• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zöld növények

A keresés eredménye

Zöld növények - Import export

 1. GARTENBAU-SERVICE

  Németország

  A GARTENBAU-SERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flowering garden plants, és garden plants. Székhelye Straelen-Herongen, Németország.

 2. ZE IMPORT & EXPORT

  Törökország

  A ZE IMPORT & EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh basil. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Spanyolország

  A HORTALIZAS JUMARSAN S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöld növények, Zöld növények, mint, fresh parsley, és packaged spinach. Székhelye El Raal, Spanyolország.

 4. DANIEL FILIBERTO

  Spanyolország

  A DANIEL FILIBERTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Turís, Spanyolország.

 5. GROW BROTES VERDES S.L

  Spanyolország

  A GROW BROTES VERDES S.L, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Mislata (valencia), Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Németország

  A FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Zöld növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. TIHGSA.COM

  Peru

  A TIHGSA.COM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Lima, Peru.

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Románia

  A PAULOWNIA EUROPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Növények, Cserepes növények, Zöld növények, Erdei növények, Növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Cristian, Románia.

 4. PÉPINIÈRES CECE

  Belgium

  A PÉPINIÈRES CECE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Zöld növények, Virágok és üvegházi növények, Növények, Plantations, Zöld növények, és Virágok és üvegházi növények. Székhelye Bray, Belgium.

 5. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Görögország

  A VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, cycas circinnalis, aromatic plants, Műkertészet, faiskola és erdészet, és olive trees. Székhelye Kato Achaia, Görögország.

 1. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgium

  A JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csemetekerti növények, Növények, Csemetekerti növények, orchids, és Növények. Székhelye Buggenhout, Belgium.

 2. PFLANZEN-EXOTE

  Németország

  A PFLANZEN-EXOTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is palm trees, succulent and tropical plants, és exotic plants. Székhelye Bad Lippspringe, Németország.

 1. M VAN VEEN BV

  Hollandia

  A M VAN VEEN BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Rijsenhout, Hollandia.

 2. PETER SCHUSTER

  Ausztria

  A PETER SCHUSTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Zöld növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, és Zöld növények. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. MIRA FIDANCILIK

  Törökország

  A MIRA FIDANCILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Ödemis, Törökország.

 4. ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING

  Törökország

  A ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, és cabbage. Székhelye Tarsus, Törökország.

 5. BERINGGAARD APS

  Dánia

  A BERINGGAARD APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított növények és virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, Zöld növények, Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Gilleleje, Dánia.

 6. FRESH GARLIC VEGETABLE

  Bulgária

  A FRESH GARLIC VEGETABLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Zöld növények, Melegházi zöldségek, és Zöld növények. Székhelye Fresh, Bulgária.

 7. PROFI PFLANZENVERLEIH

  Németország

  A PROFI PFLANZENVERLEIH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Borken, Németország.

 8. MUHAMMET AYÇIÇEK

  Törökország

  A MUHAMMET AYÇIÇEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Székhelye Hatay, Törökország.

 1. DEROOSE PLANTS

  Belgium

  A DEROOSE PLANTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, Virágos növények, és apartment plants. Székhelye Evergem, Belgium.

 2. EXOTIC PLANT

  Belgium

  A EXOTIC PLANT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, Virágos növények, és exotic plants. Székhelye Laarne, Belgium.

 3. GIMALL PLANTS

  Belgium

  A GIMALL PLANTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Növények, és exporters of ornamental plants. Székhelye Lochristi, Belgium.

 4. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgium

  A HORTICULTURE HALLEUX, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, Üvegházi növények, Virágos növények, és Üvegházi növények. Székhelye Boirs, Belgium.

 5. VIVAIO IL FUNGO DI FAZIO MICHELE

  Olaszország

  A VIVAIO IL FUNGO DI FAZIO MICHELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mediterranean plants. Székhelye Bitetto, Olaszország.

 6. LEADERPLANT VIVAI

  Olaszország

  A LEADERPLANT VIVAI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, Zöld növények, Lombos fák és bokrok, és Zöld növények. Székhelye Acquanegra Sul Chiese, Olaszország.

 7. MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Németország

  A MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Textil növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Weihenzell, Németország.

 8. FLORALUX

  Belgium

  A FLORALUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut flowers, és furnishing accessories. Székhelye Dadizele, Belgium.

 9. CS-PLANT

  Belgium

  A CS-PLANT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of plants, outdoor ornamental plants, és shrubbery. Székhelye Waregem, Belgium.

 10. VAN HAGE & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A VAN HAGE & CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöld növények, Virágos növények, Bonsai fák, Üvegházi növények, Zöld növények, Virágos növények, Bonsai fák, és Üvegházi növények. Székhelye Ware, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes