• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • flexográfia - gépek

A keresés eredménye

Flexográfia - gépek - Import export

 1. PRESS & FROMM VERARBEITUNGSTECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  A PRESS & FROMM VERARBEITUNGSTECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Pfungstadt, Németország.

 2. I FLEX DOO

  Szerbia

  A I FLEX DOO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Novi Sad, Szerbia.

 3. CCM MACHINERY GMBH & CO.KG

  Németország

  A CCM MACHINERY GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. YENIADA FLEXO PRINTING MACHINERY

  Törökország

  A YENIADA FLEXO PRINTING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. TLS ANILOX GMBH

  Németország

  A TLS ANILOX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomtatás - flexográfia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flexográfia - gépek, Flexográfia - gépek, anilox rolls, photogravure, és lightened rollers. Székhelye Salzkotten, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INELME

  Spanyolország

  A INELME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye El Puig De Santa Maria, Spanyolország.

 2. SCHMIDT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHMIDT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Hagen, Németország.

 3. ALLSTEIN GMBH

  Németország

  A ALLSTEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexographic printing. Székhelye Herford, Németország.

 4. OMSO S.P.A.

  Olaszország

  A OMSO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Szitanyomás - gépek és eszközök, és offset printing machines. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 5. FLEXOTEKNIK

  Törökország

  A FLEXOTEKNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexo print units, machines and equipment for flexography, és flexography. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. RELIANT MACHINERY LTD

  Egyesült Királyság

  A RELIANT MACHINERY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Luton, Egyesült Királyság.

 2. FLEXOFEM S.R.L.

  Olaszország

  A FLEXOFEM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for flexography, flexo print units, flexographic printing, és flexographic printing. Székhelye San Martino Buon Albergo, Olaszország.

 1. ERYILDIZ MAKINA SAN.VE IC VE DIS TIC.LTD.STI

  Törökország

  A ERYILDIZ MAKINA SAN.VE IC VE DIS TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexography - machines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. WAWMAR

  Lengyelország

  A WAWMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Recovery of solvents. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 3. VARGA-FLEXO KFT.

  Magyarország

  A VARGA-FLEXO KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for flexography, és professional laminators. Székhelye Budapest, Magyarország.

 4. ATOM GROUP

  Spanyolország

  A ATOM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Sant Julià De Ramis, Spanyolország.

 5. ECO MECCANICA SRL

  Olaszország

  A ECO MECCANICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical constructions. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 6. KOLESNIK

  Ukrajna

  A KOLESNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye Cherkasy, Ukrajna.

 7. MUSSAN MOULD

  Törökország

  A MUSSAN MOULD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Székhelye a, Törökország.

 8. REPROGRAPHIC SYSTEMS LIMITED

  Írország

  A REPROGRAPHIC SYSTEMS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flexográfia - gépek, és Flexográfia - gépek. Székhelye Dublin, Írország.

 1. DISTRIBUCIONES Y REPRESENTACIONES RENGEL, S.L.

  Spanyolország

  A DISTRIBUCIONES Y REPRESENTACIONES RENGEL, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters, és rereeling machines. Székhelye ONTINYENT, Spanyolország.

 2. T M B TRANSPORTGERÄTE- UND MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A T M B TRANSPORTGERÄTE- UND MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flexográfia - gépek, és Flexográfia - gépek. Székhelye Osnabrück, Németország.

 3. GRAPHEX EXPORT GRAPHISCHER MASCHINEN GMBH

  Németország

 4. COMEXI SAU

  Spanyolország

 5. FOTOMECANICA MAGENTA SA

  Spanyolország

 6. TORNINOVA S.R.L.

  Olaszország

  A TORNINOVA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomtatás - flexográfia, bubble wrap films, Nyomtatás - flexográfia, stretch film wrapping machines for packing, és machines for manufacturing bubble polyethylene. Székhelye Bastia Umbra, Olaszország.