• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz

A keresés eredménye

Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz - Import export

 1. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 2018, Amotarget is the Exclusive Authorized Distributor of Baltrotors, specializing in high-quality rotators for forestry and material handling. Our exclusive partnership with Baltrotors reflects our commitment to delivering industry-leading solutions. Collaborating with global brands like Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann, and more, Amotarget offers a diverse range of construction equipment, commercial vehicle spare parts, mining vehicle spare parts, heavy-duty machines & industrial products. Our product portfolio features the latest and most reliable construction equipment and spare parts from top brands. Amotarget ensures high standards in quality and reliability, supported by our expert team's professional advice tailored to your specific requirements. Believing in the best value for your investment, Amotarget provides competitive pricing for high-quality products. Since 2018, our adaptability and comprehensive range have made us a versatile choice, serving diverse clients from automotive to construction sectors. Collaboration with leading brands like Caterpillar, Komatsu, JCB, and Volvo, CASE, Atlas Copco and Ammann allows us to offer options synonymous with quality and innovation. Amotarget is committed to continuous innovation, updating offerings with the latest advancements for access to cutting-edge equipment and technology. Choose Amotarget for reliable, expert solutions in construction and industrial equipment.Contact us!

 2. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Hajtóművek járművekhez, Motorok ártalmatlanítása, Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és used motor vehicle components and parts. Székhelye Villorba, Olaszország.

 3. DIMEXCO GROUP

  Belgium

  Verified by europages badge

  A DIMEXCO GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Abroncsok, Kompresszorok, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, large stock skf bearings, Alternators, motor vehicle starter motors, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, és Abroncsok. Székhelye Rixensart, Belgium.

 4. AUTOPARTS SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AUTOPARTS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Copertino, Olaszország.

 5. MAX-BRAND KFT.

  Magyarország

  Csapágy és tartozékok Központi Raktár: Vámosújfalu, Dózsa György utca 2/1. +36303085151 https: //www.csapagy-centrum.hu Google Térkép: https: //g.co/kgs/U1kTQe Facebook oldalunk: https: //www.facebook.com/csapagy.centrum Csapágy Kis- és Nagykereskedelem ⚙⚙⚙ Ha a csapágy-centrum.hu kínálatában nem találtad meg a keresett csapágyat és/vagy egyéb termékeket, akkor keress minket bizalommal a +36-30/308-5151-s telefonszámon vagy írj az info@csapagy-centrum.hu email címre! A csapágy az ipari gépek egyik legalapvetőbb alkatrésze. De olyan mindennapi berendezések is tartalmazhatnak csapágyat, amiket mindannyian használunk, mint pl. a porszívó vagy a hűtőszekrény. A csapágyak legfőbb feladata, hogy a berendezésekben lévő tengelyek forgását és megtámasztását biztosítsa és simább forgást eredményezzen. A csapágyak első ránézésre jelentéktelennek látszó gépalkatrészeknek tűnnek, de alkalmazásuk nélkül a gépek nem tudnának megfelelően működni. Miért olyan fontosak a csapágyak? A forgó és álló alkatrészek közt súrlódás keletkezik, a csapágyakat ezen súrlódó alkatrészek között alkalmazzák, ugyanis csökkentik a súrlódási erőt és gördülékenyebb forgást tesznek lehetővé. Mivel a forgó tengelyek mozgásához nagy erőre van szükség, ezért a csapágyak töltik be azt a funkciót, ami meggátolja a forgó és álló alkatrész károsodását, valamint stabil helyzetet biztosít a forgó tengelynek. A csapágyaknak köszönhetően tudnak a gépek hosszútávon működni.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AYYEDEKPARÇA

  Törökország

  A AYYEDEKPARÇA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. OPTIMA TANKS

  Törökország

  A OPTIMA TANKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel tanks, és hydraulic accessories for pumps and tanks. Székhelye Karatay-Konya, Törökország.

 3. KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hub terminals. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Szlovákia

  A GLOBAL RESOURCE S.R.O, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Zvolen, Szlovákia.

 5. A-RICAMBI

  Törökország

  A A-RICAMBI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. INTER SERVICE FREINS +

  Franciaország

  A INTER SERVICE FREINS +, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Roncq, Franciaország.

 2. SHU AUTOMOTIVE

  Törökország

  A SHU AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of car spare parts, és accessories and spare parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP

  Ausztria

  A SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel tanks. Székhelye Lend, Ausztria.

 2. R&L PARTS

  Törökország

  A R&L PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Laprugók, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, water pumps, Laprugók, és engine mount. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR

  Törökország

  A SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts. Székhelye Yenimahalle, Törökország.

 4. GRÖNER TRANSPORT GMBH

  Németország

  A GRÖNER TRANSPORT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Steinheim, Németország.

 5. PENAX - PETR SÝBA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PENAX - PETR SÝBA S.R.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Teplice, Cseh Köztársaság.

 6. OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Nevsehir, Törökország.

 7. KAM OTO YED PARCA LTD STI

  Törökország

  A KAM OTO YED PARCA LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wheel hubs. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pneumatic suspension. Székhelye Nilüfer, Törökország.

 1. IMPARTEX LLC

  Észtország

  A IMPARTEX LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Tallinn, Észtország.

 2. LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN

  Németország

  A LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pótkocsik haszongépjárművekhez, Tehergépkocsik, használt -, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Pótkocsik haszongépjárművekhez, semi-trailers, Tehergépkocsik, használt -, és Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye München, Németország.

 3. KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS

  Törökország

  A KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY

  Finnország

  A ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is HGV spare parts. Székhelye Helsinki, Finnország.

 5. FDPL

  Franciaország

  A FDPL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hgv, és bodywork shop. Székhelye Saint Georges De Commiers, Franciaország.

 6. INCAR SRL

  Olaszország

  A INCAR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is light industrial vehicles, heavy industrial vehicles, truck spare, és spare parts for industrial vehicles. Székhelye Venaria Reale, Olaszország.

 7. MULTICONSTRUCT

  Belgium

  A MULTICONSTRUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, tippers, bodywork shop, van repairs, és Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Kobbegem-Asse, Belgium.

 8. I.C.T. TRUCK & TRAILER PARTS

  Belgium

  A I.C.T. TRUCK & TRAILER PARTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mélyrakterű járművek, és Mélyrakterű járművek. Székhelye Izegem, Belgium.

 9. DOP TRADE

  Olaszország

  A DOP TRADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Székhelye Pescantina, Olaszország.

 10. HINO MOTORS EUROPE

  Belgium

  A HINO MOTORS EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, és Cars - accessories. Székhelye Mechelen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz - Import export

Találatok száma

1 038 Vállalat