• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zöldség-savanyúság konzervek

A keresés eredménye

Zöldség-savanyúság konzervek - Import export

 1. OLIO CALVI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A OLIO CALVI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Zöldség-savanyúság konzervek, Szószok, Olajos növénykonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Olajbogyók, oil presses, extra virgin olive oil, és Olajbogyó - elkészített. Székhelye Imperia, Olaszország.

 2. AGRAR KO

  Észak-Macedónia

  A AGRAR KO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is orange pepper, canned vegetables, és spicy peppers. Székhelye Kocani, Észak-Macedónia.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Törökország

  A KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Balikesir, Törökország.

 4. CALABRIA SCERRA

  Olaszország

  A CALABRIA SCERRA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, és Borok. Székhelye Guidonia, Olaszország.

 5. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukrajna

  A FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Kherson, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WALDIBEN

  Lengyelország

  A WALDIBEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horseradish. Székhelye Zalesiaki, Lengyelország.

 2. GUNEYBAG

  Törökország

  A GUNEYBAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olives. Székhelye Adana, Törökország.

 3. CET.MAS SRL

  Olaszország

  A CET.MAS SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tinned capers, traditional product, és olives. Székhelye Venetico, Olaszország.

 4. ULUDAG TURSULARI

  Törökország

  A ULUDAG TURSULARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Törökország

  A AHMETOGLU KONSERVE TARIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is toppings, és spicy peppers. Székhelye Aydin, Törökország.

 1. SAMPEX GIDA LTD STI

  Törökország

  A SAMPEX GIDA LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale foodstuffs. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. AGRAR KO

  Észak-Macedónia

  A AGRAR KO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is exporter red chili pepper. Székhelye Kochani, Észak-Macedónia.

 1. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanyolország

  A CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, és Zöldségkonzervek. Székhelye Ceuti, Spanyolország.

 2. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Olaszország

  A CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség-savanyúság konzervek, és Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Vaiano, Olaszország.

 3. CUMA TARIM A.Ş.

  Törökország

  A CUMA TARIM A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pickled vegetables, és gherkins. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Olaszország

  A CALUFI TARTUFI E FUNGHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Castelfiorentino, Olaszország.

 5. STANDER FOOD SRL

  Olaszország

  A STANDER FOOD SRL, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejtermékek, deli meats, és Tejtermékek. Székhelye Verona, Olaszország.

 6. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Olaszország

  A GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fruit, capers, spices, és sun-dried tomatoes. Székhelye Venetico Marina, Olaszország.

 7. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Németország

  A WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Zöldség-savanyúság konzervek, Készételek és csemege, Gasztronómia - különlegességek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Zöldség-savanyúság konzervek, Készételek és csemege, és Gasztronómia - különlegességek. Székhelye München, Németország.

 8. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Olaszország

  A NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Cerignola, Olaszország.

 1. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Szlovénia

  A KONAL D.O.O./S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Ankaran-Ancarano, Szlovénia.

 2. LARS DOOEL

  Észak-Macedónia

  A LARS DOOEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gherkins, és beetroot. Székhelye Stip, Észak-Macedónia.

 3. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Lengyelország

  A AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskészítmények, Zöldség-savanyúság konzervek, Gyümölcskészítmények, Preserves, jams and marmalades, és Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Drzewica, Lengyelország.

 4. D & D TRENTINO S.R.L.

  Olaszország

  A D & D TRENTINO S.R.L., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, in oil conserves, Olajbogyó - elkészített, dressed dried tomatoes, és mushrooms in oil. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 5. SIDNEJ SH.P.K

  Albánia

  A SIDNEJ SH.P.K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Berat, Albánia.

 6. MG TROMBETTA

  Olaszország

  A MG TROMBETTA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Macerata Campania, Olaszország.

 7. BESTFUD TI DOO - BEST FOOD

  Észak-Macedónia

  A BESTFUD TI DOO - BEST FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Radovis, Észak-Macedónia.

 8. YENI SES GIDA AS

  Törökország

  A YENI SES GIDA AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bors. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség-savanyúság konzervek, fermented vegetables, Zöldség-savanyúság konzervek, és Pickles. Székhelye Manisa, Törökország.

 9. BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED

  Törökország

  A BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gherkins, és pickled vegetables. Székhelye Manisa, Törökország.

 10. AKTAT TARIM URUNLERI AS

  Törökország

  A AKTAT TARIM URUNLERI AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Izmir, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes