• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zoknigyártó gépek és berendezések

A keresés eredménye

Zoknigyártó gépek és berendezések - Import export

 1. SATNSOCKS

  Törökország

  A SATNSOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stocking factories, és ladies' stockings. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. EVRENMAK MAKINA .

  Törökország

  A EVRENMAK MAKINA ., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for hosiery factories, és sock manufacturing machinery. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. YIGIT SOCKS TEXTILE

  Törökország

  A YIGIT SOCKS TEXTILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is children's socks, és men's socks. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. STILIM SOCKS

  Törökország

  A STILIM SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Antibacterial Socks, stocking factories, Socks made from bamboo fibre, és football socks. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DBG DIAMENTE ÇORAP

  Törökország

  A DBG DIAMENTE ÇORAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, wholesale stockings, clothing for new-born babies, tights for children, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. CASE SUPERSTORE

  Egyesült Királyság

  A CASE SUPERSTORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 3. NORMIT

  Szlovákia

  A NORMIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is application software for private companies in the service sector, és industrial equipment. Székhelye Malacky, Szlovákia.

 4. CETME

  Olaszország

  A CETME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 5. BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX

  Olaszország

  A BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Botticino, Olaszország.

 1. IRMAC TEX S.R.L.

  Olaszország

  A IRMAC TEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Borgosatollo, Olaszország.

 2. NARSAN MAK

  Törökország

  A NARSAN MAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small parts for precision turning factories. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BAYBAZ TEKSTIL

  Törökország

  A BAYBAZ TEKSTIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Haiyan, Amerikai Egyesült Államok.

 3. BESTON COMPANY

  Amerikai Egyesült Államok

  A BESTON COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Zhengzhou, Amerikai Egyesült Államok.

 4. ENKI SOCKS

  Törökország

  A ENKI SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Edirne, Törökország.

 5. CESARE COLOSIO S.R.L.

  Olaszország

  A CESARE COLOSIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Rezzato, Olaszország.

 6. B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO

  Olaszország

  A B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Ponte Buggianese, Olaszország.

 7. TECNOPEA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOPEA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Zoknigyártó gépek és berendezések, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Quinzano D'oglio, Olaszország.

 8. FIMATEX S.R.L.

  Olaszország

  A FIMATEX S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, parts and accessories for textile machines, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 1. UCA ÇORAP

  Törökország

  A UCA ÇORAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MESA SOCKS

  Törökország

  A MESA SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SEL ÇORAP

  Törökország

  A SEL ÇORAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. DROP SOCKS

  Törökország

  A DROP SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. HABERSOCKS

  Törökország

  A HABERSOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. L.A.A.S. LONATI ANGLO - AMERICAN SCHOOL S.R.L.

  Olaszország

 7. A.M.BULGARI S.R.L. ENGINEERING MACHINES

  Olaszország

 8. ANGELICA DI GIRELLI & PICCINOTTI ( S.N.C. )

  Olaszország

 9. CALZIFICIO ROSA DI LIU MIN

  Olaszország

 10. RUMI S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Zoknigyártó gépek és berendezések - Import export

Találatok száma

14 148 Vállalat