• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vidámparkok - berendezések

A keresés eredménye

Vidámparkok - berendezések - Import export

 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln is focused on manufacturing offshore containers in accordance with DNV 2.7-1 and DNV 2.7-2 as well as EN 12079. We carry out development and testing/certification of these products in collaboration with GL (Germanischer Lloyd). Our products: Transformer stations, fire protection containers, noise protection containers, special containers and control cabinet containers. In the offshore sector, special requirements are placed on containers which other containers cannot meet. Offshore containers are used for transporting goods, but also as enclosures for machines, systems and controls, as storage space or for accommodating people on oil and gas drilling platforms, as well as on transformer platforms.

 2. BERTAZZON 3B SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge
 3. DEMO BELGIUM

  Belgium

  Verified by europages badge

  A DEMO BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámparkok - berendezések, Electrical equipment, rolling machines, electrical supply for the railway industry, Cable sheaths, girdle, Vidámparkok - berendezések, és Industrial machinery. Székhelye Daverdisse, Belgium.

 4. SELA GROUP

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SELA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Forli', Olaszország.

 5. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Olaszország

  A INDUSTRIE RICREATIVE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sport - sportcikkek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámparkok - berendezések, Szórakozási szolgáltatások, Vidámparkok - berendezések, leisure - equipment, Szórakozási szolgáltatások, és trampolines. Székhelye Porto Mantovano (mn), Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S.

  Törökország

  A VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG

  Németország

  A GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Himmelkron, Németország.

 3. ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC.

  Törökország

  A ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD

  Kína

  A ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Zhongshan, Kína.

 5. XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD

  Ausztrália

  A XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 3- and 5-axis CNC machining, és Aluminium die casting. Székhelye Xiamen, Ausztrália.

 1. MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN

  Németország

  A MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Willstätt, Németország.

 2. SELA GROUP

  Olaszország

  A SELA GROUP, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fairground rides and games, micropiste, és electric cars for amusement parks. Székhelye Forli', Olaszország.

 1. PARKS AND PARKS

  Marokkó

  A PARKS AND PARKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of amusement parks. Székhelye Agadir, Marokkó.

 2. IVEBA

  Belgium

  A IVEBA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Vidámpark berendezés és felszerelés, Bouncy castles, party items, és supplies for parties and banquets. Székhelye Baal, Belgium.

 3. AMUTOYS

  Belgium

  A AMUTOYS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Vidámpark berendezés és felszerelés, children's games, és equipment rental for parties. Székhelye Melle, Belgium.

 4. TIMELESS FUN

  Belgium

  A TIMELESS FUN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, és Vidámpark berendezés és felszerelés. Székhelye Linter, Belgium.

 5. ANIMIX

  Belgium

  A ANIMIX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Rendezvények - cikkek és díszek, Vidámpark berendezés és felszerelés, performance and entertainment attraction rental, és Rendezvények - cikkek és díszek. Székhelye Zarren (kortemark), Belgium.

 6. CHATEAUX LORIES

  Belgium

  A CHATEAUX LORIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Rendezvények - cikkek és díszek, Vidámpark berendezés és felszerelés, inflatable castle hire, inflatable game rental, és Rendezvények - cikkek és díszek. Székhelye Tournai, Belgium.

 7. DOBBY VERHUUR

  Belgium

  A DOBBY VERHUUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Vidámpark berendezés és felszerelés, children's attractions, és renting attractions for children. Székhelye Asse, Belgium.

 8. GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH

  Ausztria

  A GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Traunkirchen, Ausztria.

 1. ALBA ARCADE

  Törökország

  A ALBA ARCADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electronic games for arcades, amusement park equipment, és electronic games. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. DK RENTS

  Belgium

  A DK RENTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Vidámpark berendezés és felszerelés, renting attractions for children, children's attractions, és party decorations. Székhelye Geetbets, Belgium.

 3. ETS MARCEL LUTZ EML

  Franciaország

  A ETS MARCEL LUTZ EML, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fairground rides and games, és Riding arena installation. Székhelye Ingwiller, Franciaország.

 4. ADS AMUSEMENTSVERHUUR

  Belgium

  A ADS AMUSEMENTSVERHUUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, és Vidámpark berendezés és felszerelés. Székhelye Aalst, Belgium.

 5. SFB EXPORT

  Törökország

  A SFB EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Törülközők és fürdőtörülközők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámparkok - berendezések, Vidámparkok - berendezések, cot sheets, és Adventure playground equipment. Székhelye Van, Törökország.

 6. HAPPY - FUN GMBH

  Ausztria

  A HAPPY - FUN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye St. Johann In Der Haide, Ausztria.

 7. NP DÉVELOPPEMENT

  Franciaország

  A NP DÉVELOPPEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is park design, Riding arena installation, és fairground rides and games. Székhelye Tourcoing, Franciaország.

 8. BLEU HELIUM

  Belgium

  A BLEU HELIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vidámpark berendezés és felszerelés, Társasjátékok, Vidámpark berendezés és felszerelés, inflatable castle hire, inflatable game rental, és Társasjátékok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 9. ACTIVA TU MUNDO

  Spanyolország

  A ACTIVA TU MUNDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 10. HENAN SWONDER AMUSEMENT RIDES CO., LTD

  Kína

  A HENAN SWONDER AMUSEMENT RIDES CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vidámparkok - berendezések. Székhelye Yulong, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes