• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • villamoserőművek

A keresés eredménye

Villamoserőművek - Import export

 1. W-FILTER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  W-FILTER has been impressing customers with its quality and filtration solutions since 1980. This second-generation family business successfully demonstrates continuity in the market of industrial filters for plant construction. In all these trades, the focus was placed on low flow resistance and the resultant low energy consumption with infrequent cleaning of the system, which also saves time. Experience for yourself the expertise of W-FILTER in the area of dirt traps for your upcoming projects in order to increase plant and energy efficiency – we would be happy to advise you.

 2. JASC CONTRACTING

  Svájc

  Verified by europages badge

  JASC Contracting GmbH specialises in the supply of power conversion solutions for a wide range of industries, including renewable energies, telecommunications, power plants, oil and gas. We provide reliable and sustainable solutions to answer the needs for industrial supplies of direct (DC) and alternating (AC) current. Our dedicated team handles every aspect from design to installation, ensuring that you choose the solution that best aligns with your needs.Thanks to our renewable energy expertise, particularly in solar energy, our solutions support energy transition to more environmentally-friendly practices in the residential and commercial sectors. Our company is a world-renowned supplier of design-build services for data centres. Our data centres are custom designed to meet your business' exact requirements for computing and data storage.We offer a comprehensive range of solutions comprising high-end products from our global supply partners. These solutions can be supplied as turnkey products that have already been subject to acceptance testing. We can also customise products and components to meet your specific requirements. Our service cover all aspects, from initial planning to on-site commissioning, as well as a range of value-added services tailored to each customer.

 3. RAOUL LENOIR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A RAOUL LENOIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mágneses felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Villamoserőművek, Abroncsok, metals separator, circular electromagnets, permanent magnets, rectangular electromagnets, magnetic levitation, és magnetic lifters. Székhelye Cosnes Et Romain, Franciaország.

 4. PAUL WAGNER ET FILS

  Luxemburg

  A PAUL WAGNER ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, Clean rooms, Aeration and ventilation equipment, Villamoserőművek, és Computer network installation. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 5. OS SVĚT NEMOCNÝCH DĚTÍ

  Cseh Köztársaság

  A OS SVĚT NEMOCNÝCH DĚTÍ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, és Villamoserőművek. Székhelye Štíty, Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HOLDING PEDRO VIEIRA & NOMURA & HOKUTO-ELETRICIDADE NUCLEAR

  Portugália

  A HOLDING PEDRO VIEIRA & NOMURA & HOKUTO-ELETRICIDADE NUCLEAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is remote plants, és control panels for heating plants and air treatment plants. Székhelye Muxagata-Vila Nova De Foz-Côa, Portugália.

 2. AGENS ENGINEERING GMBH

  Németország

  A AGENS ENGINEERING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Villamoserőművek, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, public works consultancy, és Villamoserőművek. Székhelye Ismaning, Németország.

 3. REGAWATT GMBH

  Németország

  A REGAWATT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Abensberg, Németország.

 4. R & W ANTRIEBSELEMENTE GMBH

  Németország

  A R & W ANTRIEBSELEMENTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Ipari berendezések és szerkezetek építése, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, és Ipari berendezések és szerkezetek építése. Székhelye Klingenberg A. Main, Németország.

 5. BULTERYS S.A.

  Belgium

  A BULTERYS S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Áramfejlesztők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, generating sets, electricity generator rental, Villamoserőművek, és generating set maintenance. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 1. INTECH POWER SERVICE LTD

  Egyesült Királyság

  A INTECH POWER SERVICE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Moreton In Marsh, Egyesült Királyság.

 2. HUMKE & SLOTTKE ENGINEERING GMBH

  Németország

  A HUMKE & SLOTTKE ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, Kazán- és tartályépítés, Gépgyártás, általában - bérmunka, Irodai és titkársági szolgáltatások, Villamoserőművek, Kazán- és tartályépítés, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Mannheim, Németország.

 1. SHENZHEN HONGSHANJIEKE ELECTRONICS CO. LTD

  Kína

  A SHENZHEN HONGSHANJIEKE ELECTRONICS CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Shenzhen, Kína.

 2. SWEL AB

  Svédország

  A SWEL AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vezérlő elektromos kapcsolók, electrical generator, electrical power supply cable, Vezérlő elektromos kapcsolók, és mobile transformer substations. Székhelye Karlskrona, Svédország.

 3. Zbynek Ryzner

  Cseh Köztársaság

  A Zbynek Ryzner, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Mikulovice, Cseh Köztársaság.

 4. SIPOS AKTORIK GMBH

  Németország

  A SIPOS AKTORIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajvizsgálat és vízelemzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, és Villamoserőművek. Székhelye Altdorf b. Nürnberg, Németország.

 5. HUTTER FREI POWER GMBH

  Svájc

  A HUTTER FREI POWER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Villamoserőművek, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Wohlen, Svájc.

 6. ENERGIA EOLICA

  Spanyolország

  A ENERGIA EOLICA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 7. RICHARD SCHMITT LAGERUNG UND TRANSPORT

  Németország

  A RICHARD SCHMITT LAGERUNG UND TRANSPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, és Villamoserőművek. Székhelye Ebrach, Németország.

 8. SHENZHEN UNIONPEAK TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A SHENZHEN UNIONPEAK TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, és Villamoserőművek. Székhelye Shenzhen, Kína.

 1. CRANE OPERATORS WORLD WHITE - C.O.F.A.T.&S.O.C. UDO WAGNER

  Németország

  A CRANE OPERATORS WORLD WHITE - C.O.F.A.T.&S.O.C. UDO WAGNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Berlin, Németország.

 2. FUCHUAN ELECTRIC EQUIPMENT CO

  Kína

  A FUCHUAN ELECTRIC EQUIPMENT CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Hangzhou, Kína.

 3. CEGELEC

  Marokkó

  A CEGELEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanyszerelés, Elektromos áram - termelés és elosztás, Villanyszerelés, és Elektromos áram - termelés és elosztás. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 4. DST GMBH

  Németország

  A DST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércek - vas és színesfém, Acél, Acélöntödék, Nyersvas és különleges öntés, Ércek - vas és színesfém, Acél, Acélöntödék, és Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Remscheid, Németország.

 5. STROMVERSORGUNG INZELL EG

  Németország

  A STROMVERSORGUNG INZELL EG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kereskedelmi szervezetek, Villamoserőművek, Kereskedelmi szervezetek, és Villamoserőművek. Székhelye Inzell, Németország.

 6. VERBUND TRADING & SALES DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A VERBUND TRADING & SALES DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, és Villamoserőművek. Székhelye München, Németország.

 7. SC ÉNERGIES

  Franciaország

  A SC ÉNERGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamoserőművek, Energy efficiency, energy recovery, és Villamoserőművek. Székhelye La Salvetat-Peyrales, Franciaország.

 8. XI'AN HUAYI HIGH-VOLTAGE SWITCHGEAR MANUFACTURING CO., LTD.

  Kína

  A XI'AN HUAYI HIGH-VOLTAGE SWITCHGEAR MANUFACTURING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Circuit breakers. Székhelye Xi'An, Kína.

 9. INTERNATIONAL MONTAGE MAINTENANCE

  Belgium

  A INTERNATIONAL MONTAGE MAINTENANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating plant maintenance, és central heating installation. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 10. NINGXIA YINXING ENERGY PHOTOVOLTAIC EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD

  Kína

  A NINGXIA YINXING ENERGY PHOTOVOLTAIC EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamoserőművek. Székhelye Yinchuan, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes