• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zöldség- mélyhűtött

A keresés eredménye

Zöldség- mélyhűtött - Import export

 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Egyiptom

  Verified by europages badge

  Frosty is a leading Egyptian company specializing in the processing of high quality Egyptian agricultures products, such as IQF Vegetables & Fruits – Fresh Vegetables & fruits and in brine products. Our main asset is our staff, with more than 10 years of experience in agricultural products, and great passion for being a leader in this field. Our relationship with the biggest farms owners, our experience in producing and supplying raw materials make us one of the best price providers in Egypt. We have committed ourselves to achieve the highest possible standards in our main manufacturing facilities with many years of experience in agricultural products and our certificates: Kosher, FDA Certificate, ISO9001, ISO-22000. Our main goal is to deliver the best products with competitive prices to our customers all over the world. Frosty is on request, thanks to our experienced logistics team, facilities we are very pleased to deliver your goods whenever and wherever you want. Offering you a wide range of services with high quality. Frosty is proud to work with the best growers to deliver the best products. We have committed ourselves to achieving the highest possible standards in our manufacturing facilities. Our main focus is to ensure the best quality and packaging (Bulk & Retail), according to the needs of our customers. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. FRDP

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FRDP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Diétás- és biotáplálékok, Zöldség, mélyhűtött, Diétás- és biotáplálékok, Deep-frozen organic herbs, Deep-frozen organic condiments, Deep-frozen organic fruit, Deep-frozen organic dried vegetables, és Deep-frozen organic preparations and purées. Székhelye Avignon, Franciaország.

 3. EXOTIC CITY

  Belgium

  Verified by europages badge

  A EXOTIC CITY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ételkülönlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rizs, Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Italok - import / export, Kávé, tea, Fűszerek, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Zöldség, mélyhűtött, és Gyümölcs, mélyhűtött. Székhelye Alleur, Belgium.

 4. PATRIGEL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PATRIGEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, és Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Grigny, Franciaország.

 5. MAXIFRITES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAXIFRITES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burgonya, krumpli, Burgonya, krumpli, Chipped potatoes, potato crisps, deep-frozen french fries, Chilled, frozen and deep-frozen chips, Pre-cooked chilled chips, Frozen and precooked chips, és Deep-frozen and pre-cooked potato specialities. Székhelye Paris, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AGENCE GADAN HEUGAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AGENCE GADAN HEUGAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított növények és virágok, Aszaltgyümölcs, Zöldség, mélyhűtött, Élelmiszeraromák, Szárított növények és virágok, Aszaltgyümölcs, Zöldség, mélyhűtött, és Élelmiszeraromák. Székhelye Villegouge, Franciaország.

 2. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Szerbia

  Verified by europages badge

  A FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Gyümölcs, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, frozen peas, Frozen berries, frozen vegetables, Sweet corn, és beans. Székhelye Sutjeska, Szerbia.

 3. INULINU LTD.

  Magyarország

 4. MC FOOD DIST

  Amerikai Egyesült Államok

  A MC FOOD DIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fresh fruits and vegetables. Székhelye Orlando, Amerikai Egyesült Államok.

 5. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Törökország

  A DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, frozen foods, és Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. YAROFRUIT LLC

  Ukrajna

  A YAROFRUIT LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Frozen berries, deep-frozen foods, frozen fruit, és Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 2. GREEN OCEAN FARMING

  Egyesült Királyság

  A GREEN OCEAN FARMING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen seaweed, edible seaweed harvesting, és edible seaweed. Székhelye Plymouth Uk, Egyesült Királyság.

 1. FG LA PASTA & FOODS

  Dél-Afrika

  A FG LA PASTA & FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Johannesburg, Dél-Afrika.

 2. NORTHSTAR

  Törökország

  A NORTHSTAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Zöldség, mélyhűtött, fresh fruit, Melegházi zöldségek, Zöldség, mélyhűtött, és import/export service. Székhelye Inegol, Törökország.

 3. NATURAFROST

  Franciaország

  A NATURAFROST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Marseille, Franciaország.

 4. ITALFREEZE

  Olaszország

  A ITALFREEZE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeraromák, és Élelmiszeraromák. Székhelye Montoro Inferiore, Olaszország.

 5. LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD.

  Kína

  A LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Kunming, Kína.

 6. FIT&EASY

  Lengyelország

  A FIT&EASY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Biológiai - élelmiszerek, Zöldség, mélyhűtött, legumes, Biológiai - élelmiszerek, és pre-packed salads. Székhelye Załuski, Lengyelország.

 7. PODRUM PALIC HLADNJACA

  Szerbia

  A PODRUM PALIC HLADNJACA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, frozen fruit, frozen foods - production, Gyümölcs, mélyhűtött, és Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Palic, Szerbia.

 8. K H TAYLOR LTD

  Egyesült Királyság

  A K H TAYLOR LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen peas, onions, és Chilled, frozen and deep-frozen chips. Székhelye Worksop, Egyesült Királyság.

 1. AMJAD FOODS

  Németország

  A AMJAD FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Bremen, Németország.

 2. GREENYARD FOODS

  Belgium

  A GREENYARD FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Gyümölcs, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, Gyümölcs, mélyhűtött, ready to serve tinned dishes, és tinned vegetables. Székhelye Gent, Belgium.

 3. FRUDICOM

  Belgium

  A FRUDICOM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Zöldség, mélyhűtött, fresh vegetables, Gyümölcs- és zöldséglevek, Zöldség, mélyhűtött, és potatoes. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. VS VEGETAL SOLUTIONS

  Franciaország

  A VS VEGETAL SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Zöldség, mélyhűtött, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye La Chapelle Sur Erdre, Franciaország.

 5. VIVECTA BG EOOD

  Bulgária

  A VIVECTA BG EOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és húsáruk, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, frozen seafood, canned vegetables, és retail milk and dairy product markets. Székhelye Sofia, Bulgária.

 6. INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN)

  Egyiptom

  A INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen foods. Székhelye Port Said, Egyiptom.

 7. SALAS ZIVIS SIA

  Lettország

  A SALAS ZIVIS SIA, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Gyümölcs, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye RIGA, Lettország.

 8. BALKAN BIO FRUKT LTD

  Bulgária

  A BALKAN BIO FRUKT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, és Fresh fruits and vegetables. Székhelye Lovech, Bulgária.

 9. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Németország

  A REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és húsáruk, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, mélyhűtött, Gyümölcs, mélyhűtött, Zöldség, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, mélyhűtött, Gyümölcs, mélyhűtött, és Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Hamburg, Németország.

 10. GREEN FIELDS ALEX. FOR FOOD INDUSTRIES( GREEN VALLEY )

  Egyiptom

  A GREEN FIELDS ALEX. FOR FOOD INDUSTRIES( GREEN VALLEY ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Székhelye Alexandria, Egyiptom.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Zöldség- mélyhűtött - Import export

Találatok száma

595 Vállalat