• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zöldhulladékok feldolgozása

A keresés eredménye

Zöldhulladékok feldolgozása - Import export

 1. VAN IERSEL COMPOST

  Hollandia

  A VAN IERSEL COMPOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compost. Székhelye Biezenmortel, Hollandia.

 2. HYGEA

  Belgium

  A HYGEA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, waste recycling advice, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Havré, Belgium.

 3. CVB ECOLOGISTICS

  Belgium

  A CVB ECOLOGISTICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelem. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Zöldhulladékok feldolgozása, és Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Székhelye Tilburg, Belgium.

 4. GREEN WASTE CLEARANCE

  Egyesült Királyság

  A GREEN WASTE CLEARANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. DINGLES WASTE REMOVALS

  Egyesült Királyság

  A DINGLES WASTE REMOVALS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden cleaning services, és scrap collection. Székhelye Blackburn, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IBOGEM

  Belgium

  A IBOGEM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Zöldhulladékok feldolgozása, Környezetvédelem, Zöldhulladékok feldolgozása, waste recycling, és waste collection and recycling. Székhelye Beveren, Belgium.

 2. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Törökország

  A OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sludge composting plants, log squaring machines for poles, és Conveyors, conveying systems. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. SOIL - CONCEPT

  Luxemburg

  A SOIL - CONCEPT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Ipari hulladékok kezelése, Zöldhulladékok feldolgozása, és Ipari hulladékok kezelése. Székhelye Diekirch, Luxemburg.

 4. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Spanyolország

  A FELTWOOD ECOMATERIALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable waste treatment. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. BRALEY

  Franciaország

  A BRALEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Zöldhulladékok feldolgozása, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, systems and equipment for waste dumps, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Bozouls, Franciaország.

 1. ECO-SYSTEM

  Olaszország

  A ECO-SYSTEM, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biomassza-energia - termelés, waste recovery and recycling plants, Biomassza-energia - termelés, waste machinery, és sludge and sewage biogas recovery and production plants. Székhelye Vinci, Olaszország.

 2. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Spanyolország

  A FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 1. TRANSCOMA

  Belgium

  A TRANSCOMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, waste containers, containerised transport, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Genk, Belgium.

 2. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Belgium

  A VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, biomass, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Haasdonk, Belgium.

 3. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Belgium

  A HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékszállítás, Hulladékszállítás, és wood recycling. Székhelye Westrozebeke, Belgium.

 4. VANDEWIELE RECYCLING

  Belgium

  A VANDEWIELE RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, wood recycling, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Glstel, Belgium.

 5. SAMAGRO

  Belgium

  A SAMAGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic matrix waste treatment, és biodegradable waste. Székhelye Mechelen, Belgium.

 6. A&S ENERGIE

  Belgium

  A A&S ENERGIE, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Oostrozebeke, Belgium.

 7. BIOMASS CENTER

  Belgium

  A BIOMASS CENTER, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biomassza-energia - termelés, Zöldhulladékok feldolgozása, Biomassza-energia - termelés, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Ieper, Belgium.

 8. TRAPEROS RECICLA

  Spanyolország

  A TRAPEROS RECICLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning, satellite reception equipment, és vehicles for waste transport and treatment waste containers. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 1. AMACRO

  Belgium

  A AMACRO, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Zöldhulladékok feldolgozása, és container services. Székhelye Huizingen, Belgium.

 2. WESTCOMPOST

  Belgium

  A WESTCOMPOST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Ieper, Belgium.

 3. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Belgium

  A AERTS JAN CONTAINERDIENST, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Zöldhulladékok feldolgozása, és container services. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 4. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Belgium

  A HECTOR VAN MOER & ZONEN, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldhulladékok feldolgozása, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Zöldhulladékok feldolgozása, és Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Székhelye Melsele, Belgium.

 5. ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG)

  Gabon

  A ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Libreville, Gabon.

 6. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Egyesült Királyság

  A DAGENHAM WASTE REMOVAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is inert waste. Székhelye Dagenham, Egyesült Királyság.

 7. SHANKS WASTE MANAGEMENT LTD

  Egyesült Királyság

  A SHANKS WASTE MANAGEMENT LTD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Dingwall, Egyesült Királyság.

 8. WEST COAST RECLAMATION LTD

  Egyesült Királyság

  A WEST COAST RECLAMATION LTD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Paisley, Egyesült Királyság.

 9. WEATHERHEAD

  Egyesült Királyság

  A WEATHERHEAD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 10. M E C RECYCLING LTD

  Egyesült Királyság

  A M E C RECYCLING LTD, tevékenységi ágazata Zöldhulladékok feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szennyvíztisztítás, és Szennyvíztisztítás. Székhelye Lincoln, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes