• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • villamossági tekercselések

A keresés eredménye

Villamossági tekercselések - Import export

 1. SIBATRON AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A SIBATRON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, Tekercsek és hengeres tekercsek, small transformers, Induction coils, magnet coils, Coil winders for electrical engineering, Ferrite core coils, Air core coils, és Self-bonding coils. Székhelye Frauenfeld, Svájc.

 2. GASS GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GASS GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Alsfeld, Németország.

 3. KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV

  Hollandia

  A KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Switch Mode Power Supplies, coils, special transformers, és magnet coils. Székhelye Oirschot, Hollandia.

 4. KUK ELECTRONIC AG

  Svájc

  A KUK ELECTRONIC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric windings. Székhelye Appenzell, Svájc.

 5. SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975

  Olaszország

  A SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, electric coils, Tekercsek és hengeres tekercsek, overprinted electrical spools, és solenoid and magnet coils. Székhelye Ozzano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KUK COILS SLOVAKIA S.R.O.

  Szlovákia

  A KUK COILS SLOVAKIA S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Transzformátorok, Tekercsek és hengeres tekercsek, coils, Solenoid valves, Transzformátorok, és Tekercsek és hengeres tekercsek. Székhelye Trencianska Teplá, Szlovákia.

 2. ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG

  Németország

  A ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Frankfurt, Németország.

 3. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A WINDER TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fibre optic winders, winding, winding machines, és spool winders for metal wire. Székhelye Emden, Németország.

 4. HKR GMBH

  Németország

  A HKR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Transzformátorok, és Transzformátorok. Székhelye St. Johann / Upfingen, Németország.

 5. NKL GMBH

  Németország

  A NKL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is inductance, current variators, Measurement transformers, és Power Inverter. Székhelye Wolpertshausen, Németország.

 1. AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL

  Olaszország

  A AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is windings for electric motors, és motor vibrators. Székhelye Berra Di Riva Del Po, Olaszország.

 2. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Törökország

  A CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, Villamossági tekercselések, oil-cooled transformers, és Power transformers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. GBC S.R.L.

  Olaszország

  A GBC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, solenoid and magnet coils, electric windings, Tekercsek és hengeres tekercsek, és solenoids. Székhelye Inzago, Olaszország.

 2. COELMO

  Franciaország

  A COELMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical windings for transformers. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 3. KEW ELECTRICAL

  Egyesült Királyság

  A KEW ELECTRICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Elektromos és elektronikai hulladékok kezelése, Villamossági tekercselések, Villamos háztartási gépek - import-export, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Elektromos és elektronikai hulladékok kezelése, Villamossági tekercselések, és Villamos háztartási gépek - import-export. Székhelye Brighton, Egyesült Királyság.

 4. ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric motor repair, és pump inspection. Székhelye Meda, Olaszország.

 5. ELECTRATEST YORKSHIRE LTD

  Egyesült Királyság

  A ELECTRATEST YORKSHIRE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábelek, villamos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csillárok, Villamossági tekercselések, Csillárok, és Villamossági tekercselések. Székhelye Doncaster, Egyesült Királyság.

 6. HR ELECTRONIC GMBH

  Németország

  A HR ELECTRONIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Blumberg, Németország.

 7. ATELIER URBINI & CO

  Belgium

  A ATELIER URBINI & CO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, coils, winding, Villamossági tekercselések, és toric winding. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. FRANCE BOBINAGE

  Franciaország

  A FRANCE BOBINAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercsek és hengeres tekercsek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamossági tekercselések, és Villamossági tekercselések. Székhelye Chateaudun, Franciaország.

 1. ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE

  Franciaország

  A ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Seclin, Franciaország.

 2. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

  Németország

  A ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Kirchheim, Németország.

 3. BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH

  Németország

  A BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Neukirchen, Németország.

 4. ROSSINI PIERRE SARL

  Franciaország

  A ROSSINI PIERRE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial pumps, metallization, és windings for electric motors. Székhelye Sequedin, Franciaország.

 5. MONTECH SARL

  Tunézia

  A MONTECH SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electromagnetic components. Székhelye Zéramdine, Tunézia.

 6. LES ATELIERS AM

  Marokkó

  A LES ATELIERS AM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical and electromechanical windings, és electrical windings for transformers. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 7. HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winding. Székhelye Çorlu, Törökország.

 8. BTSR INTERNATIONAL

  Olaszország

  A BTSR INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 9. AVEL S.R.L.

  Olaszország

  A AVEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coils with ultra-thin wires, és electric coils. Székhelye Pogliano Milanese, Olaszország.

 10. BOBINADOS EMN

  Spanyolország

  A BOBINADOS EMN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamossági tekercselések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical and electromechanical windings. Székhelye Rada, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes