• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • élelmiszer-tartósítószerek

A keresés eredménye

Élelmiszer-tartósítószerek - Import export

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients stands for worldwide trade with plant-based raw materials, additives and specialities. For many years, we have supplied the food, cosmetics, pharmaceutical and animal feed industries with raw materials that are then processed to create a wide variety of notable products. Our customers' high standards in terms of quality and price-performance ratio take priority. Our product range includes thickening, binding and gelling agents, anti-oxidation agents, functional proteins, superfoods, powdered milk products, amino acids, psyllium, acidity regulators, lecithins, sweeteners and starch derivatives, micro algae, extracts and different specialities. Our long-standing experience in raw materials trade allows us to analyse the international market continually and provide customers with expert advice on price development and purchase decisions for recognisable trends.

 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeraromák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeresszenciák, Fűszerek, fűszerkivonatok, Élelmiszer-tartósítószerek, natural flavours for the food and canning industry, natural extracts, flavourings for the confectionery industry, Élelmiszeresszenciák, aromatics and dehydrated vegetables, és natural flavours. Székhelye Nocera Inferiore, Olaszország.

 3. PURIF'AIR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PURIF'AIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-tartósítószerek, air purifiers, Odour purification, Pollution - services for the environment, Odour elimination, Odour removal product, treatment of smells, treating and destroying odours, és Products to fight olfactory pollution. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. FODEY ENTERPRISES LTD

  Egyesült Királyság

  A FODEY ENTERPRISES LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gum arabic. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Németország

  A BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Rattenkirchen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanyolország

  A MANUFACTURAS CEYLAN SL, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, Élelmiszer-tartósítószerek, brine, additives for dressed pork products, Fűszerek, fűszerkivonatok, és Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye VALENCIA, Spanyolország.

 2. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanyolország

  A ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszeradalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszer-tartósítószerek, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszer-tartósítószerek, food starches, és raw chemicals. Székhelye Picassent, Spanyolország.

 3. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Németország

  A VITALUNDFITMIT100 GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Jüchen, Németország.

 4. GLASS STUDIO

  Bulgária

  A GLASS STUDIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is catering, buffet dinner, és buffet tables for hotels, restaurants and public buildings. Székhelye Pernik, Bulgária.

 5. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Olaszország

  A CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserved food, marmalades, Seasonings, és sauces. Székhelye Polistena, Olaszország.

 1. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Spanyolország

  A INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Élelmiszer-tartósítószerek, additives, Fűszerek, és Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Vilassar De Dalt, Spanyolország.

 2. STIERNON

  Belgium

  A STIERNON, tevékenységi ágazata Kozmetikumok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-tartósítószerek, parapharmaceuticals, research and development, Élelmiszer-tartósítószerek, és food additives. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 1. WOODCHEM

  Hollandia

  A WOODCHEM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Faanyagok gomba- és rovarölő kezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-tartósítószerek, Wood protection products, Fungicides and bactericides, és Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Alkmaar, Hollandia.

 2. HANDARY

  Belgium

  A HANDARY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeradalékok, és Élelmiszeradalékok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. GALACTIC

  Belgium

  A GALACTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lactic acid, és food starches. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgium

  A BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, enzymes, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Seneffe, Belgium.

 5. O SOLE E NAPULE SRL

  Olaszország

  A O SOLE E NAPULE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is canned pulses, vinegar, és packaged broccoli. Székhelye Marigliano, Olaszország.

 6. SPD PIR

  Ukrajna

  A SPD PIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemical preservatives for the food industry. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 7. LANUCO GMBH

  Németország

  A LANUCO GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vitaminok és provitaminok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékkiegészítők, Élelmiszer-tartósítószerek, Élelmiszeraromák, Méhviasz, Táplálékkiegészítők, Élelmiszer-tartósítószerek, Élelmiszeraromák, és Méhviasz. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. THE PROTEIN COMPANY

  Belgium

  A THE PROTEIN COMPANY, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, research and development, proteins, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Bastogne, Belgium.

 1. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Kína

  A ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Changsha, Kína.

 2. GEBRÜDER LEIMER KG

  Németország

  A GEBRÜDER LEIMER KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-tartósítószerek, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Élelmiszer-tartósítószerek, és Építőanyagipar - gépek és eszközök. Székhelye Traunstein, Németország.

 3. BROES CHEMICALS

  Belgium

  A BROES CHEMICALS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-tartósítószerek, food additives, food ingredients, food starches, és Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Antwerp, Belgium.

 4. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanyolország

  A PMP DISTRIBUCIONES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Las Palmas De Gran Canaria, Spanyolország.

 5. YURT KONSERVE

  Törökország

  A YURT KONSERVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Shantou, Kína.

 7. FIBRACO 1998 SL

  Spanyolország

  A FIBRACO 1998 SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 8. CROP IBERICA SA

  Spanyolország

  A CROP IBERICA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Illatanyagok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Illatanyagok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Arganda, Spanyolország.

 9. ENERGY366 PTY LTD

  Dél-Afrika

  A ENERGY366 PTY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Johannesburg, Dél-Afrika.

 10. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Németország

  A FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-tartósítószerek, és Élelmiszer-tartósítószerek. Székhelye Neu-Ulm, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes