• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélhidak

A keresés eredménye

Acélhidak - Franciaország

Franciaország
 1. VIRY

  Franciaország

  A VIRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Nemes és különleges acél, bridges, Acélhidak, Nemes és különleges acél, és metal structures. Székhelye Remiremont Cedex, Franciaország.

 2. JANSON BRIDGING

  Franciaország

  A JANSON BRIDGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge design, és gateway. Székhelye Lyon, Franciaország.

 3. STE BRIATTE FRERES SA

  Franciaország

  A STE BRIATTE FRERES SA, tevékenységi ágazata Acélhidak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Ipari épületépítés, Fémtornyok, Kazán- és tartályépítés, Ipari épületépítés, és Fémtornyok. Székhelye Gauchy, Franciaország.

 4. METALU INDUSTRIES INTERNATIONAL

  Franciaország

  A METALU INDUSTRIES INTERNATIONAL, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, és Acélhidak. Székhelye Saint-Brévin-Les-Pins, Franciaország.

 5. D.R EQUIPEMENT

  Franciaország

  A D.R EQUIPEMENT, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, és Acélhidak. Székhelye Beligneux, Franciaország.