• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zöldhulladékok feldolgozása

A keresés eredménye

Zöldhulladékok feldolgozása - Import export

 1. IBOGEM

  Belgium

  A IBOGEM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Zöldhulladékok feldolgozása, Környezetvédelem, Zöldhulladékok feldolgozása, waste recycling, és waste collection and recycling. Székhelye Beveren, Belgium.

 2. VAN IERSEL COMPOST

  Hollandia

  A VAN IERSEL COMPOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compost. Székhelye Biezenmortel, Hollandia.

 3. GREEN WASTE CLEARANCE

  Egyesült Királyság

  A GREEN WASTE CLEARANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. DINGLES WASTE REMOVALS

  Egyesült Királyság

  A DINGLES WASTE REMOVALS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden cleaning services, és scrap collection. Székhelye Blackburn, Egyesült Királyság.

 5. HYGEA

  Belgium

  A HYGEA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, waste recycling advice, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Havré, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CVB ECOLOGISTICS

  Belgium

  A CVB ECOLOGISTICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelem. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Zöldhulladékok feldolgozása, és Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Székhelye Tilburg, Belgium.

 2. BRALEY

  Franciaország

  A BRALEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Zöldhulladékok feldolgozása, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, systems and equipment for waste dumps, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Bozouls, Franciaország.

 3. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Spanyolország

  A FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Spanyolország

  A FELTWOOD ECOMATERIALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable waste treatment. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. TRANSCOMA

  Belgium

  A TRANSCOMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, waste containers, containerised transport, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Genk, Belgium.

 1. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Törökország

  A OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sludge composting plants, log squaring machines for poles, és Conveyors, conveying systems. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. ECO-SYSTEM

  Olaszország

  A ECO-SYSTEM, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biomassza-energia - termelés, waste recovery and recycling plants, Biomassza-energia - termelés, waste machinery, és sludge and sewage biogas recovery and production plants. Székhelye Vinci, Olaszország.

 1. VANDEWIELE RECYCLING

  Belgium

  A VANDEWIELE RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, wood recycling, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Glstel, Belgium.

 2. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Belgium

  A HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékszállítás, Hulladékszállítás, és wood recycling. Székhelye Westrozebeke, Belgium.

 3. AMACRO

  Belgium

  A AMACRO, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Zöldhulladékok feldolgozása, és container services. Székhelye Huizingen, Belgium.

 4. SAMAGRO

  Belgium

  A SAMAGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic matrix waste treatment, és biodegradable waste. Székhelye Mechelen, Belgium.

 5. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Belgium

  A VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, biomass, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Haasdonk, Belgium.

 6. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Belgium

  A HECTOR VAN MOER & ZONEN, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, és Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Székhelye Melsele, Belgium.

 7. TRAPEROS RECICLA

  Spanyolország

  A TRAPEROS RECICLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning, satellite reception equipment, és vehicles for waste transport and treatment waste containers. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 8. A&S ENERGIE

  Belgium

  A A&S ENERGIE, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Oostrozebeke, Belgium.

 1. SOIL - CONCEPT

  Luxemburg

  A SOIL - CONCEPT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Ipari hulladékok kezelése, Zöldhulladékok feldolgozása, és Ipari hulladékok kezelése. Székhelye Diekirch, Luxemburg.

 2. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Belgium

  A AERTS JAN CONTAINERDIENST, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Zöldhulladékok feldolgozása, és container services. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 3. BIOMASS CENTER

  Belgium

  A BIOMASS CENTER, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biomassza-energia - termelés, Zöldhulladékok feldolgozása, Biomassza-energia - termelés, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Ieper, Belgium.

 4. WESTCOMPOST

  Belgium

  A WESTCOMPOST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Ieper, Belgium.

 5. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Egyesült Királyság

  A DAGENHAM WASTE REMOVAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is inert waste. Székhelye Dagenham, Egyesült Királyság.

 6. VALPAK LTD

  Egyesült Királyság

  A VALPAK LTD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Stratford-Upon-Avon, Egyesült Királyság.

 7. GRAB LOADER SERVICE

  Egyesült Királyság

  A GRAB LOADER SERVICE, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Reading, Egyesült Királyság.

 8. FORTH RESOURCE MANAGMENT LTD

  Egyesült Királyság

  A FORTH RESOURCE MANAGMENT LTD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Edinburgh, Egyesült Királyság.

 9. TDL WASTE MANAGEMENT

  Egyesült Királyság

  A TDL WASTE MANAGEMENT, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Peterborough, Egyesült Királyság.

 10. GRUNDON LTD

  Egyesült Királyság

  A GRUNDON LTD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Banbury, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes