• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • zárak- reteszek és kulcsok

A keresés eredménye

Zárak- reteszek és kulcsok - Import export

 1. AGA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Lock manufacturer. We provide high security locks, handles and hinges.We are consolidating our position as leader in opening and closing systems. We provide three lines of systems and solutions: General industry, high security industry and energy transformation industry. AGA represents the locksmith industry both in Spain and internationally. Our ail has always been to engage with our environment and create opportunities wherever we are present. We owe a great deal to the people who have been of AGA, who made this business project a reality. We wish to maintain the expectations and enthusiasm they motivated.

 2. KIPP ITALIA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A HEINRICH KIPP WERK a befogástechnika, a szabvány elemek és a kezelőelemek területén tevékenykedő gyártó. A németországi telephelyen a termelést óriási gépparkkal folytatjuk. A nagy gyártási mélység révén szabvány elemeket, részegységeket, valamint különleges megoldásokat valósítunk meg. Termékprogramunk több mint 65 000 alkatrészt ölel fel, amelyek a logisztikai központon keresztül gyorsan rendelkezésre állnak. A termékeket a KIPP teljes egészében házon belül fejleszti, és a minőségbiztosítás keretében többször is ellenőrzi. Mindegyik megbízhatóan működik, tartós és bármikor szállítható. Nálunk minden új fejlesztés középpontjában az ergonómia és a stabilitás áll. KIPP-katalógusainkban csak olyan termékek találhatók, amelyek 100%-ig meggyőztek bennünket. Ezért működik még a tulajdonosok által vezetett hagyományos vállalat.

 3. B&B LOCKS 1

  Belgium

  Verified by europages badge

  In the 1980s, our company optimized the technology of electronic lock for security doors. We have resolutely opted for the niche market of electronic security locks and have operated under the brand name Technilock. Thanks to our specialization, we quickly developed high quality locking solutions. In 2000, the brand name Technilock was sold, and we moved to a new name: B&B Locks. Thanks to our extensive experience, B&B Locks offers you in-depth know-how in modern quality security locks. We combine high quality standards with the personalization and flexibility of a family business. Strict quality control and short delivery times set us apart from the competition. Understanding the specific needs of the customer is essential for Locks. By understanding these needs, we develop custom-tailored working concepts, adapting the B&B design to the desires of our clients. We are focused on creating security locks that are durable, robust and reliable. In addition, the quality control is a priority at B&B Locks, ensuring that your lock meets all your safety and security needs. Intense quality control procedures make our security locks one of most efficient and reliable in the industry. B&B Locks has a network of partners for the occasions when interventions are necessary. B&B Locks support you in all your after sales requests. Don't hesitate to contact us for more information!

 4. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, és Zárak. Székhelye Chailloué, Franciaország.

 5. DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Gronau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Jockgrim, Németország.

 2. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajófelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Láncok vasból és acélból, Zsanérok, Zárak, reteszek és kulcsok, Stainless steel wire ropes, Stainless steel nuts, Stainless steel screws, és accessories and equipment for ships and sailboats. Székhelye Bremen, Németország.

 3. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ingatlanbiztosítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűzoltóeszközök és -berendezések, Zárak, reteszek és kulcsok, Tűzoltóeszközök és -berendezések, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. SERRURIER VACHETTE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SERRURIER VACHETTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Uboldo, Olaszország.

 1. SOS SERRURIER DEPANNAGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SOS SERRURIER DEPANNAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélredőnyök, és Acélredőnyök. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. ARREDINFISSI

  Olaszország

  A ARREDINFISSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Biztonsági ajtók lakóházakhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, armoured doors opened, remote controls for gate automation, cylinder safety locks, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Castel San Giovanni, Olaszország.

 1. Atasehir Cilingir Anahtarci

  Törökország

  A Atasehir Cilingir Anahtarci, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BELGIUM SECURITY GROUP

  Belgium

  A BELGIUM SECURITY GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari, Ajtók és kapuk, ipari, electronic locks, Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari, Biometric lock, és Ajtók és kapuk, ipari. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Lengyelország

  A KIPP POLSKA SP. Z O.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Zárak, reteszek és kulcsok, Mérőlécek, mérőszalagok, súlyok, vonalzók, Mérőkészülékek és eszközök, Rögzítőanyagok, Zárak, reteszek és kulcsok, Mérőlécek, mérőszalagok, súlyok, vonalzók, és Mérőkészülékek és eszközök. Székhelye Wroclaw, Lengyelország.

 4. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Spanyolország

  A CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is locks, automatic locks, és locks opened. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. EZCURRA ESKO SA

  Spanyolország

  A EZCURRA ESKO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, security locks, cylinder safety locks, Zárak, reteszek és kulcsok, és door and window locks for construction work. Székhelye Escoriaza-Guipúzcoa, Spanyolország.

 6. CASTING HOUSE

  Belgium

  A CASTING HOUSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Régiségek, Zárak, reteszek és kulcsok, Öntöttvas termékek, Régiségek, Zárak, reteszek és kulcsok, és lost wax investment casting. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 7. SECUTOR CORPORATION

  Taiwan Kínai köztársaság

  A SECUTOR CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Door closers, és padlocks. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

 8. ARTGUARD SECURITY

  Hollandia

  A ARTGUARD SECURITY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biometric burglar alarm systems, és Biometric detection equipment. Székhelye Goes, Hollandia.

 1. LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD

  Egyesült Királyság

  A LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lock replacement, és security systems. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 2. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Olaszország

  A GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, security systems, security locks, Zárak, és zamak alloy hinge. Székhelye Desio, Olaszország.

 3. AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY

  Ausztria

  A AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. JERUSALEM LOCKSMITH

  Izrael

  A JERUSALEM LOCKSMITH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Locksmithing, és car keys. Székhelye Jerusalem, Izrael.

 5. SAHSUVAR KILIT

  Törökország

  A SAHSUVAR KILIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal hinges for frames. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. CIPIERRE S.R.L.

  Olaszország

  A CIPIERRE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is concealed flush mount door hinges. Székhelye Tivoli Terme, Olaszország.

 7. WEST BROMWICH LOCKSMITHS

  Egyesült Királyság

  A WEST BROMWICH LOCKSMITHS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is key cabinet, és biometric burglar alarm systems. Székhelye West Bromwich, Egyesült Királyság.

 8. AMPER AUFSPERRDIENST

  Németország

  A AMPER AUFSPERRDIENST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prompt intervention, és doors opened without forcing. Székhelye Olching, Németország.

 9. MIRALLES - SERRALLERA BARCELONESA, S.L.

  Spanyolország

  A MIRALLES - SERRALLERA BARCELONESA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, locks for glass doors, Zárak, reteszek és kulcsok, és Decorative metalwork. Székhelye Badalona-Barcelona, Spanyolország.

 10. LOCKSMITH ENFIELD

  Egyesült Királyság

  A LOCKSMITH ENFIELD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cylinder safety locks, és 24-hour repairs. Székhelye Enfield, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Zárak- reteszek és kulcsok - Import export

Találatok száma

5 987 Vállalat