• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • villamos hegesztő-berendezések- készülékek és tartozékok

A keresés eredménye

Villamos hegesztő-berendezések- készülékek és tartozékok - Import export

 1. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  CARBO-WELD has been developing and producing high-quality welding additives since 1977. Our range includes rod electrodes, cored wires and solid wires: Cast iron | Hard facings | Tool steels | Nickel-based alloys | Cobalt-based alloys | High-alloy steels | Wear protection | Tungsten carbide additives. Our strengths lie in our expertise and flexibility – for our customers, this means: Individual solutions, direct communication, fast delivery times and competitive prices. We would be happy to discuss how we can meet your needs – please contact us directly. We are looking forward to seeing you! Carsten van Sambeck – Director +49 (0) 2161 56483 14 or c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations. +49 (0) 2161 56483 21 or schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – Technical Director +49 (0) 2161 56483 15 or bursy@carboweld.de.

 2. AURALL SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our business produces special woods and products for welding-brazing. It was founded in 1974 and has been expanding ever since. We work on the Italian, European and world markets. Our highly technical products give excellent results. Our broad range of products includes: silver alloys (coated and non-coated bars, ribbons, rings, powder), cadmium-free alloys, copper-phosphorus alloys with or without silver, tin alloys, all types of deoxidizers and electrodes.

 3. REMASALD GROUP

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A REMASALD GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electronic welding machines, welding robot systems, spot welding and resistance welding machines and equipment, welding and cutting - equipment and tools, equipment and machines for welding, cutting and laser cleaning, welding manipulators, Electronic metal welding equipment and machines, welding stations, és welding electrode. Székhelye Villasanta, Olaszország.

 4. CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Esslingen, Németország.

 5. WELD & CUT DI FAGGIANI EDOARDO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A WELD & CUT DI FAGGIANI EDOARDO, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Cerrione, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KC GROUP

  Törökország

  A KC GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Machine manufacturing, industrial plant manufacture, atmospheric tanks, és Tank. Székhelye Sakarya, Törökország.

 2. EXECUTIVE VAPOURS

  Egyesült Királyság

  A EXECUTIVE VAPOURS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Cheshunt, Egyesült Királyság.

 3. MICHAEL SAPION ENGINEERING

  Németország

  A MICHAEL SAPION ENGINEERING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Greven, Németország.

 4. SHANGHAI PIPING PROCESSING MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI PIPING PROCESSING MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipe chamfering machines. Székhelye Fengxian, Kína.

 5. TECHNAX

  Franciaország

  A TECHNAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forrasztógépek és -tartozékok, welding stations, Forrasztógépek és -tartozékok, metal assembly work, és automatisms for welding. Székhelye Saint-Priest, Franciaország.

 1. ATZENDORFER SCHWEISSTECHNIK & VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A ATZENDORFER SCHWEISSTECHNIK & VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Staßfurt Ot Atzendorf, Németország.

 2. SHANGHAI GRANDTOP LIGHTING TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A SHANGHAI GRANDTOP LIGHTING TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Shanghai, Kína.

 1. ACEPRO MANUFACTURING

  Kína

  A ACEPRO MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Ruanshi Town, Zhuji City, Zhejiang Province, Kína.

 2. ONDERWELD WELDING EQUIPMENT

  Törökország

  A ONDERWELD WELDING EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for welding, és mig welding. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. FRANZAN SRL

  Olaszország

  A FRANZAN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Zugliano, Olaszország.

 4. PROTEC TRADING GMBH

  Ausztria

  A PROTEC TRADING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Tisztítás, maratás, edzés, zsírtalanítás - acélok és fémek, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Tisztítás, maratás, edzés, zsírtalanítás - acélok és fémek, és Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 5. TRANSGEAR ELECTRICAL SERVICES

  India

  A TRANSGEAR ELECTRICAL SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Bangalore, India.

 6. ENEL ENERJI

  Törökország

  A ENEL ENERJI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Megújuló energiák, uninterruptible power supplies, Power Inverter, Megújuló energiák, és Voltage regulators. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. YAKAMOZ BULUT MAKINA

  Törökország

  A YAKAMOZ BULUT MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KALWERK TOOLS SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csiszolókövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, targets, cutters, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Kalisz, Lengyelország.

 1. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Hollandia

  A ARC ELEKTRO LASTECHNIEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, supplies for systems and electronic machinery for welding metals, elctrowelders, és Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Culemborg, Hollandia.

 2. BINZEL SOUDAGE

  Franciaország

  A BINZEL SOUDAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronsugaras hegesztők, és Elektronsugaras hegesztők. Székhelye Eckbolsheim, Franciaország.

 3. FBI LUXEMBOURG

  Luxemburg

  A FBI LUXEMBOURG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment tools, screws, és metrology. Székhelye Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 4. ATELIERS DE FOS

  Franciaország

  A ATELIERS DE FOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Lemezfeldolgozás, ipari, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Sheet metalwork, és fine sheet metalwork subcontracting. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 5. JET ARCO ESPAÑA

  Spanyolország

  A JET ARCO ESPAÑA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos szerszámok, Csiszolókorongok, Elektromos szerszámok, és Csiszolókorongok. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 6. 02737370029

  Olaszország

  A 02737370029, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC finishing, laser cutting conversion centres, carpentry work accurately, és metal and stainless steel structural frameworks. Székhelye Formigliana, Olaszország.

 7. ENEL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ENEL SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stroboscopes, automatisms for welding, voltage adapters, és multi adapters. Székhelye Wrocław, Lengyelország.

 8. CASTOLIN BENELUX

  Belgium

  A CASTOLIN BENELUX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Forrasztógépek és -tartozékok, Fémbevonógépek, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, welding stations, Forrasztógépek és -tartozékok, és Fémbevonógépek. Székhelye Enghien, Belgium.

 9. BAUWEG GMBH

  Grúzia

  A BAUWEG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Tbilisi, Grúzia.

 10. OERLIKON SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Németország

  A OERLIKON SCHWEISSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, és Plasma cutting. Székhelye Eisenberg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Villamos hegesztő-berendezések- készülékek és tartozékok - Import export

Találatok száma

230 Vállalat