• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • virágkötészet

A keresés eredménye

Virágkötészet - Import export

 1. UAB COMPRADOR LT

  Litvánia

  A UAB COMPRADOR LT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bejárati és előszobabútorok, Kerti bútorok és kerti díszek, Provence region arts and crafts, Bejárati és előszobabútorok, és Kerti bútorok és kerti díszek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 2. VERTICAL FLORE

  Franciaország

  A VERTICAL FLORE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye St-Etienne-Du-Rouvray, Franciaország.

 3. MOUSTAKAS FLOWERS

  Görögország

  A MOUSTAKAS FLOWERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridal bouquet. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 4. DECOFLORALL.BUSINESS

  Hollandia

  A DECOFLORALL.BUSINESS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kézműipar, bridal bouquet, és Kézműipar. Székhelye Industrieweg 46, Hollandia.

 5. ESPAI EMOCIONART

  Spanyolország

  A ESPAI EMOCIONART, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FLORIANNE SRL

  Olaszország

  A FLORIANNE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágkötészet, home delivery, és Virágkötészet. Székhelye Bruneck Brunico, Olaszország.

 2. FLORISTERÍA MENTA Y CANELA

  Spanyolország

  A FLORISTERÍA MENTA Y CANELA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is floral crowns, creation of brides' bouquets, és artificial flower handicraft workshop. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. UITVAARTBLOEMIST RIJNMOND

  Hollandia

  A UITVAARTBLOEMIST RIJNMOND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Maassluis, Hollandia.

 4. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, Vágott virágok, Műnövények, Rendezvények - cikkek és díszek, Virágok, Vágott virágok, Műnövények, és Rendezvények - cikkek és díszek. Székhelye Praha, Cseh Köztársaság.

 5. ENDLESS LOVE FLOWERBOX

  Németország

  A ENDLESS LOVE FLOWERBOX, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Selm, Németország.

 1. FLORERIA BIBA

  Mexikó

  A FLORERIA BIBA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágkötészet, Virágok, florists, Virágkötészet, és Virágok. Székhelye Ciudad De México, Mexikó.

 2. STUDIO FLORYSTYCZNE ARTICO

  Lengyelország

  A STUDIO FLORYSTYCZNE ARTICO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Virágkötészet, bouquets and floral compositions, Növények, christmas decorations, és Virágkötészet. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 1. DE GERBERA'S

  Hollandia

  A DE GERBERA'S, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Oudehaske, Hollandia.

 2. WAPPING FLORIST

  Egyesült Királyság

  A WAPPING FLORIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, florists, és Virágok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. FLORARIE.RO

  Románia

  A FLORARIE.RO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists, és fresh flowers. Székhelye Bucharest, Románia.

 4. CVECARA FRAGOLA

  Szerbia

  A CVECARA FRAGOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Sremska Mitrovica, Szerbia.

 5. ARDLEIGH GREEN FLORIST

  Egyesült Királyság

  A ARDLEIGH GREEN FLORIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, flaxiflora flower delivery, és Virágok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. BLOEMENKEUZE.NL

  Hollandia

  A BLOEMENKEUZE.NL, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists, bridal bouquet, és bouquets and floral compositions. Székhelye Gytsjerk, Hollandia.

 7. BARKINGSIDE FLORIST

  Egyesült Királyság

  A BARKINGSIDE FLORIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, és Virágok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. SEND FLOWERS

  Egyesült Királyság

  A SEND FLOWERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists, és express delivery. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. CVETNO BIJU

  Bulgária

  A CVETNO BIJU, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Burgas, Bulgária.

 2. AMBIUS

  Belgium

  A AMBIUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Virágkötészet, Növények, és Virágkötészet. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 3. CORONA FUNERARIA

  Spanyolország

  A CORONA FUNERARIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is floral crowns. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. FLOWER PLAN

  Egyesült Királyság

  A FLOWER PLAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 5. COMMERCIALE EUGANEA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

  A COMMERCIALE EUGANEA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Zöld növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Galzignano Terme, Olaszország.

 6. SOC.COOP.SANT'ANTONIO ARL

  Olaszország

  A SOC.COOP.SANT'ANTONIO ARL, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Zöld növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Sant'antonio Abate, Olaszország.

 7. FLOWERS BALHAM

  Egyesült Királyság

  A FLOWERS BALHAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. BANO LORENZO

  Olaszország

  A BANO LORENZO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Zöld növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Campodarsego, Olaszország.

 9. WALLINGTON FLORIST

  Egyesült Királyság

  A WALLINGTON FLORIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, florists, és Virágok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 10. BROMLEY COMMON FLORIST

  Egyesült Királyság

  A BROMLEY COMMON FLORIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Virágkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists. Székhelye London, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes