• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fokhagyma

A keresés eredménye

Fokhagyma - Import export

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 2. L'ÉTUVERIE

  Franciaország

  Verified by europages badge
 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GB EXPORT INTERNATIONAL BV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Mezőgazdasági termékek - import / export, Gyógynövények és gyógyfüvek, medical herbs, Fokhagyma, Mezőgazdasági termékek - import / export, Gyógynövények és gyógyfüvek, coffee beans, és cinnamon. Székhelye Nazareth, Belgium.

 4. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, onions, purple garlic, red garlic, Gyümölcs, garlic wholesaler, onion wholesaler, és garlic and onion from jaen. Székhelye Jamilena (jaén), Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PASTACALDI & C. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PASTACALDI & C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Signa, Olaszország.

 2. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kína

  A YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Yantai, Shandong, Kína.

 3. AJOS GALLARDO

  Spanyolország

  A AJOS GALLARDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, garlic, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, red garlic, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Jamilena-Jaén, Spanyolország.

 4. AMEFRUITS SL

  Spanyolország

  A AMEFRUITS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Déligyümölcsök, Fokhagyma, Déligyümölcsök, lemons, és garlic bulbs. Székhelye Bigastro-Alicante, Spanyolország.

 5. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanyolország

  A AJOS MAJITO GOMEZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is peeled garlic, distributors of fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, és export of vegetables. Székhelye Las Pedroñeras, Spanyolország.

 1. AJOS PITIRRI

  Spanyolország

  A AJOS PITIRRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Portillo-Valladolid, Spanyolország.

 2. NEROSANO BIOTEK SRL

  Olaszország

  A NEROSANO BIOTEK SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is controlled fermentation. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanyolország

  A COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garlic stripper. Székhelye Aceuchal, Badajoz, Spanyolország.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanyolország

  A FRESH & DRY GARLIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, packaged garlic, garlic, és Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Székhelye Jaén, Spanyolország.

 3. SYBARIS MARKET SL

  Spanyolország

  A SYBARIS MARKET SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, fruit export, garlic, és onions. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. CERRONANDO S.C.A

  Spanyolország

  A CERRONANDO S.C.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Puente Del Obispo (jaen), Spanyolország.

 5. AJOPEL

  Spanyolország

  A AJOPEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Muro De Aguas-La Rioja, Spanyolország.

 6. L'AIL DROMOIS

  Franciaország

  A L'AIL DROMOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, scallion, garlic bulbs, organic garlic, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Eurre, Franciaország.

 7. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanyolország

  A AJOS GUTIÉRREZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged garlic, red garlic, garlic bulbs, és organic garlic. Székhelye Jamilena-Jaén, Spanyolország.

 8. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanyolország

  A IBÉRICA DE PATATAS NATURALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burgonya, krumpli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, onions, new potatoes, Fokhagyma, és Potato supplier. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Törökország

  A MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hüvelyesek, Diétás táplálék, fruit & vegetables, Hüvelyesek, és Diétás táplálék. Székhelye Mersin, Törökország.

 2. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanyolország

  A BENJAMÍN DE LEÓN S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, carrots, és Fokhagyma. Székhelye Boecillo-Valladolid, Spanyolország.

 3. BRL FOODS

  Brazília

  A BRL FOODS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Italok - import / export, Fokhagyma, és Italok - import / export. Székhelye São Paulo, Brazília.

 4. B&C LIFESTYLE B.V.

  Hollandia

  A B&C LIFESTYLE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Fokhagyma, és ginger. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 5. PAN UNITED

  Egyesült Királyság

  A PAN UNITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is peeled garlic. Székhelye Harrow, Egyesült Királyság.

 6. PERSIFOOD.IR

  Irán

  A PERSIFOOD.IR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, fresh pistachios, saffron, Fokhagyma, és dates. Székhelye Saveh, Irán.

 7. MASSONNET CLEMENT

  Franciaország

  A MASSONNET CLEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is purple garlic, packaged garlic, és peeled garlic. Székhelye Piolenc, Franciaország.

 8. SARL CONDIFRANCE

  Franciaország

  A SARL CONDIFRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fokhagyma, Fokhagyma, onions, scallion, és Seasonings. Székhelye Beaumont De Lomagne, Franciaország.

 9. RODRIGUES DE PAULA, LDA.

  Portugália

  A RODRIGUES DE PAULA, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Coimbra, Portugália.

 10. BAYMAR GEWÜRZE GMBH

  Németország

  A BAYMAR GEWÜRZE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Székhelye Berlin, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes