• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • villamosok - eszközök- anyagok és felszerelések

A keresés eredménye

Villamosok - eszközök- anyagok és felszerelések - Import export

 1. DAXI SA

  Belgium

  A DAXI SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, locomotives, railway points equipment, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, és railway track devices. Székhelye Jumet, Belgium.

 2. AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.)

  Törökország

  A AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot forging, Alloy cast iron, spare parts, és machining. Székhelye Konya, Törökország.

 3. ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL

  Németország

  A ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Pfungstadt, Németország.

 4. IBRE SARL

  Franciaország

  A IBRE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Rail brake disc, és cast iron foundry. Székhelye Sens, Franciaország.

 5. ESKO, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ESKO, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és railroad vehicles. Székhelye Praha 5 , Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LOHR INDUSTRIE

  Franciaország

  A LOHR INDUSTRIE, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, és Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Hangenbieten, Franciaország.

 2. MEYUS TRAVERSES

  Belgium

  A MEYUS TRAVERSES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Szalagkorlátok, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Szalagkorlátok, és Ornamental stones. Székhelye Klerken, Belgium.

 3. PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED)

  Egyesült Királyság

  A PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Ripon, Egyesült Királyság.

 4. DERBY ENGINEERING UNIT

  Egyesült Királyság

  A DERBY ENGINEERING UNIT, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Derby, Egyesült Királyság.

 5. RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 1. UNIPART RAIL

  Egyesült Királyság

  A UNIPART RAIL, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Crewe, Egyesült Királyság.

 2. SELECTEQUIP LTD

  Egyesült Királyság

  A SELECTEQUIP LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Lichfield, Egyesült Királyság.

 1. H J SKELTON & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A H J SKELTON & CO LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Thatcham, Egyesült Királyság.

 2. ZOLLNER UK LTD

  Egyesült Királyság

  A ZOLLNER UK LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 3. KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD

  Egyesült Királyság

  A KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Melksham, Egyesült Királyság.

 4. BOMBARDIER TRANSPORTATION

  Egyesült Királyság

  A BOMBARDIER TRANSPORTATION, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Plymouth, Egyesült Királyság.

 5. RAIL TECH

  Egyesült Királyság

  A RAIL TECH, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 6. Q H I RAIL LTD

  Egyesült Királyság

  A Q H I RAIL LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Harpenden, Egyesült Királyság.

 7. R BANCE & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A R BANCE & CO LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Surbiton, Egyesült Királyság.

 8. PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 1. PLASSER UK LTD

  Egyesült Királyság

  A PLASSER UK LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. GAC RAIL

  Egyesült Királyság

  A GAC RAIL, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Sowerby Bridge, Egyesült Királyság.

 3. TRACTION ADVERTISER

  Egyesült Királyság

  A TRACTION ADVERTISER, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Diss, Egyesült Királyság.

 4. JOHN MCLEOD

  Egyesült Királyság

  A JOHN MCLEOD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Alford, Egyesült Királyság.

 5. L H GROUP SERVICES

  Egyesült Királyság

  A L H GROUP SERVICES, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Burton-On-Trent, Egyesült Királyság.

 6. K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD

  Egyesült Királyság

  A K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Caerphilly, Egyesült Királyság.

 7. AQUARIUS RAILROAD TECH LTD

  Egyesült Királyság

  A AQUARIUS RAILROAD TECH LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Ripon, Egyesült Királyság.

 8. VERKEHRSBETRIEBE LUZERN AG

  Svájc

  A VERKEHRSBETRIEBE LUZERN AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbuszok, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Autóbuszok, és Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Luzern, Svájc.

 9. GEISMAR (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A GEISMAR (UK) LTD, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 10. S C G SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A S C G SOLUTIONS, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, és Földalatti (metró) - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Stourbridge, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Villamosok - eszközök- anyagok és felszerelések - Import export

Találatok száma

211 Vállalat