• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • veteményágy-szekrények

A keresés eredménye

Veteményágy-szekrények - Import export

 1. TECNOVA SERRE

  Olaszország

  A TECNOVA SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, cogeneration plant, és Üvegházak és melegágyak. Székhelye Porto Mantovano, Olaszország.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Románia

  A S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Veteményágy-szekrények, Veteményágy-szekrények, és greenhouse products. Székhelye Loc. Valcele, Románia.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Törökország

  A NASSAN GREENHOUSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Székhelye Antalya, Törökország.

 4. VIOLSAN

  Törökország

  A VIOLSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses for floriculture and gardening, nursery greenhouses, és drinking yoghurt. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. AC MECANIQUE

  Franciaország

  A AC MECANIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glasshouse covers, és metal clips. Székhelye Sainte Barbe, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIO GREEN AGRO

  Ukrajna

  A BIO GREEN AGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Veteményágy-szekrények, és Veteményágy-szekrények. Székhelye Voznesensk, Ukrajna.

 2. GAUDEA A.S.

  Cseh Köztársaság

  A GAUDEA A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Veteményágy-szekrények, és Veteményágy-szekrények. Székhelye Praha 8, Cseh Köztársaság.

 3. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Törökország

  A VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Székhelye Istanbul, Törökország.