• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • virágos növények

A keresés eredménye

Virágos növények - Import export

 1. RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. FAMOUSROSES

  Románia

  A FAMOUSROSES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Miheleu, Románia.

 3. RRP GMBH

  Ausztria

  A RRP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hemp. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. YUCCA FILAMENTOSA

  Lengyelország

  A YUCCA FILAMENTOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, nurseries for garden centres, Műkertészet, faiskola és erdészet, exporters of ornamental plants, és wholesale flowers and plants. Székhelye Ksawerów, Lengyelország.

 5. RAFFYORI

  Olaszország

  A RAFFYORI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Inzago, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talaj-előkészítés, Növények, Virágos növények, Gyógynövények és gyógyfüvek, Talaj-előkészítés, Növények, Virágos növények, és Gyógynövények és gyógyfüvek. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 2. ASANTA TARIM

  Törökország

  A ASANTA TARIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi trágyázószerek, organic fertilizers, special fertilizers, és Vegyi trágyázószerek. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. HYDRO-MANIA

  Egyesült Királyság

  A HYDRO-MANIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, Virágos növények, hydroponics, Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, és Virágos növények. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

 4. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Németország

  A KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seedlings, ornamental plants, fruit tree growing, és perennial plants. Székhelye Gensingen, Németország.

 5. MOROCCO HERBAL & CRAFTS

  Marokkó

  A MOROCCO HERBAL & CRAFTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 1. BLOEMIST DE LANGE

  Hollandia

  A BLOEMIST DE LANGE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, florists, floral decorations, Virágos növények, és flowering plants. Székhelye Leiden, Hollandia.

 2. PHYTESIA

  Belgium

  A PHYTESIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, és Növények. Székhelye Scry, Belgium.

 1. GORI SRL

  Olaszország

  A GORI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, cut flowers, Vágott virágok, bouquets and floral compositions, és cut roses. Székhelye Piano Di Mommio-Massarosa, Olaszország.

 2. DE CROOCK EXPORT

  Belgium

  A DE CROOCK EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, wholesale flowers, azalea, fresh flowers, és Virágos növények. Székhelye Lochristi, Belgium.

 3. CITY FLOWERS

  Egyesült Királyság

  A CITY FLOWERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, cut flowers, Virágos növények, és air and helium gas balloons. Székhelye Dundee, Egyesült Királyság.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable plants, flowering plants, és garden plants. Székhelye Sesto Al Reghena, Olaszország.

 5. BERINGGAARD APS

  Dánia

  A BERINGGAARD APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított növények és virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, Zöld növények, Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Gilleleje, Dánia.

 6. VALLEY INTERIOR PLANTING

  Egyesült Királyság

  A VALLEY INTERIOR PLANTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Ferndale, Egyesült Királyság.

 7. FLESSENTUIN

  Hollandia

  A FLESSENTUIN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apartment plants. Székhelye Eindhoven, Hollandia.

 8. ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi trágyázószerek, Növények és trágyázószerek, organic fertilizers, special fertilizers, Vegyi trágyázószerek, és Növények és trágyázószerek. Székhelye Antalya, Törökország.

 1. ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI.

  Törökország

  A ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic fertilizers, trace mineral fertilizers, soil conditioner, és special fertilizers. Székhelye Mersin, Törökország.

 2. CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. GLOW 420

  Németország

  A GLOW 420, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Wasserburg, Németország.

 4. DEROOSE PLANTS

  Belgium

  A DEROOSE PLANTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, Virágos növények, és apartment plants. Székhelye Evergem, Belgium.

 5. GARTENBAU - DAGENBACH

  Németország

  A GARTENBAU - DAGENBACH, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, geraniums, és Virágos növények. Székhelye Heilbronn, Németország.

 6. EXOTIC PLANT

  Belgium

  A EXOTIC PLANT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágos növények, Virágos növények, és exotic plants. Székhelye Laarne, Belgium.

 7. COMPO

  Belgium

  A COMPO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trágyázó- és talajjavító szerek, Trágyázó- és talajjavító szerek, és weed removal. Székhelye Deinze, Belgium.

 8. IKASIDO GLOBAL GROUP B.V.

  Hollandia

  A IKASIDO GLOBAL GROUP B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Naaldwijk, Hollandia.

 9. INTER FLOWER

  Belgium

  A INTER FLOWER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Viváriumi halak, ornamental plants, és Viváriumi halak. Székhelye Lokeren, Belgium.

 10. ALPHANATUR VERTRIEBS GBR HOJZAKOWA UND MEIS

  Németország

  A ALPHANATUR VERTRIEBS GBR HOJZAKOWA UND MEIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Székhelye Köln, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes