• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zoknigyártó gépek és berendezések

A keresés eredménye

Zoknigyártó gépek és berendezések - Import export

 1. SATNSOCKS

  Törökország

  A SATNSOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stocking factories, és ladies' stockings. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. EVRENMAK MAKINA .

  Törökország

  A EVRENMAK MAKINA ., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for hosiery factories, és sock manufacturing machinery. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. YIGIT SOCKS TEXTILE

  Törökország

  A YIGIT SOCKS TEXTILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is children's socks, és men's socks. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. DBG DIAMENTE ÇORAP

  Törökország

  A DBG DIAMENTE ÇORAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, wholesale stockings, clothing for new-born babies, tights for children, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STILIM SOCKS

  Törökország

  A STILIM SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Antibacterial Socks, stocking factories, Socks made from bamboo fibre, és football socks. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. CASE SUPERSTORE

  Egyesült Királyság

  A CASE SUPERSTORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 3. NORMIT

  Szlovákia

  A NORMIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is application software for private companies in the service sector, és industrial equipment. Székhelye Malacky, Szlovákia.

 4. NARSAN MAK

  Törökország

  A NARSAN MAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small parts for precision turning factories. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. IRMAC TEX S.R.L.

  Olaszország

  A IRMAC TEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Borgosatollo, Olaszország.

 1. BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX

  Olaszország

  A BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Botticino, Olaszország.

 2. BAYBAZ TEKSTIL

  Törökország

  A BAYBAZ TEKSTIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO

  Olaszország

  A B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Ponte Buggianese, Olaszország.

 2. ENKI SOCKS

  Törökország

  A ENKI SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Edirne, Törökország.

 3. TECNOPEA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOPEA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Zoknigyártó gépek és berendezések, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Quinzano D'oglio, Olaszország.

 4. CETME

  Olaszország

  A CETME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 5. FIMATEX S.R.L.

  Olaszország

  A FIMATEX S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, parts and accessories for textile machines, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 6. HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Haiyan, Amerikai Egyesült Államok.

 7. CESARE COLOSIO S.R.L.

  Olaszország

  A CESARE COLOSIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zoknigyártó gépek és berendezések, machinery and equipment for hosiery factories, és Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Rezzato, Olaszország.

 8. BESTON COMPANY

  Amerikai Egyesült Államok

  A BESTON COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Zhengzhou, Amerikai Egyesült Államok.

 1. UCA ÇORAP

  Törökország

  A UCA ÇORAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MESA SOCKS

  Törökország

  A MESA SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SEL ÇORAP

  Törökország

  A SEL ÇORAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. DROP SOCKS

  Törökország

  A DROP SOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. HABERSOCKS

  Törökország

  A HABERSOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zoknigyártó gépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ANGELICA DI GIRELLI & PICCINOTTI ( S.N.C. )

  Olaszország

 7. RUMI S.R.L.

  Olaszország

 8. G.B.

  Olaszország

 9. CALZIFICIO ROSA DI LIU MIN

  Olaszország

 10. B.M. S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Zoknigyártó gépek és berendezések - Import export

Találatok száma

14 158 Vállalat