• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fagyasztva szárított hal

A keresés eredménye

Fagyasztva szárított hal - Import export

 1. GROUP SAGUN

  Törökország

  A GROUP SAGUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, tuna, marinated anchovy fillets, frozen fish, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Törökország

  A ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trout, office stationery, és perch. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugália

  A LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry salted cod. Székhelye Coimbra, Portugália.

 4. ATLANTIC BOOM FOOD

  Amerikai Egyesült Államok

  A ATLANTIC BOOM FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cashew nuts, és ground peanuts. Székhelye New York, Amerikai Egyesült Államok.

 5. AMZIL SEAFOOD SARL

  Marokkó

  A AMZIL SEAFOOD SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Agadir, Marokkó.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ICELAND FREEZE DRY

  Izland

  A ICELAND FREEZE DRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított hüvelyes termés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított hal, Fagyasztva szárított zöldség, és freeze-dried food products. Székhelye Þorlákshöfn, Izland.

 2. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  Kína

  A ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Zhoushan Zhejiang, Kína.

 3. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Törökország

  A YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is import-export of horses. Székhelye Konya, Törökország.

 4. CETUSSAC -PERU

  Peru

  A CETUSSAC -PERU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen seafood, és scallops. Székhelye Paita, Peru.

 5. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Spanyolország

  A FISCHEN LADEN RONDILLA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish shops. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 1. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgária

  A OCEANS AND SEAS LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Sofia, Bulgária.

 2. INTERAGROPROD

  Ukrajna

  A INTERAGROPROD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 1. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Horvátország

  A BRODOKOMERC NOVA D.O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nagybani piacok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Fagyasztva szárított hal, Szárított hús, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Rijeka, Horvátország.

 2. SETRACO NV

  Belgium

  A SETRACO NV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish products, és frozen fish. Székhelye Gistel, Belgium.

 3. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  Kína

  A RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye rongcheng, Kína.

 4. KIMBEX, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KIMBEX, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Ostrava, Cseh Köztársaság.

 5. FOODS TRADING SRL

  Olaszország

  A FOODS TRADING SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Fontanellato (PR), Olaszország.

 6. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Írország

  A EIRANOVA FISHERIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Füstölt és sózott hal, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Bantry, Írország.

 7. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  Kína

  A TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Taizhou, Kína.

 8. TANDIS PERSIAN GOLF

  Irán

  A TANDIS PERSIAN GOLF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shrimp, és tuna. Székhelye Bushehr, Irán.

 1. SIRENA COLDSTORES A/S

  Dánia

  A SIRENA COLDSTORES A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Esbjerg, Dánia.

 2. TECHNO KILL

  Pakisztán

  A TECHNO KILL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Karachi, Pakisztán.

 3. LOFOTKOMPANIET AS

  Norvégia

  A LOFOTKOMPANIET AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Fagyasztva szárított hal, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Kristiansund N, Norvégia.

 4. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Egyesült Királyság

  A LOWESTOFT COLD STORE LTD, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Lowestoft, Egyesült Királyság.

 5. VICIUNAI BALTIC O U

  Észtország

  A VICIUNAI BALTIC O U, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, Hal, mélyhűtött, Fagyasztva szárított hal, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Tallinn, Észtország.

 6. HAFNARFELL HF

  Izland

  A HAFNARFELL HF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Hafnarfirði, Izland.

 7. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Srí Lanka

  A ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye ANGODA, Srí Lanka.

 8. SANYO CORPORATION

  Japán

  A SANYO CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hal. Székhelye Fukukoa, Japán.

 9. HANLON PROPERTIES LTD

  Írország

  A HANLON PROPERTIES LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Dublin, Írország.

 10. KÄLID

  Észtország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes