• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zománc

A keresés eredménye

Zománc - Import export

 1. LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C.

  Olaszország

  A LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Zománc, paint factory, colours - wall coverings, és breathable and mould resistant plastic coverings. Székhelye Salgareda, Olaszország.

 2. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Oroszország

  A LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek acélból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali étkészletek és asztali díszek, Háztartási cikkek, zománcozott, Evőeszközök, Zománc, Asztali étkészletek és asztali díszek, Háztartási cikkek, zománcozott, Evőeszközök, és Zománc. Székhelye Lysva, Oroszország.

 3. ITACA

  Spanyolország

  A ITACA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), és Ceramic additives. Székhelye La Pobla Tornesa-Castellón, Spanyolország.

 4. CHROMA

  Belgium

  A CHROMA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, Zománc, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, items for mural decorations, és wall coverings. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. THE ANTIQUE ENAMEL COMPANY

  Egyesült Királyság

  A THE ANTIQUE ENAMEL COMPANY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Régiségek, és Régiségek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CARON

  Belgium

  A CARON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Zománc, work clothes, plaster, és finish coat. Székhelye Brussel, Belgium.

 2. ID COLOR

  Belgium

  A ID COLOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Festészeti kellékek, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, Zománc, Festészeti kellékek, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, és painters. Székhelye Peronnes-Lez-Binche, Belgium.

 3. JANSSENS-LO

  Belgium

  A JANSSENS-LO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Festékek és lakkok, és blinds. Székhelye Zwijndrecht, Belgium.

 4. TORRECID SA

  Spanyolország

  A TORRECID SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lacquers for ceramics and porcelain, Varnish - glass and ceramic, colours for ceramics, és Ceramic dyes. Székhelye Alcora-Castellón, Spanyolország.

 5. ARTEKOBEL

  Belgium

  A ARTEKOBEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Festészeti kellékek, Zománc, Festészeti kellékek, hangings, és wholesale of paints. Székhelye Geel, Belgium.

 1. DNEPROSTEKLOSERVIS ENTERPRISE

  Ukrajna

  A DNEPROSTEKLOSERVIS ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sodium silicate. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 2. BODMER TON AG

  Svájc

  A BODMER TON AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Kristályüvegáruk, Művészi üvegáruk, Hőálló anyagok és termékek, Zománc, Kristályüvegáruk, Művészi üvegáruk, és Hőálló anyagok és termékek. Székhelye Einsiedeln, Svájc.

 1. TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT

  Németország

  A TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Festékek és lakkok, Zománc, Kristályüvegáruk, Kályhák és kémények, ipari, Festékek és lakkok, Zománc, és Kristályüvegáruk. Székhelye Freiburg, Németország.

 2. ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG

  Németország

  A ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, Festékek és lakkok, Zománc, Hőálló anyagok és termékek, Kerámia- és zománcégető kemencék, Festékek és lakkok, Zománc, és Hőálló anyagok és termékek. Székhelye Baldham, Németország.

 3. HAEGEMAN DÉCORATION

  Belgium

  A HAEGEMAN DÉCORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Berendezési tárgyak és dekorációk, Zománc, Berendezési tárgyak és dekorációk, és items for mural decorations. Székhelye Nivelles, Belgium.

 4. TECHNICAL LINE SPRAY, S.L

  Spanyolország

  A TECHNICAL LINE SPRAY, S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Székhelye Beniparrell, Spanyolország.

 5. MICHEL KERAMIKBEDARF

  Svájc

  A MICHEL KERAMIKBEDARF, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek hőkezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Zománc, Fazekasáruk - dísztárgyak, Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Zománc, és Fazekasáruk - dísztárgyak. Székhelye Zürich, Svájc.

 6. COLOR SQUARE

  Belgium

  A COLOR SQUARE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, Festészeti kellékek, Zománc, wholesale of paints, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, és Festészeti kellékek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 7. BROTHERS YAPI

  Törökország

  A BROTHERS YAPI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zománc. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. CROMA LACKE GMBH

  Németország

  A CROMA LACKE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Festékek és lakkok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Festékek és lakkok. Székhelye Herrenberg, Németország.

 1. QUIVACOLOR, S.L.

  Spanyolország

  A QUIVACOLOR, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cleansing products - industrial. Székhelye Deba, Spanyolország.

 2. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Ausztria

  A CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Műgyantaalapú festékek. Székhelye Asten, Ausztria.

 3. PABREC D.O.O.

  Szlovénia

  A PABREC D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Székhelye Trzin, Szlovénia.

 4. SHANDONG CONFAITH ELECTRIC CO., LTD

  Kína

  A SHANDONG CONFAITH ELECTRIC CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is enamelled copper wires. Székhelye Zibo, Kína.

 5. LENENAMEL D.O.O.

  Szlovénia

  A LENENAMEL D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 6. SMITH & RODGER, LTD

  Egyesült Királyság

  A SMITH & RODGER, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Emulziós festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Emulziós festékek. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 7. R.V.L. PAINTS

  Belgium

  A R.V.L. PAINTS, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Festékek és lakkok, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Festékek és lakkok. Székhelye Gent, Belgium.

 8. COLORONDA SL

  Spanyolország

  A COLORONDA SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, Cserép és csempe, Zománc, és Cserép és csempe. Székhelye Onda, Spanyolország.

 9. EMO FRITE D.O.O. - PROIZVODNJA

  Szlovénia

  A EMO FRITE D.O.O. - PROIZVODNJA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic frit. Székhelye Celje, Szlovénia.

 10. COLOROBBIA CONSULTING SRL

  Olaszország

  A COLOROBBIA CONSULTING SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zománc, és Zománc. Székhelye Vinci (Fi), Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes