• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélhidak

A keresés eredménye

Acélhidak - Import export

 1. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Vészlépcsők, Acélállványok, Steel building construction, Plant construction, Plant steel construction, Supporting frames, Pipe bridges, és soft carpentry. Székhelye Döbeln, Németország.

 2. KARL RASCHBACHER SCHLOSSEREI E.U.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A KARL RASCHBACHER SCHLOSSEREI E.U., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Judenau, Ausztria.

 3. RAMB SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A RAMB SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, steel structures, anticorrosion protection, Plant construction, és Acélhidak. Székhelye Bełchatów, Lengyelország.

 4. B & K SCHLOSSEREI METALL UND DESIGN GMBH

  Németország

  A B & K SCHLOSSEREI METALL UND DESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Achim, Németország.

 5. STRUCTURAL STEEL FABRICATION USA TURKEY

  Amerikai Egyesült Államok

  A STRUCTURAL STEEL FABRICATION USA TURKEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hídépítés, Hídépítés, és steel structural work. Székhelye Staten Island, Amerikai Egyesült Államok.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SSFP UKRSTAL ZHYTOMYR

  Ukrajna

  A SSFP UKRSTAL ZHYTOMYR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is application programs for the metal structural work industry, steel structural work, Building, és industrial prefabricated structures. Székhelye Zhytomyr, Ukrajna.

 2. HYE

  Belgium

  A HYE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hídépítés, Hídépítés, steel constructions, pile-driving for public works, és platform lifting. Székhelye Zwijndrecht, Belgium.

 3. VIRY

  Franciaország

  A VIRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Nemes és különleges acél, bridges, Acélhidak, Nemes és különleges acél, és metal structures. Székhelye Remiremont Cedex, Franciaország.

 4. METALLPARADIES INH. ANTON DIETRICH

  Németország

  A METALLPARADIES INH. ANTON DIETRICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 5. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

  Németország

  A LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél- és fémcsarnokok, Acélhidak, Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Acél- és fémcsarnokok, Acélhidak, Fémkonténerek, és Építési helyszíni szállások. Székhelye Mannheim, Németország.

 1. SCHEFER M. + W.

  Svájc

  A SCHEFER M. + W., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Hinwil, Svájc.

 2. LTA ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  A LTA ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Brüsewitz, Németország.

 1. METALSAN S.R.L. A SOCIO UNICO

  Olaszország

  A METALSAN S.R.L. A SOCIO UNICO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roofing for industrial buildings, és metal supporting structures. Székhelye Valeggio Sul Mincio, Olaszország.

 2. STEYAERT - HEENE

  Belgium

  A STEYAERT - HEENE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszerkezeti acél, Vaskohászati termékek kereskedelme, Acélhidak, Épületszerkezeti acél, Vaskohászati termékek kereskedelme, és Acélhidak. Székhelye Eeklo, Belgium.

 3. HARALD SIMEONI GMBH

  Ausztria

  A HARALD SIMEONI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Acélhidak, Vágás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Fémtornyok, és Acélhidak. Székhelye Andelsbuch, Ausztria.

 4. HIERMER-ASIMEX GMBH

  Németország

  A HIERMER-ASIMEX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Fémtornyok, Acélhidak, Fedett buszmegállók, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Acélhidak, és Fedett buszmegállók. Székhelye Marklkofen, Németország.

 5. GUSTAV KNIPPSCHILD GMBH

  Németország

  A GUSTAV KNIPPSCHILD GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - élhajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Acélhidak, Acélok és fémek - marás, Ipari épületépítés, Fémtornyok, és Acélhidak. Székhelye Rinteln, Németország.

 6. VISTAL GDYNIA

  Lengyelország

  A VISTAL GDYNIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

 7. HAMUEL MASCHINENBAU PLAUEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A HAMUEL MASCHINENBAU PLAUEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Acélhidak, Homokfúvás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Fémtornyok, és Acélhidak. Székhelye Plauen, Németország.

 8. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtornyok, Acélcölöpök, Acélhidak, Fémtornyok, Acélcölöpök, és Acélhidak. Székhelye Belper, Egyesült Királyság.

 1. SLANGEN STAAL B.V.

  Hollandia

  A SLANGEN STAAL B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, Acélcsövek, Ipari épületépítés, Fémlépcsők, Acélcsövek, és Ipari épületépítés. Székhelye Gouda, Hollandia.

 2. WAAGNER-BIRO LUXEMBOURG STAGE SYSTEMS SA

  Luxemburg

  A WAAGNER-BIRO LUXEMBOURG STAGE SYSTEMS SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, és Acélhidak. Székhelye Rodange, Luxemburg.

 3. BUTHMANN INGENIEUR-STAHLBAU AG

  Németország

  A BUTHMANN INGENIEUR-STAHLBAU AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, és Acélhidak. Székhelye Glinde, Németország.

 4. JANSON BRIDGING

  Franciaország

  A JANSON BRIDGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge design, és gateway. Székhelye Lyon, Franciaország.

 5. DJK ZUIDBROEK BV

  Hollandia

  A DJK ZUIDBROEK BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Székhelye Zuidbroek, Hollandia.

 6. S.H. STRUCTURES LTD

  Egyesült Királyság

  A S.H. STRUCTURES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtornyok, Ipari épületépítés, Acélhidak, Fémtornyok, Ipari épületépítés, és Acélhidak. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 7. M.D. FABRICATIONS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A M.D. FABRICATIONS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Ipari épületépítés, Acélhidak, és Ipari épületépítés. Székhelye Cardiff, Egyesült Királyság.

 8. K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C.

  Olaszország

  A K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C., tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Függőállványok, Acélhidak, és Függőállványok. Székhelye Muggia, Olaszország.

 9. PONTEK S.R.L.

  Olaszország

  A PONTEK S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Acélhidak, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és Acélhidak. Székhelye Roverbella, Olaszország.

 10. STE BRIATTE FRERES SA

  Franciaország

  A STE BRIATTE FRERES SA, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Kazán- és tartályépítés, Ipari épületépítés, és Fémtornyok. Székhelye Gauchy, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes