• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • villamosság - import-export

A keresés eredménye

Villamosság - import-export - Import export

 1. CEG ELETTRONICA INDUSTRIALE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  CEG Elettronica Industriale was founded in 1965 as a manufacturer of medium- and low- voltage electric switchboards, firstly as a small business, then on an industrial scale. In 1984 it installed the first direct current power station, which enabled CEG to act as a supplier of battery charging rectifiers for industrial use and therefore to diversify its offer. For more than fifty years, CEG has stood for reliability, professionalism and innovation.

 2. MJS COMMUNICATION

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MJS COMMUNICATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Internetes távközlés, Videós ellenőrzőrendszerek, Kétirányú hívó-beszélő berendezések, Képtelefonok, Internetes távközlés, Videós ellenőrzőrendszerek, Kétirányú hívó-beszélő berendezések, és Képtelefonok. Székhelye Courtenay, Franciaország.

 3. ZELKON ELECTRIC

  Törökország

  A ZELKON ELECTRIC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is button stoppers, ducting for electrical systems, antioxidant additives for electric contacts, és Three-pin plugs and sockets. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. EMG D.O.O

  Szlovénia

  A EMG D.O.O, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos és elektronikus összetevők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronikus egységesk, Villamosság - import-export, Elektronika - import-export, Elektronikus egységesk, Villamosság - import-export, és Elektronika - import-export. Székhelye Markovci, Szlovénia.

 5. SIM HOLLAND ENERGIE

  Hollandia

  A SIM HOLLAND ENERGIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Sliedrecht, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TÜMPA ELEKTRIK

  Törökország

  A TÜMPA ELEKTRIK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kábelek, villamos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosság - import-export, Villamosság - import-export, wholesale of electrical materials, electrical materials for industrial use, és electrical material. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Törökország

  A EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coilers. Székhelye Tuzla, Törökország.

 3. ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE

  Németország

  A ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment for industrial automation, switches, és wholesale of electrical materials. Székhelye Nordhorn, Németország.

 4. DYSTRYBUTOR OZE

  Lengyelország

  A DYSTRYBUTOR OZE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 5. CEWE

  Törökország

  A CEWE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ELEKTRO SAL LESZEK HAJBOWICZ

  Lengyelország

  A ELEKTRO SAL LESZEK HAJBOWICZ, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, lighting installation, indoor lighting, és exterior lighting. Székhelye Gliwice, Lengyelország.

 2. VIRA GROUP OF COMPANIES

  Törökország

  A VIRA GROUP OF COMPANIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. NETTSTAFF

  Hollandia

  A NETTSTAFF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Amsterdam-Zuidoost, Hollandia.

 2. MICROSUPPLYEU

  Izland

  A MICROSUPPLYEU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical power supply cable, accessories and spare parts, és accessories and equipment for ships and sailboats. Székhelye Husavik, Izland.

 3. SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S.

  Törökország

  A SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ferrous metals and alloys, earthing materials and components, accessories for electric cable connection, és steel joints and parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI

  Lengyelország

  A FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Autómosó berendezések, Kábelek - kellékek, Habarcsok - hozzávalók, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Autómosó berendezések, Kábelek - kellékek, és Habarcsok - hozzávalók. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 5. LUJISA

  Spanyolország

  A LUJISA, tevékenységi ágazata Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosság - import-export, Villamosság - import-export, electric equipment, LED lamps, és halogen lamp. Székhelye MADRID, Spanyolország.

 6. VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Törökország

  A VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelek, villamos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosság - import-export, Villamosság - import-export, és electrical plug moulding. Székhelye Eskişehir, Törökország.

 7. PISIMISIS BATTERIES

  Görögország

  A PISIMISIS BATTERIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Peristeri Athens, Görögország.

 8. ADESA KABLO

  Törökország

  A ADESA KABLO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagyfeszültségű vezetékek, Ipari kábelezés, cables, Control cables (elec.), Nagyfeszültségű vezetékek, és Ipari kábelezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. STCB SÀRL

  Svájc

  A STCB SÀRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is solar plants. Székhelye Bouveret, Svájc.

 2. DINOLUX, SA.

  Portugália

  A DINOLUX, SA., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and fittings for conductors, wires and electric cables, generating set, electricity cabinets, és street lighting. Székhelye Agueda, Portugália.

 3. HKG24

  Németország

  A HKG24, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export – ügynökök, Elektronika - import-export, импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка, Import-export – ügynökök, accessories for extraction systems, és Elektronika - import-export. Székhelye Blankenfelde, Németország.

 4. ATEM

  Belgium

  A ATEM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is connectors, electrotechnical cords, electrical transformers, és power terminals. Székhelye Willebroek, Belgium.

 5. NECOM

  Románia

  A NECOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical transformers. Székhelye Iasi, Románia.

 6. YKF ELEKTRICAL SUPPLIES

  Törökország

  A YKF ELEKTRICAL SUPPLIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Kayseri, Törökország.

 7. OLEY HANDEL UND SERVICE

  Németország

  A OLEY HANDEL UND SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Nürnberg, Németország.

 8. AFOI TSIAVOY OE TEMHK

  Görögország

  A AFOI TSIAVOY OE TEMHK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical and electromechanical windings. Székhelye Tripolis, Görögország.

 9. VL TECHNICS

  Belgium

  A VL TECHNICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Székhelye Waregem, Belgium.

 10. ELECTRO CORBEELS

  Belgium

  A ELECTRO CORBEELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanyszerelés, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Villamosság - átviteli berendezések, Villanyszerelés, industrial electrical systems installed, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, és Villamosság - átviteli berendezések. Székhelye Holsbeek, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Villamosság - import-export - Import export

Találatok száma

6471 Vállalat