• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zsaluzásépítés

A keresés eredménye

Zsaluzásépítés - Import export

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As a technologically leading supplier, we have been the preferred partner of the international construction industry for years. Our longitudinally welded cladding tubes for pre-stressed concrete technology and the rectangular cavity pipes for the pre-cast industry are just two examples of our outstanding manufacturing competence. This is why we are constantly striving to push ahead with new innovations and further developments. Thin-walled, longitudinally welded tubes by the metre or tube cylinders for use in various industrial sectors are an expression of our technological leadership in development and production. We manufacture precisely fitting tubes and components for "rational construction" in the highest product quality, which is a matter of course for us. In addition, we convince with our customer-oriented, competent advice and a flexible, reliable and efficient service. Thus we can also provide you with tailor-made solutions for a wide range of requirements.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Burglengenfeld, Németország.

 3. 2LI SERVICE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 2LI SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőállványok, Acélállványok, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, Zsaluzás, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Building, site building, és Gördülőállványok. Székhelye La Roche Blanche, Franciaország.

 4. SCHALTEC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHALTEC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Herbertingen, Németország.

 5. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Spanyolország

  A FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raised floors, és concrete floor slabs. Székhelye Palencia, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KBC DIFFUSION

  Franciaország

  A KBC DIFFUSION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zsaluzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluzásépítés, és Zsaluzásépítés. Székhelye Aix-En-Provence, Franciaország.

 2. FORM-ON GMBH

  Ausztria

  A FORM-ON GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cases for the building industry. Székhelye Amstetten, Ausztria.

 3. STABILO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A STABILO SP. Z O.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzás, Concrete formwork, Építési helyszíni felszerelések, és Zsaluzás. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 4. JH-ITC GMBH

  Németország

  A JH-ITC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is formwork, armatures and accessories, scaffolding for the construction industry, és site rentals. Székhelye Offingen, Németország.

 5. PASCHAL

  Franciaország

  A PASCHAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is formwork, design software, tunnel formwork, és Concrete formwork. Székhelye Moissy Cramayel Cedex, Franciaország.

 1. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Franciaország

  A MATELOC COFFRAGES ET GRUES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületdaruk, construction crane rental, Concrete formwork, Épületdaruk, és formwork for the building industry. Székhelye Cholet, Franciaország.

 2. ELVERMANN GMBH

  Németország

  A ELVERMANN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Dorsten, Németország.

 1. TOBLER AG

  Svájc

  A TOBLER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Rheineck, Svájc.

 2. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Svájc

  A NOE-SCHALTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Oensingen, Svájc.

 3. ISCHEBECK FRANCE

  Franciaország

  A ISCHEBECK FRANCE, tevékenységi ágazata Zsaluzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluzásépítés, land reclamation works, Zsaluzásépítés, pull props, és building shores. Székhelye SARTROUVILLE, Franciaország.

 4. COFRASUD

  Franciaország

  A COFRASUD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluzás, Betonépítés, Zsaluzás, construction boxes, Civil engineering, és Betonépítés. Székhelye Bressols, Franciaország.

 5. ROBUD GROUP

  Ukrajna

  A ROBUD GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Concrete formwork, concrete formwork panels, formwork for the building industry, és steel formwork. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 6. NOVARENT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A NOVARENT SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine housing, scaffolding dismantling, bases for scaffolding, és metal scaffolding. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 7. AUGUST WENDLER OHG

  Németország

  A AUGUST WENDLER OHG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Auenwald, Németország.

 8. NOE-PL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A NOE-PL SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluzás, Betonépítés, machine housing, multipurpose formwork, Zsaluzás, és Betonépítés. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 1. RATEC GMBH

  Németország

  A RATEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betonépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluzásépítés, Concrete formwork, és Zsaluzásépítés. Székhelye Hockenheim, Németország.

 2. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Franciaország

  A TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Székhelye Grisolles, Franciaország.

 3. ROBUD GROUP

  Németország

  A ROBUD GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is formwork sheets for the building trade, concrete formwork panels, Concrete formwork, és building shores. Székhelye Ennigerloh, Németország.

 4. DBS-BEKISTING

  Belgium

  A DBS-BEKISTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betongyártás - gépek és berendezések, Zsaluzásépítés, Concrete formwork, building materials, Betongyártás - gépek és berendezések, és Zsaluzásépítés. Székhelye Zele, Belgium.

 5. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Portugália

  A METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építészeti irodák, equipment design and manufacture, és Építészeti irodák. Székhelye Valongo, Portugália.

 6. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Belgium

  A CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluzásépítés, formwork, forms for bridge arches, formwork sheets for the building trade, és Zsaluzásépítés. Székhelye Hulste, Belgium.

 7. PROMSTROIKONTRAKT

  Oroszország

  A PROMSTROIKONTRAKT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hídépítés, Zsaluzásépítés, Betonépítés, Állványok és létrák, Hídépítés, Zsaluzásépítés, Betonépítés, és Állványok és létrák. Székhelye Moscow, Oroszország.

 8. ING. PETER PEHOFER GMBH

  Ausztria

  A ING. PETER PEHOFER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, és Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Székhelye Pinggau, Ausztria.

 9. ROLAND MATZKE GMBH

  Németország

  A ROLAND MATZKE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, Nyers (megmunkálatlan) fa, Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Brackenheim, Németország.

 10. ENCOFRADOS ALSINA

  Spanyolország

  A ENCOFRADOS ALSINA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zsaluzásépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is formwork for the building industry, formwork, formwork for pillar construction, és metal formwork. Székhelye Montcada I Reixac, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes