• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vetőmagvak és azok védelme

A keresés eredménye

Vetőmagvak és azok védelme - Import export

 1. KREGLINGER EUROPE

  Belgium

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is a specialty ingredients distributor, sourcing products from America to Australia and from China to Chili, providing solutions in all kinds of industries from Food over Beverages, to Food supplements and Pharma, Cosmetics, Agro and a wide series of Technical industries. With an in depth knowledge of ingredients and their applications, an experienced technical sales-team, supported by application labs, assist customers with finding the most addapted solutions for their formulation- or production problems. As an territorially exclusive distributor for most of our portfolio, Kreglinger is a recognized Specialty distributor. Supported by its own logistics affiliate (Kreglinger logistics – Kregspedi), it also provides a first class commercial service, combining the technical support with on time deliveries.

 2. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Törökország

  A AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek és tartozékok, és Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Konya, Törökország.

 3. BIOIPM

  Törökország

  A BIOIPM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, fertilizer, pesticides, és organic and biological fertilizer. Székhelye Kepez, Törökország.

 4. VITISERVE GMBH

  Németország

  A VITISERVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Sommerhausen, Németország.

 5. TIMSPRAYER

  Törökország

  A TIMSPRAYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Permetezők, kertészeti használatra, sprayers for farm machinery, sprayers, Vetőmagvak és azok védelme, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugália

  A MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Vetőmagvak és azok védelme, és Wines - Portugal. Székhelye Pias Serpa, Portugália.

 2. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgium

  A SAINTENOY BERNARD ET FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talaj-előkészítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aratás, Vetőmagvak és azok védelme, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Aratás, Vetőmagvak és azok védelme, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és farm tractors. Székhelye Rouveroy, Belgium.

 3. JARINI DIENSTVERLENING

  Hollandia

  A JARINI DIENSTVERLENING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye De Lier, Hollandia.

 4. BIOFLORENSAGRO

  Törökország

  A BIOFLORENSAGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. HMEZAD EXIM D.D.

  Szlovénia

  A HMEZAD EXIM D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sör. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Aratás, malt, malt for the beverage industry, Vetőmagvak és azok védelme, és Aratás. Székhelye Zalec, Szlovénia.

 1. AGRO 21 S.L

  Spanyolország

  A AGRO 21 S.L, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye La Almunia, Spanyolország.

 2. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Törökország

  A ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovarírtószerek, environmentally-friendly insecticides, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovarírtószerek, és pesticides. Székhelye Gebze Kocaeli, Törökország.

 1. AGROSAVFE

  Belgium

  A AGROSAVFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Rovarírtószerek, Vetőmagvak és azok védelme, Rovarírtószerek, manufacturer of natural insecticide, és Fungicides and bactericides. Székhelye Ghent, Belgium.

 2. VIVEROS DE LA ROSA

  Spanyolország

  A VIVEROS DE LA ROSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Castro Del Río, Spanyolország.

 3. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Németország

  A BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Beiersdorf-Freudenberg, Németország.

 4. SIPLEKA OÜ

  Észtország

  A SIPLEKA OÜ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, organic oats, organic wheat, farming supplies, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Lootvina, Észtország.

 5. FUMIGATION

  Ukrajna

  A FUMIGATION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, fumigation, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Zaporozhie, Ukrajna.

 6. TARPS UK

  Egyesült Királyság

  A TARPS UK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. BIOFLORENS AGRO

  Törökország

  A BIOFLORENS AGRO, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, supplies for agriculture, horticultural supplies, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye antalya, Törökország.

 8. ARÁNDANOS VALBERRY

  Spanyolország

  A ARÁNDANOS VALBERRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Vega De Villafufre, Spanyolország.

 1. SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING

  Egyiptom

  A SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale fresh meats. Székhelye Gizaa, Egyiptom.

 2. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Németország

  A SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vetőmagvak és azok védelme, Aratás, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vetőmagvak és azok védelme, és Aratás. Székhelye Dillingen, Németország.

 3. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Németország

  A GROCHOWZKI AND PARTNERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Exports of packed potatoes, onions, packaged corn, és soya beans. Székhelye Erndtebruck, Németország.

 4. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Magyarország

  A AMBRUS EXPORT IMPORT KFT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Gabona és szemes termékek, Vetőmagvak és azok védelme, és Gabona és szemes termékek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 5. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Hollandia

  A LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talaj-előkészítés, Aratás, Talaj-előkészítés, és Aratás. Székhelye Reutum, Hollandia.

 6. GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Németország

  A GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Vetőmagvak és azok védelme, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Nürtingen, Németország.

 7. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Magyarország

  A KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Nadudvar, Magyarország.

 8. AGROQUIROS

  Spanyolország

  A AGROQUIROS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Medellín (badajoz), Spanyolország.

 9. KUM SEPETI

  Törökország

  A KUM SEPETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Németország

  A ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Minőségellenőrzés és -tanúsítás, Vetőmagvak és azok védelme, Minőségellenőrzés és -tanúsítás, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Hirschbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes