétás táplálék. Székhelye Mersin, Törökország.

 2. DOMI FOKHAGYMA KFT.

  Magyarország

  A DOMI FOKHAGYMA KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, Import / export - élelmiszertermékek, fekete fokhagyma, darált fokhagyma, és fokhagymás termékek. Székhelye Szeged, Magyarország.

 3. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanyolország

  A BENJAMÍN DE LEÓN S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, carrots, és Fokhagyma. Székhelye Boecillo-Valladolid, Spanyolország.

 4. AJOS NEXUS

  Spanyolország

  A AJOS NEXUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is purple garlic, és spring garlic. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 5. PAN UNITED

  Egyesült Királyság

  A PAN UNITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is peeled garlic. Székhelye Harrow, Egyesült Királyság.

 6. B&C LIFESTYLE B.V.

  Hollandia

  A B&C LIFESTYLE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Fokhagyma, és ginger. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 7. EUROBULBE

  Franciaország

  A EUROBULBE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Fűszerek, fűszerkivonatok, Fokhagyma, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Eurre, Franciaország.

 8. MASSONNET CLEMENT

  Franciaország

  A MASSONNET CLEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is purple garlic, packaged garlic, és peeled garlic. Székhelye Piolenc, Franciaország.

 9. RODRIGUES DE PAULA, LDA.

  Portugália

  A RODRIGUES DE PAULA, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Coimbra, Portugália.

 10. BAYMAR GEWÜRZE GMBH

  Németország

  A BAYMAR GEWÜRZE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Berlin, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes